Erotske Price (Prvi, prvi put)

(odlomak iz romana "Školice" - H. Kortasar)

Čim bi on počeo da joj zvezduje noemu, njoj bi se klizilj stvrdlao i tonuli su u vlažno polje, u divlje ahsluzanje, u rasplamsale uteranije. Uvek kada bi pokušao da smaliže mališnjak, on bi se upleo u šaputljivo grivažje pa bi morao da se sabrahne okrenut bubrištu i pri tom bi osetio kako se jarnilje polako sperlava, kako se sjurlava, kako se udvopličuje sve dok se ne bi opustio kao ergomaninski trimalcijum na koji je kanulo nekoliko filula karakoncije. No to je tek početak, jer bi onda ona zapela da sebi krivilasa pipkalije dopuštajući da joj on nežno poprimakne svoje bliznjake. Tek što bi počeli da se perjokrštaju, a ono nešto poput mudožilja stalo bi da ih razdluđuje, da ih uzajamno izvanprostavlja i parapokreće, najednom bi nastupio tajhor propraćen žestičnim spaztezanjem matrilja sve do dahtične provale mokrousnog orgumija, i najzad - štrštavanje merpazma u završenskoj agapauzi. Ijaooj! Jaohohoj! Dok bi još ležnjali na kresti droćkavca, a potpuno izgumlavljeni i posuvraćeni, osećali su kako se oboje drhpuštaju. Trok bi tada zatreperio, marioperje bi se predalo i sve se završavalo dubokim šumištem, u niolamama arguprostrtih gaza, gotovo surovim milodirom, koji ih je iznova dovodio do samih granica izludludovanja.

A sada, odlomci iz proslosti...:P

Zavodljiva1976

Uhvatio me je za ruku i poveo do drveta."Sedi",rekao mi je.Malo sam oklevala.Kako da sednem u suknji? Primetio je i seo prvi,a mene spustio da mu sednem u krilo,sa strane.
Zagrlila sam ga jednom rukom oko vrata,a drugom ga mazila po obrazu...Samo me je gledao,nije nista govorio...U jednom trenutku,prekinuo je tisinu rekavsi:" Srecan sam!" "Sto?",pitala sam. "Jer si tu,pored mene...pa neka i jednu noc samo,ali....moja si...sad si moja..." Samo sam se nasmejala.
Gledali smo se nekoliko trenutaka i onda poceli da se ljubimo...jako....
Ljubio me svuda...po ocima...usnama...vratu...na vratu se najduze zadrzao...ljubio ga...lizao...izludjivao me....
"Vidim,obukla si ono sto najvise volim",rekao je kroz smeh,zavlaceci mi ruku pod suknju...
"Otkopcaj kosulju.Hocu da ti vidim grudi!",rekao je,a ja sam,kao omadjijana,pocela da otkopcavam dugme,po dugme......

