Etničko porijeklo Albanaca

Deretic I. Jovan je sve lepo dokazao , a vi mene ubedite u suprotno .

Kao i svaka neznalica mešaš osnovne pojmove kao što su; istorijski izvori, literatura i publicistika. Nisam tražio besmislena balavljenja psihičkih bolesnika već istorijske izvore. Ako nešto tvrdiš iznesi izvore a ja ću to sa zadovoljstvom opovrgnuti . Pozivati se na šizofrene bolesnike nije nikakav argument.
Znači postavi izvore i argumente koje ih potkrepljuju ili prestani da laprdaš.

Poslednja izmena:
Kao i svaka neznalica mešaš osnovne pojmove kao što su; istorijski izvori, literatura i publicistika. Nisam tražio besmislena balavljenja psihičkih bolesnika već istorijske izvore. Ako nešto tvrdiš iznesi izvore a ja ću to sa zadovoljstvom opovrgnuti i napraviti te budalom . Pozivati se na šizofrene bolesnike nije nikakav argument.
Znači postavi izvore i argumente koje ih potkrepljuju ili prestani da laprdaš.

Pa dobro ne mora Deretic I. Jovan posto njega niste citali i nije vam bas jasna tematika o kojoj Deretic pise u svojim knjigama. Onda evo Olga Lukovic Pjanovic . Valjda necete i nju da opovrgnete obzirom da je ona je bila profesor na Sorboni .Njena knjiga Srbi narod najstariji spada u knjige koje svaka kuca u Srbiji danas ima u kucnoj biblioteci.

Pa dobro ne mora Deretic I. Jovan posto njega niste citali i nije vam bas jasna tematika o kojoj Deretic pise u svojim knjigama. Onda evo Olga Lukovic Pjanovic . Valjda necete i nju da opovrgnete obzirom da je ona je bila profesor na Sorboni .Njena knjiga Srbi narod najstariji spada u knjige koje svaka kuca u Srbiji danas ima u kucnoj biblioteci.

Čitao sam ja i Deretića, pa i nju...

I ne, nije bila profesor na Sorboni...

Doktorirala je na Sorboni...

Zameniti jednog psihičkog bolesnika sa drugim (a može se pretpostaviti da će se u sledećem postu pozvati na trećeg ili nekog prolupalog starca) nije nikakav argument a još je manji argumet to što svaka kuća navodno ima neku Olginu knjigu, svaka kuća ima bajku o tri praseta pa to ne znači da je ta bajka istinita. Argument bi bio; potkrepiti svoju tvrdnju pisanim izvorom ili lingvističkim činjenicama što u ovom slučaju "diskutant" apsolutno nije u stanju, niti razume šta se od njega traži pa se njegove tvrdnje mogu tumačiti samo kao besmisleno trolovanje.

Poslednja izmena:
(a može se pretpostaviti da će se u sledećem postu pozvati na trećeg ili nekog prolupalog starca) nije nikakav argument a još je manji argumet to što svaka kuća navodno ima neku Olginu knjigu, svaka kuća ima bajku o tri praseta pa to ne znači da je ta bajka istinita. Argument bi bio; potkrepiti svoju tvrdnju pisanim izvorom ili lingvističkim činjenicama što u ovom slučaju "diskutant" apsolutno nije u stanju, niti razume šta se od njega traži pa se njegove tvrdnje mogu tumačiti samo kao besmisleno trolovanje.

Koja gomila gluposti , citiram ....................
............... Zameniti jednog psihičkog bolesnika sa drugim .................
........... kraj citata .
.........To su tvoji argumenti , za Olgu Lukovic Pjanovic koja je doktorat stekla na Sorboni . Tvoji su argumenti zaista jaki.:rotf:

Koja gomila gluposti , citiram ....................
............... Zameniti jednog psihičkog bolesnika sa drugim .................
........... kraj citata .
.........To su tvoji argumenti , za Olgu Lukovic Pjanovic koja je doktorat stekla na Sorboni . Tvoji su argumenti zaista jaki.:rotf:

А шта друго рећи о особи која тврди да Бог говори српски?

6fXwIwE.jpg

Yyqz3Lg.jpg

А шта друго рећи о особи која тврди да Бог говори српски?

6fXwIwE.jpg

Yyqz3Lg.jpg

Hvala Bajo na postavljanju ovog teksta :hvala: (Ognjena lavica sa Jelice, moja prepiska sa Olgom Luković-Pjaović 1982-1984, Milić od Mačve , Kula na sedam vetrova 2000.)

E sad, da je gospođa Olga živa postavio bih joj pitanje kako ona zna da je Gospod Bog kad je prvi put progovorio to učinio na srpskom jeziku i to kako napisa citirajući Boga; "U-U-U-M " ? Ili na osnovu čega tvrdi da su Srbi pre Jevreja bili monoteisti ?
No pošto Olga Luković - Pjanović nije živa mogu postaviti pitanje ljudima koji joj veruju i pozivaju se na nju ; Kako je moguće da vam je mozak toliko survan, da ste toliko zaslepljeni svojim kompleksima pa ne vidite da se radi o čistoj patologiji ?

