Exit, 5 ziliona ljudi na tvrdjavi, gaze jedan po drugom, svi pijani, udrogirani. Horde u stampedu...i ja tu ubacen poslom..."samo sa strane posmatram taj svet" smesni, sareni svet. 8)
Kad odjednom dolazi ona, spazi me, lepo mi se javlja, naravno sa sve zagrljajem oko vrata...ja se setim naseg prvog dejta i istog takvog zagrljaja kad joj je ruka potom zavrsila na prednjoj strani mojih pantalona. Ovaj put nije ali ceo taj cin ili mnostvo slika u mojoj glavi iz proslosti, a mozda i njeni stari dobro poznati mirisi su ucinili da mi farke opet postanu tesne.

ops: Pogledam iza nje.
"Ovo je moj novi decko". Vidim da su obadvoje mrtvi pijani ili verovatnije zestoko uduvani, pogledi im se cakle. Pruzamo ruke a on me pozdravi "Je.bo burek, ziveo krek". :shock: Ja se slatko nasmejah...gde li je nasla ovog morona...usput jedno 5 godina mladjeg od nje.
Ja se nagnuh na njeno uvo posto je muzika glasna i kazem "Ako se slucajno izgubis od ovoga na jedno pola sata dodji kod mene da overimo jednu turu...pica" i namignem. :wink: "hehehe pa ne znam ovo ono, ja sam sa njim...mada ....videcu...razmislicu"....znao sam da ovo znaci "Da" u njenom stilu.
Nije proslo pola sata stize mi porukica "jesi na starom mestu...da dodjem?".
Dolazi ona i odma ni 5 ni 6 jer nemamo mnogo vremena kao i uvek prelazi na stvar i pocinje da me ljubi. Ulazimo u firmin kamion, a ja kazem mom retardiranom kolegi "aj sad strazari malo ispred da nam ne udje neko" "ok".
Pocinjemo da se igramo, ona je vec skroz golisava...turbo mala...

Sam filing da oko kombija prolaze milioni ljudi je pali. Pita me "a ko ti je ovaj kolega"...ja objasnim..."jadan decko"..."sad cemo i njega zvati da se prikljuci" - kazem ja iz zezancije, ali ona sleze ramenima i vidim joj nije ni bitno i da bi ladno pristala i na to.
Otskrinjujem vrata od kombija i kazem kolegi "aj dodji vamo treba nesto da nam pomognes". On naravno ko i svaki drugi dobar decko ulazi da pomogne i primecuje nju...skroz ko od majke rodjenu...i kao krene napolje al ja vec zakljucah i kazem "ma opusteno brate... a ona ima jednu zivotnu zelju - da proba sa dva tipa u isto vreme...pa sam mislio da njoj ucinimo...ako se slazes...ovo se zove kondom". Kez na njegovom licu mi govori sve. Napolju pocinje nova pesma, iz zezancije je nazvasmo "on dole, ona u sredini a ja gore". Cela situacija je krajnje komicna. Nisam ni bio svestan koliko je moj kolega u stvari smesan...pomalo potseca na Bivas and Batheda "Err... pa ovo je dobro...errr". Ja i ona vristimo od smeha...

dobro vise ona nego ja.

"Errr...ja svrsio....errrr". "E dobro je super si...ma najbolji si...aj sad idi napolje pa opet malo strazari". On sav srecan

izlazi napolje a mi celo vreme ne prestajemo...bez obzira sto je Buthead skroz sirom otvorio vrata pri izlasku i sto nas je moglo samo par hiljada ljudi videti.
Mi nastavljamo nasu igru,

kombi se trese...od muzike, i posle par pesama (naslovi raznih poza) sampanjac se otvori.
Ja jos sav u vodi dolazim do daha polagano a ona vec obucena...gleda mobilni i 15 porukica od njenog decka "a gde si bre, nasao sam jedanog avganistanca bre". Ona odgovara "Pa majmune, izgubio si se, ostavio si me samu, jadnu, nezasticenu medju svim ovim manijacima...a ja nisam primetila da mi mobilni zvoni od silne muzike...ljuta sam jako na tebe sad...vazniji ti je dop od moje ljubavi....jako mi nedostajes ...gde si"
Izlazimo iz kombike i primecujem desetine..ma stotine cudnih pogleda...kao "sta li su ovi radili...ali whatever pa s-exit je, nista nije cudno".
Kiss za rastanak i "vidimo se uskoro" kaze ona..."ma da naravno vidimo se"...svesni smo i ja i ona da se vise nikad necemo videti...
:wink: