Esej iz srpskog jezika

AlanViBritannia

Domaćin
Poruka
4.783
Naime, imam da uradim esej ( sastav ) iz Srpskog na temu "Otadzbina se brani znanjem i vaspitanjem".
Knjizevnost mi zaista ide, i pre nego me spam-ujete ovde.. Ne trazim da odradite ovo umesto mene. Imam vec koncepciju kako u glavi tako i na papiru.
Naime, zanima me samo neke smernice koje vam padaju na pamet kad vidite temu, cisto da mi razigra inspiraciju.

Hvala unapred.

Ja bih ti napisala ceo esej, mozda cak i za odlican, al sam antipatriota, tako da moja koncepcija pada u vodu.
E, al evo, nek ti posluze ovakvi kao ja, ispljuj nas u sastavu kako ne branimo drzavu, kako se ne obrazujemo da bi kasnije dali doprinos svojoj zemlji i sluzili naciji na cast, nego idemo u inostranstvo, to nam je cilj, pa kako da se drzava i razvije ako nasi ljudi u nju ne ulazu.
Srecno

Naime, imam da uradim esej ( sastav ) iz Srpskog na temu "Otadzbina se brani znanjem i vaspitanjem".
Knjizevnost mi zaista ide, i pre nego me spam-ujete ovde.. Ne trazim da odradite ovo umesto mene. Imam vec koncepciju kako u glavi tako i na papiru.
Naime, zanima me samo neke smernice koje vam padaju na pamet kad vidite temu, cisto da mi razigra inspiraciju.

Hvala unapred.

pomeni ove degene iz obraza i 1389............
kao lazni patriotizam i blabla.................

Занима ме КАКО ови што пишу да су " антипатриоте " знају да су антипатриоте. Комунисти су имали оно" Пролетери свих земаља - уједините се" и нису имали никакав проблем са " патриотизмом". Глобалисти ( ако су то ови наши " антипатриоти" ) то и нису, јер нема шансе да би ишли у Африку, Амазонију, Аљаску,или тако негде. Дакле, ништа од глобализма.
Један Демокритов фрагмент ( 5 и 4 век пре нове ере ) гласи: "Мудроме човеку отворена је свака земља, јер је домовина племените душе читав свет". ДОМОВИНА, не ОТАЏБИНА.
То " патриотизам", то се наслања на отаџбину, а не домовину. ( Дом = кућа, стан, а отац - преци ( ко си ) = отаџбина ) Дакле, ти што себе називају " антипатриоти " ЗНАЈУ ли уопште КО СУ, да не каже ШТА СУ ?

Back