Erotske fantazije...

Evo jos jedne "trgovacke".

Prodavnica 5 sa 5. Mirisi koze. Znam da malo nije sezona al meni doslo da spiskam neke parice, pa da vidim neki koznjak.
Mamica sto radi predivna...malo starija...al ko to zna mozda je i moje godiste...ne umem vise te stvari da procenim. Figura preterana, guza, sisice, skupoceni nakit. Mindjuse pojacavaju sjaj njenih ociju. Sve u svemu jedna elegantna dama, sto bi se reklo na nivou. Ah da plavusa. Oni primitivniji bi rekli rasna plavusa.

Gledam jakne zezam se, dajem komplimente ...naravno jaknama. Zapitkujem nju koja je bolja. Ona kaze "ma ja bi najradije bez icega". Mislim razumljivo 30 stepeni je napolju. Probavam jakne, ona ih pridrzava da ih ja obucem. Ko fol slucajno rukom je ocesem za butinu blizu centra svemira. Ona se pravi ko da nista nije bilo, nastavljamo gledanje jakni dalje. Ja se gledam u ogledalo. Naravno da ima jakni u kojima ispadnes i bolji od Dzems Bonda. Vidim da i ona smeka, a ja poziram. Ona mi kao namesta kragnu...i zajedno sa njenim umiljatim opustajucim glasicem, ja se prisetih nekih masaza i sve me to dovede u situaciju da prosto zatvorim oci i uzivam. Neki cudan filing. Hemija.
Non stop smo sami u butiku i nikog nema cak ni u ulici napolju. Pocne prica o kafici. Kaze ona kad se umori zatvori radnju na 15 - 30 minuta pa ode i prilegne malo u susednu prostoriju koja je nesto kao magacin i kujna zajedno.
Pitam je jel bi i sad zatvorila da hoce kaficu da popije. Smeska se. Posle 3 min price krece da zatvara lokal a ja se u nekom smekerskom fazonu naslanjam na vrata od kujne tako da ona ne moze da prodje bez da se ocese o mene. "Naplacujem prolaz" kazem. "A sta trazis". Hvatam je za struk,privlacim i sapucem..."dodji da ti sapnem".
Ostalo je cenzurisano... :lol:

iluzionista:
Mislim da takve stvari ipak nisu za javnost... Njoj cu ih svakako reci (uglavnom polako - od manje opasnih do onih najskrivenijih, ali u zavisnosti od njene reakcije na raznorazne razgovore sa [ne preterano] skrivenim erotskim nabojem).

Za nas skorpije je poznato da volimo raznorazne perverzije... Tako da svaka skorpija ima veliki broj fantazija, a ne samo jednu... I u taj skorpionski svet se voljene osobe uvode veoma polako... Korak po korak, da se ne bi zaplasile...

Akhm... ne verujem u zodijak, ali ovo sto rece coek... i nije daleko od istine :oops:

Pera_Zdera:
Evo jos jedne "trgovacke".

Prodavnica 5 sa 5. Mirisi koze. Znam da malo nije sezona al meni doslo da spiskam neke parice, pa da vidim neki koznjak.
Mamica sto radi predivna...malo starija...al ko to zna mozda je i moje godiste...ne umem vise te stvari da procenim. Figura preterana, guza, sisice, skupoceni nakit. Mindjuse pojacavaju sjaj njenih ociju. Sve u svemu jedna elegantna dama, sto bi se reklo na nivou. Ah da plavusa. Oni primitivniji bi rekli rasna plavusa.

Gledam jakne zezam se, dajem komplimente ...naravno jaknama. Zapitkujem nju koja je bolja. Ona kaze "ma ja bi najradije bez icega". Mislim razumljivo 30 stepeni je napolju. Probavam jakne, ona ih pridrzava da ih ja obucem. Ko fol slucajno rukom je ocesem za butinu blizu centra svemira. Ona se pravi ko da nista nije bilo, nastavljamo gledanje jakni dalje. Ja se gledam u ogledalo. Naravno da ima jakni u kojima ispadnes i bolji od Dzems Bonda. Vidim da i ona smeka, a ja poziram. Ona mi kao namesta kragnu...i zajedno sa njenim umiljatim opustajucim glasicem, ja se prisetih nekih masaza i sve me to dovede u situaciju da prosto zatvorim oci i uzivam. Neki cudan filing. Hemija.
Non stop smo sami u butiku i nikog nema cak ni u ulici napolju. Pocne prica o kafici. Kaze ona kad se umori zatvori radnju na 15 - 30 minuta pa ode i prilegne malo u susednu prostoriju koja je nesto kao magacin i kujna zajedno.
Pitam je jel bi i sad zatvorila da hoce kaficu da popije. Smeska se. Posle 3 min price krece da zatvara lokal a ja se u nekom smekerskom fazonu naslanjam na vrata od kujne tako da ona ne moze da prodje bez da se ocese o mene. "Naplacujem prolaz" kazem. "A sta trazis". Hvatam je za struk,privlacim i sapucem..."dodji da ti sapnem".
Ostalo je cenzurisano... :lol:

