Bijeli Ocnjak
Zainteresovan član
- Poruka
- 218
Sva sreca pa tebe nece niko pitati za skolarinu.I kakva lojalnost Srbiji?Sta to seres?Ajde sad da mi kazete,posto ste tako veliki Srbi,koliko vas je bilo u ratu na Kosovo,u Bosni,Hrvatskoj????
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
komandir:rujevit nemoj da kakis. Kako je molim te bilo samo na severu vecinsko stanovnistvo srbsko kad su iz centralnog dela oslobadjane sve okolne teritorije od turaka
Bijeli Ocnjak:Sva sreca pa tebe nece niko pitati za skolarinu.I kakva lojalnost Srbiji?Sta to seres?Ajde sad da mi kazete,posto ste tako veliki Srbi,koliko vas je bilo u ratu na Kosovo,u Bosni,Hrvatskoj????
Rujevit:Juce mi je bio ujak iz CG i bas prica o tome.Ako se CG odvoji od Srbije onda ce sever CG traziti pripajanje sa Srbijom.Zvuci ludo i tesko izvodljivo,prakticno NEMOGUCE
Besomar:mene ne interesuje stav medojevica po pitanju referenduma vec samo po pitanju ekonomije a meni se cini da ljudi koji slusaju milasa ponajmanje razmisljaju svojim glavama.pa on je tek od 98 za nezavisnu crnu goru.prije toga je zatvara i proganja ljude koji su se borili za tu ideju.sad na tv pokusavaju prikazat drugu pricu ali milo je tijesno saradjivao i sa slobom a kamoli sa bulatovicima i ostalim samo dok mu je to odgovaralo.
Bijeli Ocnjak:Skolarinu ce Crnogorci u Srbiji da placaju isto kao i srbijanski drzavljani.Kao sto to rade Njemci u Italiji,Slovenci u Spaniji,Englezi u Francuskoj itd.itd...Zar ti to nije jasno???
Bijeli Ocnjak:Skolarinu ce Crnogorci u Srbiji da placaju isto kao i srbijanski drzavljani.Kao sto to rade Njemci u Italiji,Slovenci u Spaniji,Englezi u Francuskoj itd.itd...Zar ti to nije jasno???
Bio si dijete za vrijeme milosevicevih ratova??E bas super,ali i lose...jer nikad neces moci da uzivas u svakom glupavom i dosadno trenutku zivota jer nikad nijesi sjedio u rovu.A ja sam za to vase Srpstvo dva puta (2X) nosio pusku,misleci da se borim za neke druge ideale.I bio sam spreman da poginem,da svi poginemo..do jednog,ali nismo,sreca.Sta je sa onih 250 000 mrtvih i 4 000 000 bez krova nad glavom??
Stark_85:Ako budemo pristali na nezavisnu Crnu Goru sa svim mogucim povlasticama njenih gradjana u nasoj zemlji onda smo definitivno najgljuplji narod na planeti i zasluzujemo najgoru mogucu kaznu!
Eržebet Batori:Dragi moji Crnogorci, pa sta vi mislite? Da cete i dalje studirati kod nas i finansirati se iz budzeta republike Srbije? Moze. Samo ako mi letujemo kod vas za dzaba tj. da se nasi troskovi tamo dole na moru pokrivaju iz budzeta Crne Gore.
Samo vi pustajte masti na volju. Uostalom, sta se toliko brinete za to. Zar vam Milo ne obecava standard kao u Sloveniji, a mozda jos bolji cim postanete nezavisni? Tad ce ta skolarina koja je u Srbiji predvidjena za strance za vas biti sica. Kad se to desi, ma kakva Srbija, vi cete da studirate na Oksvordu i Kembridzu, a mi cemo za vas da budemo gola sirotinja.
Stark_85:Ako budemo pristali na nezavisnu Crnu Goru sa svim mogucim povlasticama njenih gradjana u nasoj zemlji onda smo definitivno najgljuplji narod na planeti i zasluzujemo najgoru mogucu kaznu!