Poslednja izmena:
Vasi argumenti su veoma jaki .:zcepanje:

Ako si primetio ja još nisam izneo nikakve protivargumente (da Albanci nisu mogli doći sa Kavkaza u XI veku) , jer onaj ko nešto tvrdi ( a to si ti) treba to i da argumentuje , a ja nisam video ništa što je približno nalik argumentaciji jer nisi sposoban za tako nešto , ono što radiš svodi se na balavo koprcanje.

Poslednja izmena:
Ako si primetio ja još nisam izneo nikakve protivargumente (da Albanci nisu mogli doći sa Kavkaza u XI veku) , jer onaj ko nešto tvrdi ( a to si ti) treba to i da argumentuje , a ja nisam video ništa što je približno nalik argumentaciji jer nisi sposoban za tako nešto , ono što radiš svodi se na balavo koprcanje.

Siptari su dosli na ove nase Srpske prostore upravo sa teritorije danasnjeg Kavkaza. Ja uopste ne vidim cime ti mozes da se dokumentujes nesto suprotno od toga .

p.s.
vidim da si non- stop na forumu , i moja predpostavka je da ces u naredna tri minuta da odgovoris . Ja odoh u parkic da setam decu , a posle idem kod taste na rucak , tako da ti tek veceras mogu odgovoriti . I nemoj da se mnogo uzbudjujes oko istorije , jer je mnogo toga falsifikovano u korist rimokatolicke imperije , a faslifikati se ne mogu braniti lazima kao sto to radi R.Radic i slicni. Naredne generacije Srba ucice neku drugu istoriju od ove , uskoro za par godina .

Siptari su dosli na ove nase Srpske prostore upravo sa teritorije danasnjeg Kavkaza. Ja uopste ne vidim cime ti mozes da se dokumentujes nesto suprotno od toga .
Ne samo da ne poznaješ faktografiju i metodologiju već nisi upoznat ni sa osnovnijom logikom (podvučeno). Ne mogu ja dokazati da se neki događaj nije desio (doseljavanje) ako ne znam o kom periodu se radi.

Poslednja izmena od moderatora:
Ne samo da ne poznaješ faktografiju i metodologiju već nisi upoznat ni sa osnovnijom logikom (podvučeno). Ne mogu ja dokazati da se neki događaj nije desio (doseljavanje) ako ne znam o kom periodu se radi.

Tvoja konstatacija da ne poznajem faktografiju i metodologiju i da nisam upoznat ni sa osnovnijom logikom toliko me je potresla da sam odmah popio casu soka od breskve . Ljudi koji misle da znaju prepisivacku a ne istrazivacku istoriju smatraju se za ponavljace jer samo ponavljaju sta su prepisali pre njih.
Kazez da je Olga ziva ti bi ovo -ono , pa eno u Beogradu Deretic I. .Jovan je ziv, pa idi pitaj ga ako ti nesto nije jasno .
A za literaturu , dokaze , izvore , bibliografiju , istoriju , geografiju , tu su Sveto Bilbija ,Jovo Bajic , Deretic , Scekic, Mirkovic , Herodot , Gibon , Appiani, Bomman, itd .

Tvoja konstatacija da ne poznajem faktografiju i metodologiju i da nisam upoznat ni sa osnovnijom logikom toliko me je potresla da sam odmah popio casu soka od breskve . Ljudi koji misle da znaju prepisivacku a ne istrazivacku istoriju smatraju se za ponavljace jer samo ponavljaju sta su prepisali pre njih.
Kazez da je Olga ziva ti bi ovo -ono , pa eno u Beogradu Deretic I. .Jovan je ziv, pa idi pitaj ga ako ti nesto nije jasno .
A za literaturu , dokaze , izvore , bibliografiju , istoriju , geografiju , tu su Sveto Bilbija ,Jovo Bajic , Deretic , Scekic, Mirkovic , Herodot , Gibon , Appiani, Bomman, itd .

http://en.wikipedia.org/wiki/Andrea_Appiani

http://en.wikipedia.org/wiki/Andrea_Appiani_the_Younger

http://www.appiani.it/

А који Appiani тачно од ове тројице што сам их ја линковао?

Znam da svakog neznalicu nije briga što mu drugi ukazuju na tu činjenicu, ali ja to ne činim zbog tebe ;)
Svojevremeno sam pokušao dobiti mejl Jovana I. Deretića od društva Serbona da bih mu postavio par nezgodnih pitanja oko njegove titule akademika i možeš misliti nisu mi dali .

Gde u Bibliji pominju da su Albanci doselili na Balkan u XI veku ?
Gde Herodot tvrdi da su Albanci doselili na Balkan u XI veku ? :hahaha:
Gde Gibon tvrdi da su Albanci doselili na Balkan u XI veku ?
Za Appianija ti je već postavljeno pitanje a za ostalo smo već apsolvirali, zameniti jednog psihičkog bolesnika sa drugim nije nikakav argument.
Pošto sumljam da ćeš uspeti da odgovoriš na postavljenja pitanja a i stoga što sam pristojan čovek :andjeo: (te ne volem da nazivam nekoga neznalicom ako to nije 100% tačno) postaviću ti dva prosta pitanja bez čijeg odgovora svaka daljna rasprava gubi smisao ; . Kada su (približno godina) Albanci došli na Balkan u XI veku i ko ih je doveo ?