... "jakne probAVam, prodavachicu 7e8AVam"... Kulturachino, 7E8I ti 'vak'u "lajavu" AV-AV pichmenos'... da 'proste vodjenake ova djeca, 7E8OTE !!!

hm...kad se setim ja sam prosle godine na moru kupila koznu jaku...prodavacica mi je dala popust 5 eura jer su mi to bile...zadnje pare u novcaniku... :lol: nije mi nista trazila zauzvrat osim (posto sam rekla cime se bavima) da joj kazem kako da se spase i izleci zatvora od koga pati dugo.preporucila sam joj jedan odlican caj,uspela to nekako da prevedem na njen jezik i sa uzbudjenjem je poljubila u znak zahvalnosti...jer sam svojoj koliekciji koznih jakni dodala jos jednu u narandzastoj boji !!!

e sad namerno necu bold..kad si ti...ovako...pun autobus putnika...ja se uhvatila za sipku...bas je bila guzva...onda je neka devojka devojka izasla...pa se proredilo...pa smo seli..tj ja sam sela...on stoji pored mene...znaci...pun bas...zapamtite...i sad ja zamisljam kako..on tako do mene...i otkopcava ovaj kako se zove..slic..ne rajfeslus...a ja..onako pred svim putnicima...jedem sladoled od cokolade...

Pa sta ima da ne bude jasno... dok sam se odmarao posle prijatne vecerice, krkao sam Frikom Vulcano od cokolade, i motao se po forumu... Pa kad vec pricamo o sladoledima :lol: ...

Ovo moje nije fantazija... very real thing ;)

/troll off

Incognito:
Sto je to fantazija? Nikad to nisi radio sa devojcicom? ... Ako nisi savet: gledaj da sladoled i nije bas toliko hladan - ume da lose utice na erekciju ako dama nije dovoljno iskusna u pruzanju oralnog seksa ;)

naravno da nisam. Delta me sponzori$e sa sladoledom, a ja treba da nadjem devojchicu koja voli sladoled pa da krenem ka ostvarenju fantazije :)

4 reaL: vozikam se ja po gradu.skontam na semaforu moj "old flame"/"crush"/"objekat ceznje" od pre stoooo godina...dobro,nije bas toliko,ali ima jedno 5-6 godina da ga nisam videla.ma nije se promenio,ali ni...ok,postao je malo "japi",ali pichi na motoru,onako nadrndano i energicno...heh,bradica "a la gladiator" jos uvek na mestu,malo nabacio stomacic,ali 32 su ipak ozbiljne godine :lol: ,ne smeta...i ja tako bludim pogledom,skonta me i nasmeje mi se :shock: ...ne verujem da me je prepoznao,mada...e,onda se setim kako je njemu chuchala ona uniforma za vreme bombardovanja.droooling,droooling,droooling... :lol: ...(sto bi moja drugarica rekla:ti mora da si u proslom zivotu bila "bataljonka" kad se tol'ko palis na tipove u uniformama :? :roll: )...tu vec gubim kontakt sa realnoscu...2 puta kroz "tamno" zuto,jednom kroz crveno,tri pesaka koja vriste i psuju me,jedan kamion na 30cm od da se zalepim u njega,zaboravljeni zmigavac blinkuje levo,a ja vozim desno...ma,ko mi dade dozvolu! :lol: ...al':"maslinasto zelena,to me podsjeca..."
sad,ovo dodje k'o fantazija u nagovestaju...ali za mene svakako korak napred :D

