Erotske Price (Prvi, prvi put)

Probudili su me nezni dodiri njenih prstiju, koji su klizili preko mojih butina. Jos uvek sam u snu, nisam otvorio oci, ali je reakcija bila ocigledna, osecao sam drhtanje u stomaku, blage grceve.
Glava joj je lezala na moje grudi, dok je svojim vestim prstima sarala preko mojih prepona. Uzela ga je u svoju ruku. U momentu sam postigao potpunu erekciju, osecajuci kako se njeni nezni prsti obavijaju oko stuba penisa. Zbacila je pokrivac sa nas i cele nas otkrila.
Ljubila mi je grudi, spustajuci poljupce nanize, preko stomaka, ni jednog trenutka nije ispustila penis iz ruke. Igrala se sa njim. Prozor je bio sirom otvoren. Osecala se toplota prvih, jutarnjih suncevih zraka, kako dopiru do nas.
Svoje poljupce je spustila do mog penisa, ljubila je vrh glavica. Slatko me je mucila. Tek pomalo je usnama ljubila stub penisa celom duzinom. Prebacila se preko mene, zajahavsi me preko nogu. Vesto se uvijala, trljajuci svoju mackicu o moje koleno. Svoje prste sam upleo u njenu dugu, crnu kosu, koja se rasula po mom stomaku i grudima. Pridigla se i polako me zajahala. Sela mi je na kukove, pritiskajuci
svojom mackicom penis na stomak. Mirovala je nekoliko trenutaka, osecajuci kako moj penis pulisira ispod nje. Nasmesila se, ali je uzivala u svojoj igri i trudila se da ona potraje sto duze. Sise su joj izrazavale da je uzbudjena. Svojim rukama sam uzeo njene grudi, koje su bile cvrste i jedre do bola. Pristisnu sam joj bradavice, da je ciknula i poskocila.Uzdigla se i uzela svojom rukom moj penis, namestivsi ga na ulaz u njemu mackicu. Lagano se trgla. Usao sam u nju, sasvim polako. Zastala je. Zelela je da trenutak potraje. Mirovala je i uzivala, sedeci samo na vrhu mog glavica. Odjednom, naglo se spustila i cela nabila na moj penis. Izvila se u ledjima, svojim rukama se oslanajuci na zglobove mojih nogu. Zelela je da ona vodi igru, da me guta, sto je i radila. Pocela je da se nabija sve brze, sve jace...snaznije. Vlaznost njene mackice je postala tolika, da se u momentima culo sljapkanje. Rukama sam je cvrsto drzao za bedra, stiskao sam ih, stipao. Toliko se izvila unazad da su njene sise izgledale kao da zele da dodirnu plafon, crvstih i siljatih
bradavica. Zraci sunca su se razlili preko cele sobe, lomeci se na nasim telima. Kapljice znoja su svetlucale po nama. Gledao sam njen znoj, kako klizi
niz njene grudi, klizeci preko stomaka...pogledom sam uhvatio i njenu mackicu, koja je stiskala moj penis. Prizor mi se ucinio takvim, kao da ona nije zelela da ikada izadjem iz nje. Bila je tako socna, rumena, vlazna. Vrtela je glavom, dok joj je kosa letela kroz vazduh. Osacao sam da mi se kicma raspada. Osetila je da ce se pribliziti kraj i vesto ga je sprecila da dodje. Bacila se naglo napred, prema meni i umirila se. Sve je stalo. Cula su se samo nasa dahtanja. Razmenjivali smo poljupce. Ljubila me je po celom licu. Osecao sam ostrinu njenih bradavica na mojim grudima. Rukama sam je milovao po vratu, ledjima, guzi...
Sve je stalo...mozda je i vreme stalo...
Sjahala je sa mene i legla pored. Ni jednog trenutka nije spustala pogled sa mene, sa mog lica. Gledao sam je kako je uzbudjena, kako joj se grudi nadimaju, kako joj se stomak grci, kako se uvaci u sebe.Pozvala me je pogledom da legnem preko nje.
Izvila se u kukovima, izdigla karlicu i savila noge u kolenima, blago ih razmaknuvsi. Uvukao sam se izmedju njih i posle nekoliko trenutaka, vec se nasao u njoj. Bila je topla, vlazna, napaljena...Blago sam, sasvim polako potonuo u nju, milimetar po milimetar, zeleci da potraje sto duze. Kada sam ceo bio u njoj, obavila je svoje noge oko mene, pritiskajuci me, pokusavajuci
da time nametne svojim ritam sexa. Svojim rukama me je milovala po ledjima, vesto sarajuci prstima...osecao sam njene nokte, kako se zarivaju u moja ledja.Uskadili smo ritam...zaplesali smo u igru strasti i pozude. Pokreti su nam bili sve brzi. Prodirao sam u nju, onom brzinom koju je ona nametnula, jako me stiskajuci svojim nogama, koje je obavila oko mene. Gledao sam je kako se ispod mene uvija poput zmije, kako drhti...
Spojili smo usne, upleli nase jezike...uzivali u svakom momentu sexa.
Osecao sam snazno lupanje srca, koje kao da je zelelo da iskoci iz grudi. Ubrazao sam svoje pokrete otimajuci se njenoj kontroli. Zeleo sam da ubrzam.Znam da je i ona to zelela. Dopustila mi je da to uradim. Prepustila se divljem ritmu koji sam nametnuo, brzim i energicnim pokretima...jakom prodiranju u nju. Pocela je da dahce duboko, da stenje. Blizio se kraj. Uvijala se ispod mene kao zmija, koju su obarali orgazmi. Sperma je opet krenula kroz mene. Izvukao sam se iz nje i poceo da svrsavam. Orgazam je potrajao kao vecnost. Osacala se
strast, pohota, pozuda...koja je obuzimala nasa tela. Tela nam se nisu smirivala. Tek posle nekoliko desetina sekundi, legao sam preko nje. Spojili smo nasa tela. Ljubio sam je strasno, sa puno zelje. Uzvracala je. Bila je puna energije, sa toliko strasti u sebi da me je u tim poljupcima, svojim zubima blago grickala po usnama.
Tek posle desetak minuta ljubljenja, odvojili smo nasa tela. Legao sam pored nje. Ni jednog trenutka, nisamo skidali poglede jedno sa drugog. Uzivali smo u nasim golim telima, koja su drhtala u strasti. Opet je naslonila svoju glavu na moje grudi i milovala moj stomak, vesto sarajuci prstima po mom stomaku....

