EU : da ili ne ?

Citat:
Original postavio jerotije
Nekima koji su u clanstvu EU ne pomazu ni kozne gace da postignu one rezultate koje poseduju Srbi tj mislim na hrishcani uopste

Ovo je zaista nerazumljivo
Izvini, mislio sam na obrazovanje ali nisam napomenuo. Dzabe su neki obrazovani kada smo mi hrishcani od boga nadareni
Ti želiš da kažeš da zemlje koje su najrazvijenije na svetu nemaju mozga
NE, zelim da kazem da mozga imaju oni koji kroje zakone a da njihov narod prezivljava [dzaba im mozak]. U Srbiji se dobro zivi i ako kukamo da nam je lose. Dobro je al svakim danom ide na gore. To je zato sto se prilagodjavamo zakonima EU. Kad vec pominjem zakone, mi ih imamo ali se sprovode selektivno. Kada bi se postovali bar malo svi posteni bi hrlili da budu u uniji sa nama. Ako malo znas istoriju onda se priseti Dusanovog zakona gde su mnogi hteli da budu sa hrishcanima u koaliciji. Konkretno, EU je jedna velika prevara s moje tacke gledista. Pozz

Voda prijatelju,voda.
To je buduci "izvor" ratova
Tacno. Procenjuje se da ce za 40 godina voda biti deficitarna u svetu. Mi u tome NE oskudevamo, cak je imamo i na bacanje. Pogledaj SAMO Vlasinu i jezero. Na svakih 30-50 m je izvor pijace vode. E to hoce ovi jevreji da nam preotmu pa posle da nam preprodaju. To je NASE al ko te pita kad Tadic hoce u EU

Tacno. Procenjuje se da ce za 40 godina voda biti deficitarna u svetu. Mi u tome NE oskudevamo, cak je imamo i na bacanje. Pogledaj SAMO Vlasinu i jezero. Na svakih 30-50 m je izvor pijace vode. E to hoce ovi jevreji da nam preotmu pa posle da nam preprodaju. To je NASE al ko te pita kad Tadic hoce u EU

Treba biti mudar!!!!!!!!

EU je nesto jako lose i nemogu da shvatim ljude koji bi dozvolili da zivimo zajedno, sa onima koji su zaboli Srbiji noz u ledja i priznali Kosovo.Ti nam ne misle dobro nema tih para sa kojima bi ja ziveo sa nekim ko mi ne misli dobro.A oni su to dokazali mnogo puta.

ovo parche zemlje na kome mi zivimo je, u poslednjih par decenija, toliko propustilo svetske tokove, razvoj, toliko smo van koloseka, da vecina ni sama greshna nije svesna.

toliko smo mali van tokova da pocinjem da bivam uvereniji da se mozemo negde vratiti tek kao neciji privesci, sateliti...dal evropski, dal americki, ruski...kako god. da banalizujem stvari.

naravno, mislim da svako pametan treba da sledi model slicnih sebi, i okruzenja. i pre ili kasnije, eu se namece kao jedina solucija.
pitanje je samo koji ce tajming biti odabran, i koliko cemo dugo tumarati i vucarati se u medjuvremenu.

Back