peach:
4 reaL: vozikam se ja po gradu.skontam na semaforu moj "old flame"/"crush"/"objekat ceznje" od pre stoooo godina...dobro,nije bas toliko,ali ima jedno 5-6 godina da ga nisam videla.ma nije se promenio,ali ni...ok,postao je malo "japi",ali pichi na motoru,onako nadrndano i energicno...heh,bradica "a la gladiator" jos uvek na mestu,malo nabacio stomacic,ali 32 su ipak ozbiljne godine :lol: ,ne smeta...i ja tako bludim pogledom,skonta me i nasmeje mi se :shock: ...ne verujem da me je prepoznao,mada...e,onda se setim kako je njemu chuchala ona uniforma za vreme bombardovanja.droooling,droooling,droooling... :lol: ...(sto bi moja drugarica rekla:ti mora da si u proslom zivotu bila "bataljonka" kad se tol'ko palis na tipove u uniformama :? :roll: )...tu vec gubim kontakt sa realnoscu...2 puta kroz "tamno" zuto,jednom kroz crveno,tri pesaka koja vriste i psuju me,jedan kamion na 30cm od da se zalepim u njega,zaboravljeni zmigavac blinkuje levo,a ja vozim desno...ma,ko mi dade dozvolu! :lol: ...al':"maslinasto zelena,to me podsjeca..."
sad,ovo dodje k'o fantazija u nagovestaju...ali za mene svakako korak napred :D

Where do you want my very KISS to make you fly in BLISS ?! : P

peach:
:shock: jao,jezicino,pokvari mi fantaziju :lol: :wink:
sta,vozis motor,imas bradu,32godine,po zanimanju si advokat i bio si rezervista za vreme nato agresije pa te odusevio opis mog "objekta ceznje"? :roll: 8)

Nisam jezichina, vecc jezichak i volim dobar... zzenski >>chichak<< , da ne kazzem , peachak... Nisam bio rezervista, vecc sam po rovu puzio, dok je tebe neki tabletash... teshio. Nemam bradu ni brkove, jer ih brijem, uredno. Rodjen sam 1977, pa josh nemam 32. godine. Nazzalost, josh nisam advokat i neshto i ne volim taj uklet i "prodat" zanat. Jesam pravnik, uskoro ccu skokati i pravosudni i onda, eto mene Svete da te spasavam. Tvoj "Rista Motorista" me ni najmanje nije "odushevio". Dopala mi se tvoja romantichna predanost oseccaju DOBRIH STARIH VREMENA. Samo to. Peachie !

Moja erotska fantazija je ona scena iz filma "9 1/5 nedelja" kad joj zaveze oci, uzme kockicu leda i pocne da klizi niz njeno lice, kozu, telo sa ledom, rukama, usnama ..... mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm :)

:( I pored pustih obecanja nekih od mojih partnera, jos mi niko ne priusti to zadovoljstvo, te ovo jos uvek ostaje samo moja fantazija :cry:

Hmm... dobra ti fantazija. :wink:

Fantazija:
eGZit, u masi mi mrtva pijana devojka u minicu, martinama i namerno pokidanim carapama ulece u ruke i zadnjim atomom snage je pridrzavam da ne padne u blato. Vidim da je lepa i mlada...ali vidim i da ona ne zna gde se nalazi...jedan od onih likova sto bi legli na zemlju i spavali. Zao me je da je ostavim tu na zemlji, vodim je u magacin...da joj dam vode da pije. Otkljucavam magacin i upadamo, ali za nama iz mase prosto ugurani unutra ulece i jos jedan par. Oni su zagrljeni i ljube se...i ni ne gledaju gde su. Za njih je dovoljno da su se sklonili od kise i od pogleda. Staju u ulaz od vrata i na pragu zapocinju poznati dens...u stojeckoj pozi. Nemam srca da ih izgurujem napolje vec zatvaram vrata da jos neko ne uleti i u totalnom mraku(nema struje u magacinu) vodim devojku u "toalet" da se umije i pije vode. Posle 5 litara popijene vode sedam na stolicu(jedinu u magacinu) i stavljam devojku da mi sedne u krilo da se i ona malo odmori. Vidim da nesto negoduje...misli da hocu da je iskoristim. ja joj kazem "samo sedi i odmori se malo, znam da ti nije ni do ceg". Ona se osmehnu na te reci i polozi mi njenu glavu na moje rame...kao da spava. Pomazih je po kosici. Zvuci sa praga me podsetise da su ono dvoje tu..a bogami i prilicno budni. Setih se baterijske lampe i napipah je u mraku. Ima dve vrste svetla: Konstantno i trpcuce. Palim ono trepcuce i gledam prizor na pragu. Fantastican prizor. Vajar vaje svoje umetnicko delo...ocigledno mu se mnogo divi...sto i potvrdjuje njegov spremni alat...koji u ritmu priljubljuje uz svoje umetnisko delo. Totalno se ne obaziru ni na svetlo ni na nas. Igraju se....polako. Stekoh utisak kako su satima lutali zagrljeni u masi trazeci bilo kakvo skrovito mesto. Igraju se polako i dugo. Vidim da i ova u mom krilu dolazi sebi...ili od popijene vode ili od prizora...pocinje da me ljubi po vratu...po uvu...

Back