Verujte mi, na forum sam se registrovala samo iz razloga da bih podelila svoje iskustvo sa ovom dosadnom bakterijom. Eserihiju sam imala, cini mi se, oko 2 godine, a vracala se svakog meseca. Inace, nalazila se u mokraci. Pila sam najrazlicitije antibiotike, cajeve, i posecivala sve moguce lekare i sajtove. Otisla sam, tako, i kod urologa i on je ustanovio da imam pesak u bubregu. Mislila sam, kada se on izbaci, izbaci ce se i bakterija, medjutim nije tako bilo. Svakog meseca kada bih ponovo osetila onaj poznati bol pri mokrenju, dolazila sam na ovaj i ostale forume, pokusavala sa svim savetima, ali nije pomoglo. Toliko sam bila pod terapijom da je ispalo da su antibiotici sada postali stetniji od same bakterije. Unistila sam i zeludac i jedru. Nema potrebe da pominjem i da sam unistila i zivce i plakala skoro svaki dan. Tada sam nazvala doktorku koja mi je ranije lecila alergiju metodom elektromagnetnih talasa i to veoma uspesno. Ona mi je rekla da se sada bavi biorezonantnom terapijom, da je to mnogo poboljsana verzija onoga sto smo radile, i da je pregled 6000 a kasnije svaka terapija po 3000. Preracunala sam se nekako da je to i manje od onoga sto sam trosila na lekove, i pristala. Dijagnoza je potpuno bezbolna, i pokazuje sve probleme koji se nalaze u telu, kao i gde se nalaze. Recimo, ja sam imala ne samo eserihiju vec i druge bakterije koje su smetale, imala sam nepravilan rad vegetativnog nervnog sistema, i jos nekih sitnijih problema sa kostima. Krenula sam na terapije i za oko 2-3 terapije (isla sam skoro svaki dan) eserihije vise nije bilo, niti se vratila evo vec 3 meseca, a to je za mene jako dugo. Izbacile su se i ostale bakterije, ucvrstili su mi se ligamenti, i sve u svemu organizam mi se skoro pa potpuno oporavio. Osecam se mnogo bolje i srecnije. Biorezonantna terapija radi sve po principu frekvencije, ali bolje da o tome razgovarate sa lekarom, da ja ne bih rekla nesto pogresno. O ovoj terapiji sam procitala dosta negativnih komentara, ali sam ja ziv primer da stvarno radi, na bilo kom problemu. Nocima ste mi pravili drustvo svojim savetima, pa sam osetila da ja sad moram da podelim svoj. Pokusajte da se raspitate vise, u Beogradu znam da ima bar troje koji ovo rade, a u Vrscu, odakle sam, ima jedna doktorka koja je malo ovde malo u Beogradu. Potpisujem da vredi svake pare.