Erotske fantazije...

dugi777jezik:
Rodjen sam 1977, pa josh nemam 32. godine. Nazzalost, josh nisam advokat i neshto i ne volim taj uklet i "prodat" zanat. Jesam pravnik, uskoro ccu skokati i pravosudni i onda, eto mene Svete da te spasavam. Tvoj "Rista Motorista" me ni najmanje nije "odushevio". Dopala mi se tvoja romantichna predanost oseccaju DOBRIH STARIH VREMENA. Samo to. Peachie !

E ako te ne bude mrzelo i ako budes nasao vremena javni mi se na pp kad budes polagao pravosudni ili ako si vec izlazio na njega...interesuje me svasta u vezi toga...poz!

nije odgovor na temu, ali obratite pažnju
Molim vas pročitao sam kod "Tinejdžera" temu "trudna sa 16god", pomzite devojci jer ima potencijalni problem, vrlo životan i nimalo lak problem. Ako znate nekog ko je imao slične probleme, uputite ih na ovu adresu i pomozite ovom detetu. Molim one dobronamene da se oglase i one "dobronamerne" da zaborave komentar "kad se ebala nije nas pitala"
HVALA

Malo sa sela
Ustvari shvatam, vi mislite da je za sve već kasno, a kasno je samo kada nas više nema. Ko na vreme shvati ovo, život mu je bogatiji. Zar mislite da nemate više mogućnosti za romantiku? Zamislite samo kako bi bilo lepo da se sa svojom dragom osobom budite u sledećim okolnostima; Posle dužeg radnog dana, dok sunce zalazi, vi se vrćete onako umorni i znojavi sa njivu, vaš dragi go do pasa sav u "pločicama" vas zagrlio, prebacio motiče preko drugo rame, i priča vam o sastanku u senu kad deca pospiju. Vi se onako ženski stidite pa ga od milošte zagrlite oko struka. Dok prilazite svojoj kući, mašete sa maramu svojim komšijama. Ulazite u svoje dvorište i razdvajate se da vas nevidi njegova nana, Vi se još onako ponešeni od budući događaj smešite, i krećete da zatvarate živinu, a ispod oka posmatrate svog dragana koji na bunar zaiće vodu. Prija vam da vidite kako mu se naprežu mišići, a i on nije da nije, i on gleda u vaša bedra i jedva čeka ispalnirano. Sve vreme se oseća miris sena, trave,i cveća, jara se utišava, ptice još uvek veselo pevaju, kao da se raduju vašim planovima. Podmiriste stoku, deca su već spremna za počinak, nana ih sredila. Večera i nije neka, ali jaja, krompirići i mladi lukac mirišu ki duša. Sve vreme se zadirkujete očima, a nani sve jasno po joj milo. Svi pospali, a vi se iskradate i bežite u seno nadomak kuće. Mesečina hoće u oči da vam uđe, zvezde se razrojile, a srce uzdrhtalo. On vas svojim rukama polako mazi i uzima pod svoje, a vi osećate svaki trnac na koži. Uživate potpuno u svemu, i svaki pokret kao u polusnu osećate, i potpuno ste izluđeni. Posle ONO kao na raspeću ležite na onom senu, a mesečina kao da vas greje, polu pokriveni senom, dok se žabe čuju i noćne ptice,slatko se kikoćete i planirate da se vrnete u kuću. Sve bi to bilo lepo da nana nije zaključala kuću. Šta će te nego pravac štala pa u jasle, i tamo se sa svojim dragim šćućurite i pokrijete slamom. Osećate se šašavo i mladalački, i tonete u san dok oko vas stoka preživa večeru. Ujutru se budite sa slamom u kosi, iskačete u brizi šta će reći nana, a nana poranila u dvorište, pa na astal iznela slatko i ladnu vodu, i lukavo vas čeka da izađete. Vi se iskradate iz štale, tek će nana: Kuku snajka otkude ti da poraniš tako rano da pomuzeš krave, a i ti Miladine, tako rano stoku da raniš. Svima je sve jasno, ali dobro uvijeno. Vama još uvek slama u kosi, sedate za onaj astal, smeje te se blago, a nana će; E moja deco i nana je nekad ranila kada je bila mlada. Ko rano rani sreću lakše ugrabi. Vi se i dalje smeuljite i pokušavate da se dovedete u red, i krišom svog dragana nogom ispod stola podbadate. Da, sve je ovo lepo, samo je pitanje kako gledate na stvar. Ovu stvarnost, prenesite samo na svoje uslove življenja. SREĆNO