Poslednja izmena:
Ja nisam spomenu Bibliju :zcepanje:, nego Svetu Bilbiju :eek:., Deretica, Jovu Bajica .....itd :ok:
Ako zelis mogu ja da te upoznas za Jovanom ,i to licno , jer svojevremenom nisi mogao da dodjes do njega . Ako te zanima dao sam ti desetak imena pa citaj , istrazuj i troluj po forumima i brani nesto sto se ne moze braniti . Za izucavanje imas i Milosa Milojevica, Mavra Orbinija , Vukcevica Ivu itd.
Nemam ja vremena a i ne zelim da se ubedjujem sa tobom oko faslifikata iz nametnute becko- vatikanske istorije . I ja za tebe nisan rekao da si neznalica nego da ljudi koji misle da znaju prepisivacku a ne istrazivacku istoriju smatraju se za ponavljace jer samo ponavljaju sta su prepisali pre njih.

Ja nisam spomenu Bibliju :zcepanje:, nego Svetu Bilbiju :eek:., Deretica, Jovu Bajica .....itd :ok:
Ako zelis mogu ja da te upoznas za Jovanom ,i to licno , jer svojevremenom nisi mogao da dodjes do njega . Ako te zanima dao sam ti desetak imena pa citaj , istrazuj i troluj po forumima i brani nesto sto se ne moze braniti . Za izucavanje imas i Milosa Milojevica, Mavra Orbinija , Vukcevica Ivu itd.
Nemam ja vremena a i ne zelim da se ubedjujem sa tobom oko faslifikata iz nametnute becko- vatikanske istorije . I ja za tebe nisan rekao da si neznalica nego da ljudi koji misle da znaju prepisivacku a ne istrazivacku istoriju smatraju se za ponavljace jer samo ponavljaju sta su prepisali pre njih.

Tako je brate, sve si dokaz'o... ovi bečko-berlinci-vatikanci nemaju šta da kažu na ovaj krucijalni dokaz... :roll:

.

Odlično , ako si toliko dobar prijatelj nagovori ga da dođe na ovaj forum. Meni ništa ne znači što bi mi pričali u četiri oka.

Nemam ja vremena a i ne zelim da se ubedjujem sa tobom oko faslifikata iz nametnute becko- vatikanske istorije . I ja za tebe nisan rekao da si neznalica nego da ljudi koji misle da znaju prepisivacku a ne istrazivacku istoriju smatraju se za ponavljace jer samo ponavljaju sta su prepisali pre njih

Do sada si na ovoj temi napisao 11 poruka (postova) i u tih 11 poruka mogao si napisati približnu godinu dolaska Albanaca ili bilo šta što bi potkrepilo tvoju tezu. Međutim ti nemaš pojma i ne smeš da uđeš u dublju raspravu. Zapravo ti nemaš pojma ni ono što Deretić tvrdi (godinu dolaska Albanaca i ko ih je doveo) , a da ne pričam o nepoznavnju goleme naučne literature jednog od najtežih pitanja istorije Balkana - porekla Albanaca . No sve to te ne sprečava da razvijaš sumanosti kako sva dosadašnja saznanja treba odbaciti a prihvatiti lupetanja poremećenih ljudi ili prevaziđenih starih istoričara.

Tako je brate, sve si dokaz'o... ovi bečko-berlinci-vatikanci nemaju šta da kažu na ovaj krucijalni dokaz... :roll:

Ne vredi se sa njima upustati jer ne mogu da vide nista od onoga sto je je takozvana sadasnja istorija . Kada Jovan dokaze da su Arbanasi dosli na nase prostore u XI veku, ovi se odmah probude iz mrtvog stanja i tvrde da su Siptari u stvari Iliri.
Ivo Vukcevic je profesor u Kaliforniji , i oni njega demantuju. Ruska akademija :klap: pozove Deretica u goste , i gle cuda oni i te akademike Ruske ne priznaju i kritikuju .

Poslednja izmena:
Ne vredi se sa njima upustati jer ne mogu da vide nista od onoga sto je je takozvana sadasnja istorija . Kada Jovan dokaze da su Arbanasi dosli na nase prostore u XI veku, ovi se odmah probude iz mrtvog stanja i tvrde da su Siptari u stvari Iliri.
Ivo Vukcevic je profesor u Kaliforniji , i oni njega demantuju. Ruska akademija :klap: pozove Deretica u goste , i gle cuda oni i te akademike Ruske ne priznaju i kritikuju .

Извол`те молим вас наћи Деретлију на списку иностраних чланоива Руске академије наука:

http://www.ras.ru/members/personalstaff/foreignmembers.aspx

Што се алтернативних академија тиче, потражи детаље у овом посту.

Back