ESET NOD32

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
znaci,vi tvrdite da krek ili patch utice na to odakle dolazi update?

Moze da utice a i ne mora.
Moze da ti uradi redirekciju ne neke nelegalne servere , ali to u podesavanjima moze da se vrati na normalno.
A ume i da se ne puni uopste ako je bajata baza na serveru , i ti srecan kako nema update,
ali nije tako.

Ko sto rece @niceboy User i pass je zakon.

znaci,vi tvrdite da krek ili patch utice na to odakle dolazi update?

pa ako je dobar krek ne utice ......nod ti se tada vodi kao trajal i to je to.....dopunjuje se sa eset-ovih servera jedino sto placene verzije imaju prednost pa kad su neki veci update-i onda moze se desi da se ceka dan -dva ......na update....ili da ga rucno dopunis samo moraces jedno 50-ak puta da kliknes na update u takvim situacijama

Više ne koristim ni krekovani a ni trijal, kupio sam licencu na godinu dana i zadovoljan sam sa zaštitom, sam se svakodnevno abdejtuje i ne pravi mi probleme kao neki koje sam ranije koristio.:super:

posto je licenca-jel home ili busines?

Licenca NOD32 home antivirus košta 3.480 dinara sa fiskalnim računom kod http://www.extreme.rs/ Ovo je, čini mi se, jedini zastupnik za Srbiju. Poseti sajt i pogledaj cene, zavisi da li je home ili biznis, zatim da li je antivirus ili smart, zatim da li je prva kupovina licence ili produženje licence, zatim da li je za jedan računar ili više.....

PS:
Nemojte misliti da reklamiram ovu firmu, ako posetite www.eset.com i ako hoćete da kupite licencu bićete preusmereni na www.nod32adria.com/srbija a ova je u sastavu http://www.extreme.rs/ kojoj ćete platiti licencu.

Poslednja izmena:
Mene interesuje da li je bolje preći na četvorku,ili ostati na trici?Koristim tricu,zadovoljan sam,pa mi je potrebno da čujem iskustva onih koji koriste četvorku.Koje su joj prednosti,a koje mane?

Licenca NOD32 home antivirus košta 3.480 dinara sa fiskalnim računom kod http://www.extreme.rs/ Ovo je, čini mi se, jedini zastupnik za Srbiju. Poseti sajt i pogledaj cene, zavisi da li je home ili biznis, zatim da li je antivirus ili smart, zatim da li je prva kupovina licence ili produženje licence, zatim da li je za jedan računar ili više.....

PS:
Nemojte misliti da reklamiram ovu firmu, ako posetite www.eset.com i ako hoćete da kupite licencu bićete preusmereni na www.nod32adria.com/srbija a ova je u sastavu http://www.extreme.rs/ kojoj ćete platiti licencu.

ja ostajem pri avast home-za mene bolji od 32-za v4.... ne mogu reci-nisam probao....:super:

Tema je vezana za problem sa Nod-om,ti se javljas na temu da bi rekao da je avast bolji od nod-a i da nisi probao zadnju verziju 4.0.XXX ali ipak tvrdis da je avast bolji od nod-a.Sam sebe diskreditujes...

za tvoju informaciju-probao sam cetvorku i to beta izdanje.problem je bila deinstalacija-za nju treba onaj program za uklanjanje tragova tj ostataka u registry bazi.nod 32 i pored redovnog updatea proveravam sa hrvatskim incode solutions free version koji uvek nesto nadje posle noda.na drugom kompu posle avasta home nema sta da se nadje.izgubio sam poverenje u nod-avast je avast.......i samo mi reci :"koliko smo ja i ti kompetentni da dokazujemo koji je bolji?i agencije sto rade istrazivanja o kvalitetu av softvera su sponzorisane od strane vodecih av kompanija,tako da ja i ti mozemo do sutra da raspravljamo........

Tema je vezana za problem sa Nod-om,ti se javljas na temu da bi rekao da je avast bolji od nod-a i da nisi probao zadnju verziju 4.0.XXX ali ipak tvrdis da je avast bolji od nod-a.Sam sebe diskreditujes...

ok- i verz 3...... je nod,zar ne?jel to diskretizacija-samo da te upoznam da postoje verzije nod a 2..., i 3,,, i one su nod a ne samo kako ti kazes v 4.0.xxx.nod necu da stavljam na masinu-da si barem probao avast video bi sta je av....ovako,procice godine i godine dik ti ne ukapiras sta je dobar av softver-nije to samo intaliraj i on kao -za tvoju informaciju probao sam i kasperskog-ok softver al ne mogu da kupim licencu-avast free je po meni ok.a tebi je nod 4.00.xxx licenciran ili pirat????:rtfm:

Trebao si da probas stable verziju-bete su pune bagova ne samo kod av nego i kod drugih programa.Ko je bolji i nije mozes naci ovde:
http://www.av-comparatives.org/comparativesreviews/main-tests

redovno kupujem digital i obozavam da testiram programe koje oni objave-tada su izbacili nod 32 v4 ali nisu naveli da je beta izdanje pa je bilo problema i uz pomoc revo uninstalera-a sta rece jel tebi licencirana verzija noda ili koristis trial?ili skidas ono za ono za onog pirincanog sajta?:think:

Trebao si da probas stable verziju-bete su pune bagova ne samo kod av nego i kod drugih programa.Ko je bolji i nije mozes naci ovde:
http://www.av-comparatives.org/comparativesreviews/main-tests

a to sto objave ove sponzorisane agencije da se na ispitivanju najbolje pokazao taj i taj av program- to im ne verujem-nod na sajtu objavljuje kako je on pobedio na nekom tamo ispitivanju-svaki hvali svoje-sto proverim to i preporucim......svaki ciganin svog konja hvali

a sta rece jel tebi licencirana verzija noda ili koristis trial?ili skidas ono za ono za onog pirincanog sajta?:think:

Ja primenjujem prost fazon,skinem najnoviju verziju sa oficijalnog sajta-30 dana trial-kada istekne trial obrisem ga sa revouninstallerom i ocistim registry i ponovo instaliram trial.Legalno da legalnije ne moze biti :D
No odosmo u off...

Ja primenjujem prost fazon,skinem najnoviju verziju sa oficijalnog sajta-30 dana trial-kada istekne trial obrisem ga sa revouninstallerom i ocistim registry i ponovo instaliram trial.Legalno da legalnije ne moze biti :D
No odosmo u off...

moze li da radi na taj nacin?znam da ostali trial zavuku negde nesto pa ako ga ponovo instaliras kaze da "trial period has expiried......."-zato slabije koristim trial

Ne zelim da preporucujem nijedan AV,ali dosta dugo koristim KIS..Ali ako je tebi Avast ili neki drugi dobar,onda ok.

A sto se tice tvog preth posta,i ja mislim da to ne moze bas tako lako kao sto @nozzlezator kaze,bar ne za vecinu programa..

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back