EU : da ili ne ?

obrazlozio si najvecu glupost koju si napisao bolje cuti tako ces bar da izgledas pametan ovako samo ispadas budala.

Nemoj ti da se brineš da li ću ja ispasti budala mojim učešćem u diskusiji. Možda i hoću, ali to je rizik na koji sam spreman kao i svako ko ulazi u diskusiju na neku temu.
Čovek, čak, može da iznese i obrazloži neku pametnju tvrdnju rizikujući da će ispasti budala, jer ga slušaju budale koje ne shvataju šta on govori.

Jednom je jedna "budala" tvrdila da je zemlja okrugla.

kazem da je EU takav sistem vrednosti da nikad necemo morati da brinemo da nam se dogodi ponovo Milosevic,da cemo imati pristup brojnim fondovima EU,pa Rumunija od kad je usla u EU sve auto-puteve je izgradila novcem EU ni jedan cent svog novca nije potrosila, a da ne pricam o mogucnost plasiranja proizvoda u EU bez ikakvih ogranicenja kao da plasiras proizvode u svojoj zemlji,izlisno je govoriti o mogucnosti putovanja,jednostavno siromasnim zemljama kao sto smo mi EU je neophodna da bismo postigli veci zivotni standard gradjana!

Nemoj ti da se brineš da li ću ja ispasti budala mojim učešćem u diskusiji. Možda i hoću, ali to je rizik na koji sam spreman kao i svako ko ulazi u diskusiju na neku temu.
Čovek, čak, može da iznese i obrazloži neku pametnju tvrdnju rizikujući da će ispasti budala, jer ga slušaju budale koje ne shvataju šta on govori.

Jednom je jedna "budala" tvrdila da je zemlja okrugla.

da a takve budale su unistile ovu zemlju i doveli nas ovde gde smo!

kazem da je EU takav sistem vrednosti da nikad necemo morati da brinemo da nam se dogodi ponovo Milosevic,da cemo imati pristup brojnim fondovima EU,pa Rumunija od kad je usla u EU sve auto-puteve je izgradila novcem EU ni jedan cent svog novca nije potrosila, a da ne pricam o mogucnost plasiranja proizvoda u EU bez ikakvih ogranicenja kao da plasiras proizvode u svojoj zemlji,izlisno je govoriti o mogucnosti putovanja,jednostavno siromasnim zemljama kao sto smo mi EU je neophodna da bismo postigli veci zivotni standard gradjana!
To ima veliku cenu.....neprihvatljivu

Tačno je da EU gradi puteve. Trebaju im za transport njihovih roba.

Mogu da plasiraju samo po nešto sitno, nijedan strateški proizvod.
Nešto nisam video da se po Parizu i Amsterdamu prodaje Gorenje bela tehnika, ali zato korejske koliko ti volja.
Možda ja nisam obavešten, al' jel to možda Koreja ušla u EU?

a koju to cenu molim te?
Slanje nase dece na zarista, placanje clanarine......i jos mnogo toga. Secas li se pozara u Grckoj prosle godine ? Slabo su se odazvale clanice EU da pripomognu. Dok Putin nije poslao jedan svoj avion koji u "cugu" nosi 42 tone vode nista nisu uradili. A Grcki narod clanstvo placa li placa......

Rumunija nije ni mogla da potrosi svoj novac kada ga skoro nije ni imala.
Koliko su povecane plate u Rumuniji od ulaska u EU?
Po Svetu putuje onaj ko ima novca a ne onaj kome ne treba viza.
Ja nisam video ni jedan Rumunski proizvod u Austriji osim cigana i ekstremnih bogatasa koji dolaze u soping.
To da sirotinja hoce u EU je tacno.

Nešto nisam video da se po Parizu i Amsterdamu prodaje Gorenje bela tehnika, ali zato korejske koliko ti volja.