Buntovnik_Bez_Razloga

.....moje reci su delovale kao afrodizijak.Polako je raskopcavala svoju bluzu....radila je to,zeleci da me sto vise zavede da dugo uzivam u njenoj maloj igri....odugovlacila je....do momenta kada nisam mogao da izdrzim...otkopcao sam joj sam poslednje
dugme bluze i raskrilio je....Gledao sam u njene grudi,koje su se nadimale od strasti...zelje....pohote....U trenucima mi se cinilo da joj srce zeli iskociti iz grudi....imala je predivne grudi(cvrste,jedre... )...dodirivao sam ih...stiskao....jednostavno,uzivao u njima.Usne nam se nisu
razdvajale....strasno smo se ljubili .Sve je stalo oko nas....svet vise nije postojao....nije nam bilo vazno gde se uopste nalazimo , bilo nam je samo vazno da traje sto duze......Grudi su joj drhtale u mojim rukama....osecam kako joj bradavice postaju sve
cvrsce...i cvrsce.....dok su nasi poljupci bili sve duzi i duzi....strastveniji pohotniji....Izmedju nas vise nije bilo limita.....Spustila je svoje usne
na moj vrat....ljubila ga....grickala....vracala se usnama na moje lice i obasipala me poljupcima....oci...nos...celo....sve je bilo u njenim toplim,socnim i vlaznim poljupcima,koje mi je darivala svojim prelepim usnama....U trenutku pogledao sam je u oci...primetio sam vatru u njima.....zelju i strast
da oseti moje ruke po celom telu.Jednom rukom sam polako pomerao njenu suknju na gore...otkrivajuci joj butine....milovao sam ih polako,u trenucima
ih stiskao,do granice kada pocinje da boli....ali njoj je to pricinjavalo zadovoljstvo....uzdisala je....stenjala....pri svakom dodiru moje ruke......Njihala se....uvijala kukovima....zeleci da svojom rukom krenem dalje....jos vise....sama mi je namestila svoju guzu u mojim rukama.....bila je toliko cvrsta,obla....da je uzivanje drzati je u rukama..... ulazio sam rukom ispod njenih gacica....koje su me milovale po ruci kao svila....."Zelim te.....zelim kao nikada nikog,kao nikog do sada!!!"-sapnula si mi,dok si poljupcima obasipala moje uvo....grickala si ga.....Zavodnicki je igrala svojim grudima ispred mog lica Gurala mi je svoje grudi u usta....da ih ljubim....lizem....grizem..........dok sam rukom polako pomerao njene gacice u stranu......"Zaista.....zelim te,ZELIM te ceo svoj ZIVOT!!! Uvek sam te VOLEO!"-rekao sam joj tiho....ljubeci njene grudi.....napokon sam bio sa svojom ZAVODNICOM!!! Imala me je....imao
sam je celu....predali smo nasa tela jedno drugom....uzivali u svakom dodiru...uzivao sam u njenim poljupcima....dok mi je rukama uplitala,mrsila i blago cupala kosu....uzivala je,dok je osecala moje poljupce....moju ruku na grudima....ruku na njenim butinama....guzi.... Polako sam joj skinuo bluzu.....izgledala je FANTASTICNO!!! Kao Boginja.... Bili smo u ekstazi....strast je obuzimala nasa tela....Rukama je pocela da me raspasuje....nemirnim prsticima je pocela da mi raskopcavas
moje farmerice...

Zavodljiva1976

"....Polako sam ti otkopcavala pantalone...dugme,po dugme...i gledala te u oci.Zelela sam da te izludim...toliko,da pocnes da me molis....Sedeo si,naslonjen na stablo drveta,raskopcanog slica i gledao me.Klecala sam izmedju tvojih nogu i smeskala se.... Skinula sam ti majcu.Noktom sam polako prelazila po tvom licu,usnama,vratu i spustala se sve nize,preko bradavica do lastisa od bokserica Tu sam zastala.Pogledao si zacudjeno,prvo u pravcu mog nokta,a onda u mene U tvom pogledu sam videla pitanje:" Sto si stala?!"
Liznula sam prst i krenula njime po mom telu...istim redosledom... Gledao si me i gutao ocima...
Ustala sam,otkopcala suknju i pustila da mi polako padne na zmlju.Cutao si...Stajala sam tako nekoliko trenutaka,zeleci da me sto bolje vidis i upamtis,a onda ti polako prisla i prislonila stomak na usne.Ljubio si me...lizao...Drzala sam te za kosu,ne dajuci ti da stanes. Osecala sam tvoj dah na mojoj ribici.... Pipnuo si je i nasmejao se."Zelim te!",rekao si."Odmah!"
Ustao si,poceo da me ljubis....sve zesce...kad sam te prekinula.Rekla sam ti da mi okrenes ledja...
Ljubila sam te po vratu...ramenima...ledjima....polako se spustala sve nize i nize...i skidala ti pantalone...Imao si najlepsu guzu na svetu! Cucnula sam....ljubila je i usnama skidala bokserice....
Trzao si se na svaki moj dodir...osecala sam da ti prija,da si sve tvrdji i tvrdji....
Rekla sam ti da se okrenes ka meni.Kao po komandi,istog trenutka si to uradio
Klecala sam i igrala se sa tvojom kitom....