Suncevi zraci su ispunili celu sobu. Dan je uveliko trajao....

nemam reci...

i ja jedan post da procitam do kraja i da mi nije dosadan.

Buntovnice...ako je to tvoja prica...divno je ispricana.Dogadjaj je sasvim obican ali zvuci prelepo.

Ma..svidja mi se....(mozda zato sto sam trenutno napaljena :P )

Dan deseti: ....probudilo me je poznato dosadno zujanje muve zunzare, koja je celo jutro izigravala "crvenog barona" iznad mog lustera, a onda se iznenada zaletela meni pravo u usta :shock: . Zadnjim atomima snage zaklopio sam svoje celjusti. Ali to nije bio kraj mojim mukama. I dalje sam lezao u krevetu kao mumija, pokusavajuci bespomocno da podignem neki od svojih udova, koji su me, sve do ovog trena, verno sluzili. Ali uzalud.
Zevao sam u plafon, kao pod sedativima, a onda me je uhvatila panika.
Da li neko zna da sam ovde, da li neko zna sta se sa mnom desava? Koliko li vec lezim ovako nepokretan i ispijen? Sef mi je do sada sigurno urucio otkaz.
A ona? Gde je ona? Zasto mi se bar nije javila?
Nekako sam smogao snage da se uhvatim za slusalicu.
U momentu mi se razbistrio pogled i spazih je pored sebe. Nije davala znake zivota. A ne, neces vala u mom krevetu. Necu ti to dozvoliti. Poceo sam da je tresem i samaram ne bi li je nekako dozvao svesti.
Trgla se i zviznula mi samarchinu. Zaprepascen jachinom udarca i zatecen njenom iznenadnom reakcijom nisam uzvratio.
A i kako bih kad sam potrosio svu snagu na drmusanje.
Opet sam se bacio u horizontalu da se malo povratim, za nekih mesec dana otprilike..... :lol:

d1:
Nije erotska prica ali nema veze

... jos jedan dan bez nje... pustam film, lezem na krevet u pokusaju da prevarim sebe i bar na tenutak zaboravim na nju...