Oni su podobni (poslusni)mi nismo :mrgreen:

molim te ne lupaj gluposti vise

Rumunija nije ni mogla da potrosi svoj novac kada ga skoro nije ni imala.
Koliko su povecane plate u Rumuniji od ulaska u EU?
Po Svetu putuje onaj ko ima novca a ne onaj kome ne treba viza.
Ja nisam video ni jedan Rumunski proizvod u Austriji osim cigana i ekstremnih bogatasa koji dolaze u soping.
To da sirotinja hoce u EU je tacno.

po Eu mozes da putujes sa solidnom platom ne trebas da bues bogat uopste,ai problem su vize i granice koje ulaskom u EU nestaju,ne znam za Rumuniju ali za Bugarsku znam da je stopa nezaposlenosti sa 20% smanjena na 7% od kad su usli u EU i da je standard gradjana povecan a plus ne moraju da vade vize za put u EU.a reci mi ti ako toliko ne volis EU zasto zivis tamo,zasto ne dodjes ovde ili ne odes lepo u Rusiju ili u Iran a??????

Ne moramo, ali je poželjno. Procedura bi se smanjila, naši studenti bi mogli da nalaze legalne poslove da se izdržavaju, ne bi bilo produžavanja vize svake godine, ne bi morao da prelazim 7 granica kada putujem kući i masu, masu drugih stvari koje mi znaju pošteno zagorčati život.

Zavrsila sam fakultet ovde,radim i ako bih otisla odavde otisla bih sto dalje , najverovatnije Novi Zeland.Sto dalje od ovog ludila. Ulazak u Evropu-tek ,mozda ,za 7-8 godina bez obzira na pobednika ovih izbora.

Hoces reci da ce i kod nas stopa nezaposlenosti da se smanji ? Prvo su nam "oni" otpustili hiljade i hiljade radnika i kupili najveci deo preduzeca a sada nam nude da ih koobejagi zaposle.
Otpusteni su radnici koji su radili u fabrikama sa fiktivnom proizvodnjom,a to zahvali Milosevicu koji je trpao radnike vise nego sto ih i treba,nisu nista radili,a primali minimalac.Samo da zvanicna nezaposlenost ne bude velika i da se sprece socijalni nemiri.

Otpusteni su radnici koji su radili u fabrikama sa fiktivnom proizvodnjom,a to zahvali Milosevicu koji je trpao radnike vise nego sto ih i treba
Tacno, al svi su radili, svi su ziveli. Danas dok je na vlasti DS neki super uzivaju a neki prezivljavaju. Ne zato sto su mnooooogo pametni nego zato sto su na necijoj muci dosli do toga sto imaju. Nevolim ni ja Milosevica niti sam ga ikada voleo ali tvrdim da cemo kukati za njim

po Eu mozes da putujes sa solidnom platom ne trebas da bues bogat uopste,ai problem su vize i granice koje ulaskom u EU nestaju,ne znam za Rumuniju ali za Bugarsku znam da je stopa nezaposlenosti sa 20% smanjena na 7% od kad su usli u EU i da je standard gradjana povecan a plus ne moraju da vade vize za put u EU.a reci mi ti ako toliko ne volis EU zasto zivis tamo,zasto ne dodjes ovde ili ne odes lepo u Rusiju ili u Iran a??????

Interesantno koliko pojedinci karikiraju sa tim:.....sto se ne vratis?
Ja nisam rekao da ja nisam za EU?
Samo sam ti obrazlozio moj nacin razmisljanja.
Bugarima se smanjila stopa nezaposlenosti zato sto ta razlika koju ti spominjes je utekla
u EU i sada rade (na crno) po Spaniji,Italiji,Nemackoj........itd.
Moj prijatelj inace bivsi konzul Bugarske u Austriji se vratio u Bugarsku u MIP gde sada radi za 400 Dolara mesecno u nadi da ce dobiti namestenje negde u ambasadi.

Ja necu,a ne bi ni ti da su te njegovi policajci pendrecili,samo zato sto nosis majcu sa iscrtanom pesnicom.Kod Srba secanje ide unazad 2 dana.Ja nisam ziveo u vreme Milosevica nikako,nisam imao za iznajmljivanje stana u Bg-u za studiranje,nisam imao komp,plus jos dosta stvari.

Back