Pera_Zdera
Domaćin
- Poruka
- 3.555
Fantazija...ili san...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
:shock:Pera_Zdera:Fantazija...ili san...
E ovi kanda meni ne veruju. Takav bese san, a vi verujte ili ne kako ocete.Vragolasta Amfibija:ma mnogo nesto realisticno...![]()
iluzionista:Mislim da takve stvari ipak nisu za javnost... Njoj cu ih svakako reci (uglavnom polako - od manje opasnih do onih najskrivenijih, ali u zavisnosti od njene reakcije na raznorazne razgovore sa [ne preterano] skrivenim erotskim nabojem).
Za nas skorpije je poznato da volimo raznorazne perverzije... Tako da svaka skorpija ima veliki broj fantazija, a ne samo jednu... I u taj skorpionski svet se voljene osobe uvode veoma polako... Korak po korak, da se ne bi zaplasile...
Pera_Zdera:Evo jos jedne "trgovacke".
Prodavnica 5 sa 5. Mirisi koze. Znam da malo nije sezona al meni doslo da spiskam neke parice, pa da vidim neki koznjak.
Mamica sto radi predivna...malo starija...al ko to zna mozda je i moje godiste...ne umem vise te stvari da procenim. Figura preterana, guza, sisice, skupoceni nakit. Mindjuse pojacavaju sjaj njenih ociju. Sve u svemu jedna elegantna dama, sto bi se reklo na nivou. Ah da plavusa. Oni primitivniji bi rekli rasna plavusa.
Gledam jakne zezam se, dajem komplimente ...naravno jaknama. Zapitkujem nju koja je bolja. Ona kaze "ma ja bi najradije bez icega". Mislim razumljivo 30 stepeni je napolju. Probavam jakne, ona ih pridrzava da ih ja obucem. Ko fol slucajno rukom je ocesem za butinu blizu centra svemira. Ona se pravi ko da nista nije bilo, nastavljamo gledanje jakni dalje. Ja se gledam u ogledalo. Naravno da ima jakni u kojima ispadnes i bolji od Dzems Bonda. Vidim da i ona smeka, a ja poziram. Ona mi kao namesta kragnu...i zajedno sa njenim umiljatim opustajucim glasicem, ja se prisetih nekih masaza i sve me to dovede u situaciju da prosto zatvorim oci i uzivam. Neki cudan filing. Hemija.
Non stop smo sami u butiku i nikog nema cak ni u ulici napolju. Pocne prica o kafici. Kaze ona kad se umori zatvori radnju na 15 - 30 minuta pa ode i prilegne malo u susednu prostoriju koja je nesto kao magacin i kujna zajedno.
Pitam je jel bi i sad zatvorila da hoce kaficu da popije. Smeska se. Posle 3 min price krece da zatvara lokal a ja se u nekom smekerskom fazonu naslanjam na vrata od kujne tako da ona ne moze da prodje bez da se ocese o mene. "Naplacujem prolaz" kazem. "A sta trazis". Hvatam je za struk,privlacim i sapucem..."dodji da ti sapnem".
Ostalo je cenzurisano...![]()
Incognito:Sto je to fantazija? Nikad to nisi radio sa devojcicom? ... Ako nisi savet: gledaj da sladoled i nije bas toliko hladan - ume da lose utice na erekciju ako dama nije dovoljno iskusna u pruzanju oralnog seksa![]()
peach:4 reaL: vozikam se ja po gradu.skontam na semaforu moj "old flame"/"crush"/"objekat ceznje" od pre stoooo godina...dobro,nije bas toliko,ali ima jedno 5-6 godina da ga nisam videla.ma nije se promenio,ali ni...ok,postao je malo "japi",ali pichi na motoru,onako nadrndano i energicno...heh,bradica "a la gladiator" jos uvek na mestu,malo nabacio stomacic,ali 32 su ipak ozbiljne godine,ne smeta...i ja tako bludim pogledom,skonta me i nasmeje mi se :shock: ...ne verujem da me je prepoznao,mada...e,onda se setim kako je njemu chuchala ona uniforma za vreme bombardovanja.droooling,droooling,droooling...
...(sto bi moja drugarica rekla:ti mora da si u proslom zivotu bila "bataljonka" kad se tol'ko palis na tipove u uniformama :?
)...tu vec gubim kontakt sa realnoscu...2 puta kroz "tamno" zuto,jednom kroz crveno,tri pesaka koja vriste i psuju me,jedan kamion na 30cm od da se zalepim u njega,zaboravljeni zmigavac blinkuje levo,a ja vozim desno...ma,ko mi dade dozvolu!
...al':"maslinasto zelena,to me podsjeca..."
sad,ovo dodje k'o fantazija u nagovestaju...ali za mene svakako korak napred![]()
peach::shock: jao,jezicino,pokvari mi fantaziju:wink:
sta,vozis motor,imas bradu,32godine,po zanimanju si advokat i bio si rezervista za vreme nato agresije pa te odusevio opis mog "objekta ceznje"?8)