Probudim se ja jedno jutro. Neka cudno zelja u meni... Spustim ruku malo nize kad ono ...cudna li cuda nesto neobicno. Umesto jednog da ne poverujes eto meni 2 "pils premijuma". :shock:

Odma mi pade ideja na pamet da iznenadim neku i to danas jer sutra ko zna - kako doslo tako i otislo. I tako razmislih koju od mojih 15-ak (a kakva fantazija) da pozovem. Posluzis se metodom prst u usta pa da vidim sa koje strane vetar duva i vremenska prognoza kaze: nebo ce biti PLAVO. I tako ja izbunarim broj... ono kao iz kofe iz bunara izvucem suvo parcence papira na kome pise "Call me any time, day or night, call me - Blondy". Zovem. Ona mi kaze: Gde si skim si kako si sta radis, a sto mi se ne javis... nemoj da se vadis. A jel smem da dodjem do tebe? - To bi bilo najbolje cekam te bejbe.

I tako ona slaze njenu PINK majicicu na fotelju onako po PS-u kako ju je mamica naucila. A ja odmoh dobih zelju one 2 lepe loptice da strpam u usta.
Krecemo igricu...kompjutersku. :lol: A ja vesto skrivam svoj bonus zivot ispod cebeta. Ulazimo u uvertiru a bogami i razradu, knjizevnog dela. Ono kao "ja gore, one dole bog te hebo sto me vole". :lol:
E i sad polagano i necujno ulazi drugi adut u igru. U pocetku ona i ne shvata sta je snalazi. A onda taj izraz na licu...:shock: samo za slikati. Ali i pre nego sto je shvatila sta se desava i drugi adut je u igri. E maco - danas bonus. Ona konacno svesna samo zazmuri i zabaci glavu unazad....

Ja pomislih: sta ako sutra izvucem jos jednog aduta... :wink:

"nesto kasnije,budim se pored njega.on jos spava,a ja gledam:trepavice mu pocivaju na belom licu,i ja razmisljam o vanvremenoj lepoti,o mermernim statuama koje su uvek hladne na dodir,o reljefima koji kao da nocu ozive.njegova usta,njegova usta poluotvorena,otkrivaju nepravilne zube,a retke dlacice buntovnicke brade uvijaju se preko usana.tih njegovih usana,prkosnih cak i u snu.
napolju,vika ljudi koji se vracaju s posla.zaluzine na prozorima imaju plavicast odsjaj.zacuje se neka grmljavina,a onda opet tisina.mirno sedim i slusam uporan cvrkut ptice na prozoru.on jos spava.mirno dise,gotovo necujno.ruke su mu savijene uz telo,pesnice stisnute.pratim liniju njegovih golih grudi sve do kraja rebara.koza na stomaku mu je prosarana sitnim modricama,poput senki lisca na livadi.
lezim blizu njega,lezim tiho i mirno pored njega.u snu,podize ruku da me zagrli.u snu,kao da opet ustaje iz mrtvih.mozda sanja neku drugu koja mu nocu dolazi.glava mi pociva na njegovom ramenu,a lice mi je priljubljeno uz njegove grudi.sapucem mu da nije vazno,da nista nije vazno.udisem miris njegove meke i vlazne brade i slusam mu tihe udare zile kucavice.

danas nije u uniformi.na sebi ima crne pantalone i belu kosulju,izgleda kao bankar,sto bi i trebalo da bude.oci su mu umorne.otvara prozor.preko puta,jedna zena se naginje kroz prozor i gleda u nasu sobu.ne brini,kaze,slepa je.
smejem se.on mi skida haljinu,otkopcavam njegovu kosulju.osecam njegove ruke na sebi,njegov dah,njegov miris,zvona s katedrale,cvrkut usamljene ptice.a onda odjednom i bez najave preplavljuje me osecaj ogromne tuge.on to vidi i zastaje.nezno me smesta na stolicu.kaze da je u ljubavi uvek sadrzan i rastanak,saznanje da sve ima svoj kraj.kad lezim pored tebe dok spavas,gledam tvoje treperave kapke,tvoje usne,znam da nista nije vecno i da bas to cini nasu ljubav jos jacom.nista ne daje zivotu vise slasti od saznanja da je prolazan,govori.ljubi me.
onda ponovo leze.prilazim mu i pustam da mu moja kosa padne preko lica dok me gleda.

lezimo zajedno,prespavali smo citavo popodne.budim se uz njegovo disanje.bila sam mu okrenuta ledjima,a on me je cvrsto drzao u snu.malo kasnije sam po disanju osetila da se i on probudio.cutali smo.osecala sam njegove ruke na svom telu,oko ramena i vrata,preko grudi,na kukovima.osetio je moju vrelinu i usao u mene,a ja sam se savila u ledjima i priljubila uz njega.zatvorila sam oci od uzitka koji je u meni otvorio hiljade sicusnih pukotina.tada sam shvatila kako zena zbolj ljubavi moze da unisti ceo svoj zivot...

