Pera zdera
Buduća legenda
- Poruka
- 42.757
Napustam Vas. Bole me oci od komp-a. Vidim 3-4 monitora ispred sebe. Pozz svima
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Interesantno koliko pojedinci karikiraju sa tim:.....sto se ne vratis?
Ja nisam rekao da ja nisam za EU?
Samo sam ti obrazlozio moj nacin razmisljanja.
Bugarima se smanjila stopa nezaposlenosti zato sto ta razlika koju ti spominjes je utekla
u EU i sada rade (na crno) po Spaniji,Italiji,Nemackoj........itd.
Moj prijatelj inace bivsi konzul Bugarske u Austriji se vratio u Bugarsku u MIP gde sada radi za 400 Dolara mesecno u nadi da ce dobiti namestenje negde u ambasadi.
Napustam Vas. Bole me oci od komp-a. Vidim 3-4 monitora ispred sebe. Pozz svima
Ovakvim parolama ste i meni zgadili EU!
Vređate čovečiju inteligenciju brbljajući konstantno napamet naučene fraze, koje ni sami ne znate šta predstavljaju!

da su otisli toliko na crno pa da im se sa 20% smanji na 7% je nemoguce,moguce da su otisli na crno ali toliko ne.
pa delujes mi kao da nisi za EU![]()
Prikljucivanje EU nije samo olaksavajuci vizni rezim [samo 11 % Srba poseduje pasose] vec sa sobom vuce i druge stavke koje niko NE pominje kao npr slanje nase vojske [nase dece] na krizna podrucja zemalja EU, placanje "debele" clanarine itd itd. Vidim da po statistici koju sprovode neke kuce vecina nas je ZA pristup a i neznakoje obaveze donosi to clanstvo. Nisu samo vizne olaksice.......
ops:
5) Zabrana organizacija koje promovišu nacizam i/ili fašizam kao poželjno
ZA: 28 kyoatia Alekasandar3 klikk filatelista, pa šta? Derer porin50 DJM medved_bg Архангел svetolik trpkovic Banshee Kaj Ha-Nocri Yopa goxy crow ~Petar~ jedite_kod_Joa sw-darthBEN vrkveni krokodil Peaceful Шалом Donqihote Ivan015 Синовац moje srce Zvezdica baracigor
SUZDRŽAN: 2 SiIent Bob saladin
PROTIV: 5 Secikesa Vintage adem_ks DeteSunca zike
Ја сам против јер је то кобно по Србију из више разлога
a eu puna kriznih podrucjaPrikljucivanje EU nije samo olaksavajuci vizni rezim [samo 11 % Srba poseduje pasose] vec sa sobom vuce i druge stavke koje niko NE pominje kao npr slanje nase vojske [nase dece] na krizna podrucja zemalja EU, placanje "debele" clanarine itd itd. Vidim da po statistici koju sprovode neke kuce vecina nas je ZA pristup a i neznakoje obaveze donosi to clanstvo. Nisu samo vizne olaksice.......
ops:
...mislim...informisi se,vidis samo ono sta ti se hoce...
I nas ce tretirati kao gradjane treceg reda kao i do sad. Clanstvo nije za sve isto. Primenjuje se selektivno jbgaSlovaci,Madjari,Poljaci......itd. SEDAM GODINA nemaju pravo da rade na zapadu Evrope.
Rumuni bez kvalifikacija mogu da rade u npr. Engleskoj a oni sa visokim skolama to
NE MOGU!!!!!!
ops:mnogo vise ce nam biti bolje nego gore i mnooooogooo vise ce nam generalno biti bolje nego sto je sada.
Ponavljam jos jedared. Nadam se da ces da razumes.....Prikljucivanje EU nije samo olaksavajuci vizni rezim [samo 11 % Srba poseduje pasose] vec sa sobom vuce i druge stavke koje niko NE pominje kao npr slanje nase vojske [nase dece] na krizna podrucja zemalja EU, placanje "debele" clanarine itd itd. Vidim da po statistici koju sprovode neke kuce vecina nas je ZA pristup a i nezna koje obaveze donosi to clanstvo. Nisu samo vizne olaksice.......