Izlecila sam e.coli za 2 nedelje,nalaz sterilan!!!!
moram da podelim sa drugima,mozda i nekom od vas pomogne.Elem,kao uvod,koristila raznorazne cajeve,od origana,breze,kukuruzne svile,uspela da nabavim i Solubitrat,koji je odlican ali samo za upale mehura i kanala,definitivno ne leci e.coli!
Svi ovi cajevi,kao i od brusnice i uvina daju samo trenutno olaksanje.da ne gnjavim vise,probajte 2 nedelje da se pridrzavate sledeceg:
uvece veci cen belog luka izbockati,staviti ga u fildzan ili manju soljicu,preliti vodom tek da ga voda prekrije,poklopiti,i ujutro nataste popiti(mozete malo vode popiti posle toga ali narednih sat vremena nema jesti

skuvati caj od neljustene zobi,ima u prodavnicama zdrave hrane.2,5 l vode i 3 sake zobi(dobro oprati pre kuvanja) staviti na tihu vatru dok ne ukuva otprilike pola litra.piti citav dan.odlican je za ceo organizam!
zelena glina za oralnu upotrebu(u apotekama uglavnom nema,nemojte da vam kazu da se samo bela pije,nije tacno jer ima i zelena za pice mnogo je bolja i efikasnija.svaki dan 1 casa,pije se samo voda,talog ostaje,i pise vam na uputstvu.ako imate u blizini DM,tamo cete naci!ubija sve bakterije i necistoce u telu!
i eto,malo prolom vode,da se ne pije samo caj!
verujte,nema sta nisam probala,mucila sam se mesecima,za dve nedelje nalaz sterilan!!!
ja i dalje nastavljam sa glinom,ponekad mozda i caj od zobi,a na beli luk sam se navukla i njega cu jos da pijem

)))
nadam se da ce ovo nekom biti od pomoci,svima zelim dobro zdravlje,pozzzzz!!!