privlaci me sebi i grli me u dugoj tisini.razdvajamo se i on me ljubi,svojim jezikom otvara nove predele.sklopljenih ociju putujem zelenim tunelom,a onda izbijam na siroku ravnicu...vazduh je vruc i vlazan.opet me ljubi,a ruke mu klize niz moja ledja.sapuce mi:ponekad nam se ljubav cini i poznata i sasvim nova.polako me svlaci i spusta na stolicu.zatim kleci i dodiruje me usnama,pusta da mu jezik luta,u pocetku nezno,sve dok i ja na jeziku ne osecam nove predele.a kada konacno ulazi u mene,ne razmisljam vise ni o cemu-ni o zvezdama,ni o napupelom cvecu,ni o suncu sto przi zelju dok mi vodimo ljubav.
nikada,ni pre ni posle toga,nisu moje misli tako u stopu pratile osecanja moga tela.videla sam da su i proslost i buducnost zapisani u dimu,posle toga,osetila sam samo beskrajnu tugu sto se svet ponovo vraca u svoju staru ljusturu.

vracam se i zaticem ga kako stoji naslonjen na zid.tiho se usunjao i gleda me ruku prekrstenih na grudima.skini ogrlicu,kaze,ne grubo,ali bez osmeha.oklevam.zasto?zato sto sam te ja zamolio.na trenutak stojim.jesu li vrata zakljucana?on klima glavom.skidam ogrlicu.i bluzu,kaze.dizem bradu prema njemu.nikada nije bilo ovako.uvek mi je on skidao odecu,polako me uzbudjivao,tako da ne bih ni bila svesna svoje nagosti.molim te.
radim kao sto mi je rekao.raskopcavam bluzu.gledam ga,ali on cuti.bluza mi klizi s ramena.i suknju,kaze...stojim u gacicama i grudnjaku.vruce je,ali od znoja me podilazi jeza.on nepomicno stoji i posmatra me.onda mi klimne glavom.ja mu dajem znak da necu to da uradim.on upire prstom u mene.ucini to.stavljam ruke iza ledja i otkopcavam grudnjak,onaj cipkani koji nosim danju za njega.a onda,ne zeleci da pokazem svoju zbunjenost,saginjem se da spustim gacice.motam ih dok ih skidam i taj pokret uklanjanja poslednjeg dela odece radja u meni jednu novu misao.stojim tu potpuno naga pred ovim strancem,kao neka obozavana zenska statua,kao neka rezbarija u kamenu koju je video u olaninama na svojim putovanjima,ali,on ne radi nista,samo gleda.gleda dugo.onda mi polako prilazi...

skidam mu kais,otkopcavam pantalone i spustam ih zajedno sa gacama.prelazim rukama preko njegovih nogu sve do mesta na kojem se spajaju,tu zastajem i neginjem se da osetim njegov miris,miris koji je sada i moj i koji sada znaci nesto potpuno drugo,pun nasih zajednickih tajni.u ustima osecam kako se njegova ustreptala zudnja pretvara u reci na mom jeziku i tako sa mnom razgovara.osluskujem njegovo disanje i cekam,milujem ga,i cekam,ni o cemu ne razmisljam,nista ne zelim."