Buntovnik_Bez_Razloga

.....osecao sam tvoj dah....na svojoj kiti .......oci su ti bile pune zelje....polako si ga uzimala u ruku i stisnula....tek toliko da osetis kako pulsira,kako postaje sve tvrdji....kako se "budi" u tvom dlanu....pogledala si me u oci i svoje usne si prinela vrhu moje kite...poljubila si ga ...tek ovlas,da u tvojoj ruci postane jos veci! Drugom rukom si se igrala sa mojim yayima ...gnjecila si...stiskala...povlacila...uranjala svoje nokte u njih,da sam osetio slatku bol ...jezikom si prelazila duz cele moje kite od korena prema vrhu...lickala si ga....ljubila....i nezno,sasvim polako dr*ala ...zeleci da uzivam u tvojoj igri...u tvom jeziku...usnama...rukama,koje su mi pricinjavale nestvarno zadovoljstvo!Iz mojih usana se samo culo tiho stenjanje...slatki uzdasi....dok si ti radila u ritmu.....zeleci da me izludis ....u jednom trenutku,sa obe ruke si me uhvatila za gOOzu i snazno zarila svoje nokte u moje meso a nisi spustala pogled sa mog lica...gledala si moj grc i uzivala u njemu...uzivala si da me izludjujes i zavodis ...."Zelim ponovo da osetim tvoj jezik...tvoje usne na mojoj mackici" ....polako si ustala,dok sam je cucnuo izmedju tvojih nogu.Uplela si svoje nokte u moju kosu i pritiskala na glavu na svoju mackicu...."Ljubi je"-rekla si....kao omadjijan,prislonio sam svoje usne i ljubio je...osecao sam kako je vlazna... jezikom sam je golicao slusajuci te kako stenjes...dok sam uzivao lickajuci tvoju slatku ribicu U momentu te je uhvatio grc...zelela si celim telom i svojom macom da mi se spustis na glavu....rukama sam te uhvatio za guzu i gnjecio je...imala si najlepsu guzu,koju sam ikada video ....a onda sam ruku prineo tvojoj ribici i pomilovao je....polako sam svoj kaziprst uvukao u tvoju ribicu sto si ti samo ispratila socnim uzdahom......radio sam i jezikom....osecajuci kako mi cupas kosu....radio sam polako.....zeleci da i ja tebe izludim zeleo sam da osetis kako ti telo drhti od zelje i pozude za mojom kitom "Dosta...dosta....zelim te odmah..."-rekla si i gurnula si me na zemlju.....kao pomahnitala,bacila si se na mene ....opkoracila si me...uzela si moju kitu u ruku i polako se spustala....namestila si ga na svoju ribicu i protrljala po njoj....smeskala si se....i dalje si me izludjivala svojom igrom! Ali,stras...pohota i zelja nisu mogli ni tebe da obuzdaju....nisi ni to mogla vise da izdrzis,koliko si me zelela .....polako sam ulazio u tebe ....tela su nam se spojila....posle nekoliko sekundi,ceo sam bio u tebi!!!Pogledi su nam se sreli....uhvatio sam te oko struka.....dok si ti pocela sa laganim njihanjem....pocela si svoju magicnu i carobnu igru....svoj ples....