lezem na ledja, spustam glavu na jastuk i pokusavam da se udubim u radnju filma... i uspeva... odjednom... srce pokusava da je zagrli... steze mi pluca i ne da mi da disem... ignorisem ga... ono popusta i ja ispustam dubok uzdah........... okrecem se na stranu, grabim prekrivac i grlim ga i rukom i nogom, podvlacim pod glavu i prisecam se njene glatke koze... njenog ramena na kojem mi je glava jednom bila... zatvaram oci, jace stezem prekrivac i nesvesno ga milujem licem i butinom... prepustam se iluziji... zamisljam da je ono pod mojom glavom njena ruka, zamisljam kako je kada je dodirnem usnama i polako me obuzima drhtavica.... spustam usne na koren njenog vrata i drhtajuci, polako, vucem donju usnu po njenom vratu, zadihan pozudom.... stizem do njenog uha i ispustam jos jedan dubok uzdah, pun tuge sto nije pored mene.... uzdah koji bi je doveo do granice samo da jeste...

naglo dolazim sebi i osecam da mi sopstveno srce rovari po rebrima u pokusaju da pobegne od mene i otrci njoj... razumem ga... neophodan mu je njen miris, njen glas, njen osmeh, njen dodir, njen zagrljaj, njen poljubac da bi mogao jos jednom da udari... da ne umre...

sklupcavam se i delim sa njim svoje strahove i svoja nadanja.... i ponavljam “volim te srecice moja”.....
4.maj.2004.:)

Mrzim da razmišljam qurcem... Ali te noći nisam mogao da smirim svog druškana... Sedeo sam za stolom, palio cigaretu i polako pio whiskey iz plitke staklene čaše koja se presijavala obasjana prigušenim svetlom stone lampe... Ali yebi ga... Moralo se to desiti... Te večeri pozvala me je ona...

- "Halo, da li je to detektiv Marlow?"
- "Da, to sam ja", izgovorio sam uvukavši još jedan dim cigarete koju sam držao u ruci, "izvolite: šta mogu da uradim za vas?"
- "Slušajte", reče ona, "preporučio mi vas je vaš kolega detektiv Long, Dik Long... Prvo sam otišla kod njega... Ali on je rekao da se ne bavi tom vrstom posla... Pokazao mi je čime se bavi... Bila sam vrlo zadovoljna... Ah... Ali to nije bilo to zbog čega sam došla..."
- "Eh... Long... Matora baraba... Uvek mi preuzme najbolje klijente...", promrmljao sam dok je pepeo sa cigarete, koja mi je visila na samom rubu usta, polako padao na pod...
- "Da, gospođo..."
- "Gospođica.", prekine me ona na pola rečenice...
- "Dobro gospođice... Kako ja da vam pomognem..."
- "Gospodine Marlow, tražim najboljeg yebača na svetu..."
- "U, yebote...", pomislih... "A kako mislite da vam ja mogu pomoći u tome?"
- "Yebi me i dokaži ono što već govori ceo grad...", izustila je kroz telefonsku slušalicu, "yebi me, rasturi me.... Hoću da osetim tvoj qurac u mojoj vlažnoj pič-ci... Hoću da mi gnječiš dupe, cuclaš bradavice i ližeš sise... Hoću da me razvališ ko tornado!!!", počela je da uzdiše, očigledno udarajući po svojoj mačkici... "uh! Uh! Uuuuh!", vikala je igrajući se najverovatnije prstićem ili dildoom... "Yebi me Phillipe."
Držao sam slušalicu i čudio se... Digao mi se druškan... Vidim da je bio uzbuđen... Otkopčao sam šlic, izvadio ga iz gaća i počeo da ga drkam...
A onda sam odjedamput stao, povukao još jedan dim iz cigarete i zadrao se u slušalicu:
"Ma yebi se ti i tvoj phone sex! Dođi ovde ako hoćeš da te karam!"
Baaaammm!!! Čulo se kako odzvanja telefon bačen na sto... Ali druškan je bio već izvađen... Dobro je poslužila naslovna strana Timea na kojoj se nalazila Maryllin Monroe... Izdrakao sam ga zamišljajući kako je karam...
E, yebi ga... Onda sam se setio jedne informacije iz novina... Da je ovisnik o klistiru i smučio mi se život... Druškan se odmah naborao i zauzeo odbrambeni položaj... Spustio se u dubinu mojih gaća... Bilo je gotovo..
Ona više nikad nije zvala ni dolazila... Ali svejedno... Bar da znate da i Hemfri Bogart ponekad drka... :mrgreen:

Back