"Leto 2005-o" "+500 u hladu pozeleh da konzumiram limunadu"
Benzinska pumpa i ulecem u prodavnicu. Kad ono "palim svoj televizor na njem vidim cudan prizor".
Digla maca sve 4 uvis, prsticem mota zicu od telefona i ocigledno je neki trac party u toku.
- E neces verovati sta mi se upravo desilo. Stigla mi je musterija(hehehe). Moram da idem.
Ustaje i ja bacih malo pogled na njen minic, tj vise samo krpicu namotanu oko guze, sa sve slicom napred, koji se blago otvarao ...taman dovoljno da zagolica mastu...jel ima ili nema ispod. Gospojica ...koja je vec jedno 5-i put apsolvent za tu titulu je bila bombastik.
Pocinje spika i ja odma skontah jos jedna "jezicara". Ne zaklapa.
Ona se okrece i naginje kao trazi nesto...pola sata. Ove zene nemaju pojma da ugrozavaju neciji zivot...mislim sta ako neko ima slabo srce i tako to, ima samo da se izvrne po patosu. No na srecu ja "stojim". "Molila je da joj napisem pesmu -> I raspored mladeza na njenim ledjima kao biseri..." e ovde bi Balasevic ostao bez teksa.
- Ovde bas prijatno...super je imati klimu...bas je lepo.
- Vidim ja da si ti nov, moraces da dolazis na obuku da zapamtis gde se sta ovde nalazi.
Ohoho "na obuku" pa zar ja njoj tako naivno izgledam, no dobro cuh glas razuma "igraj njenu igru".
- Pa dobro doci cu na obuku, a oce biti samo predavanja ili i vezbe?
Kikotanje u stilu, pokazi mi mali prst i ja sam gotova.
- Pa eto ako imas vremena ja sam bas stavila kaficu da popijem pa mozes malo da se razladis. Ti me neces ispaliti.
- Pa ne znam ljutice mi se kolege sto me nema. (a u podsvesti mi onaj Monty Paytonovac - say no more, say no more)
I tako pijuckamo kaficu u magacinu, kad ja primetim i neki nazovi krevet.
- O pa ti imas i krevet.
- Pa ako se to moze nazvati krevetom
- A jel moze taj krevet dvoje da izdrzi
- Pa ne znam...
- Jos nisi testirala, pa sad moramo da ga testiramo
- Pa aj...
Sedamo naravno jedno drugom u krilo..naravno ne ja njoj. I jedna ruka na struk a druga....gde da stavim drugu...a njene butinice tako sljaste...o pa i ja sam samo covek. "I tako to krene pa stignem u gacice njene, sve prave su ljubavi vlazne" :shock: Pa onda ide muzika sa tranzistora "sex na exs i sa sirom gibanica" - Rokeri s Moravu :lol: I onda se setih onog crtanog "Kucnuo je cas, vreme je prolecu".

I tako se ja stipajuci svoju ruku poceh udaljavati od benzinske pumpe - jel sam nesto zaboravio? Pipam se ja. Mobilni tu, novcanik tu, njene gacice tu :shock: . "I sve je tu, a gde je upaljac muci me to, a gde je upaljac o no no no no". Ja se setih da je ona nesto brbljala kako voli da pusi. I taman se okrenuh da se vratim ...i videh pecurku...BOOMM...zapalila je!

Ja imam jednu strava fantaziju.

Ja idem kroz sumu obucena kao crvenkapa. I odjednom iskoci neki strasno zgodan tip, prerusen u vuka i kaze gde si krenula ?
Ja sva zbunjena pocnem da se tresem , a on mi prileti uzme me u narucje i odvede me u nepoznatom pravcu.
Baci me na slamu i kaze vidis kolike su mi oci i skine gace!
Ja tad iz svoje korpe izvucem lisice i zavezem ga .
Posle vec znate kako ide nastavak.

VANJA 011:

Ja idem kroz sumu obucena kao crvenkapa. I odjednom iskoci neki strasno zgodan tip, prerusen u vuka i kaze gde si krenula ?
Ja sva zbunjena pocnem da se tresem , a on mi prileti uzme me u narucje i odvede me u nepoznatom pravcu.

Znamo. Dolaze trojica vaterpolista koji su reprezentativci Sudana i imate romansu u cetvoro.

snoshaj efendija:
VANJA 011:

Znamo. Dolaze trojica vaterpolista koji su reprezentativci Sudana i imate romansu u cetvoro.

Moze i to

VANJA 011:

:lol: :lol: :lol: :lol:

Mozda ce biti dosadna erotska fantazija.

Setam se gradom.Primetim nju kako drzi kartu beograda u ruci.Sa nevericom gleda u nju.Prilazim da joj pomognem da nadje sta zeli.Trazi muzej.Engleskinja je.Sa naocarima i kosom u repu.Suknja joj tek ispod kolena.Crna kosa i crna suknja.Skladna.Sa lakocom nosi lepotu.I stikle.Ima negde oko 29 god.Ceo njen lik je poziv mojoj strasti da bude pripravna.Zamolila me je da je pratim u setnji.Da joj preved neke natpise.

Ja sasvim lagano kaskam za njom.Ali kroz pricu shvatam da voli da cita poeziju.Cak nesto i pise svoje.Tada medju nama iznenada postaje intezivnija i prepuna romantike i strasti.

Ja je polako napadam i zelim.A ona nalazi neki izgovor da odemo kod mene.

Kod mene jazz i ona.Polako,bez zurbe njoj poklanjem sebe i ceo moj trud.Da dozivi nesto po cemu ce me pamtiti....

snoshaj efendija:
VANJA 011:

E jesi lik!!! :D :D :D :D

Back