Zavodljiva1976

".....Aaaaaaah",culo se dok sam se polako spustala na tvoju kitu.Nabio si mi je do kraja,jako....Zabolelo me u prvom trenutku,ali sam obozavala taj bol.Liznula sam brste i uhvatila se za bradavice.Pipala sam ih,dok sam se sve brze i brze nabijala...Uhvatio si me za kukove i pomagao mi da se sto dublje nabijem....
Primetila sam da si blizu da svrsis i zastala sam.
Nikad necu zaboraviti taj izraz na tvom licu - puno bola,besa,razocarenja ...
Okrenula sam se u pozu 69 i ponovo pocela da se igram sa tvojom kitom,a ti sa mojom ribicom.Jezikom sam prelazila oko glavica,u krug,kao da lizem sladoled i d*kala ga u isto vreme...
"Mmmmmmm",bilo je jedino sto sam cula.Kada sam ga celog stavila u usta,ispustio si jedan,vrlo jak i glasan zvuk,da sam pomislila da nas ceo kraj cuje
Rasirila sam ti noge i prstom prelazila po goozi....Uvlacila sam prvo jedno,pa drugo yaye....grickala ga,lizala....Uzivao si!

*ebi ga...dalje nema!:?

Ehhhh...tako se vole Forumasi. :mrgreen: 8)

Dopuzala sam do tebe, na kolenima…. Lagano se oko tebe obavijala, pela se na tebe, uz tebe… Obmotavala se oko tvojih nogu, milovala te… I trazila usnama vocku koju sam davno htela da progutam… Trazim je, uvijam se, obilazim oko tebe, milujuci tvoje telo svojim grudima, bokovima, prstima… Gde je, gde li se sakrio… Puzim kroz tvoje rasirene noge, grizem ti butine, I nalazim nesto, lici na orahe, kad prolecem zamirisu… Ljubim ih… lizem ih svojim jezikom, I uvlacim ih u svoja usta, koja cekaju kao raspukle smokve da ih oblizem… Igram se sa njima, njisem se na njihovim granama, plesemo… moj jezik krece na gore, niz stablo, sve do vrha.. Zastajem, ne zelim ni jedan delic da izostane, dahom svojim vrelim mokrog ga u sebe uzimam. Pocinjemo najlepsu igru… Stavljam ga u usta, duboko, da ga osetim celog, da me ispuni, omami… njisem svojim telom, obuzima me jeza… vrelina, osecaj srece…. Jezikom lagano kruzim oko njega, stezem ga usnama I pustam da ih miluje… ljubimo se… volimo… usne I on, jezik I on, dah I on, ja I on… postajemo mi… sjedinjujemo se…stezem ga snazno jer ga volim, on me zove jer mu trebam… vodimo igru uzajamno… od njegovog vrha do dna… plodovi njisu sa nama, njih uzimam zajedno, kao visnje koje sam nosila oko usiju kao devojcica.. mirisu, raduju me.. pune mi obraze, daju snagu.. vode me… penjem se gore, dole, gore, dole, gore, dole, gore, dole… kao dete koje se spusta toboganom u more.. vodi me u dubinu, idemo zajedno… igra ubrzava tempo.. disanje postaje dublje, jace, snaznije…. Vodi me u drugu sferu, prelazimo horizonte… moje telo sve jace I brze plese svoj ples… ti, ti uzburkanosti tela mog ne odolevas… pulsari nocas rade za nas… primamo njihov sjaj, vatra se pali… uzimam te sve jace I dublje, moje usne I moj jezik pocinju trku lavova, otimaju se, trzaju… bore se oko svog plena… obrazi traze svoje, jezik pravi omcu, usne smanjuju krug… svi smo uz tebe, svi tebe trazimo… ruke se zaplicu, prsti tumaraju, drzim se za tebe da ne bih odletela… stegla sam te jako, jer bojim se, odletecu… osecam kako nadolazi, more se uzburkava, serafin zvoni na uzbunu… zovem ga, trazim… evo ga, dolazi, sve blize I blize… vise nista ne postoji, vreme je zaustavljeno, zora se prolama, cujem njen krik… I da, evo je.. kisaaaaaaaa…… kaplje po meni, po licu, po usnama… pustam je da klizi, da me umiva… aaaa…. Svezina proleca, prolomila je svoj dah… opet osecam stvarnost, I tebe pored mene… duse vracene u svoja tela…

Back