Erotske fantazije...

Pa, jeli moguce da na 9 strana ima samo 3-4 iskrene fantazije (Bossica, Naturaly, Faca....mozda i jos neko ..da mi ne zamere...) ..
Malo mi varijante - zidne (da mi Inco ne zameri), pa u kolima,na stolu ,u wc-u , videla sam cak ovde- i u krevetu, cak i moja zelja-u vodi....ne lice na fantazije...To su sve stvari koje se dozive..ili ce....- pa jeli to fantazija onda???Ajmo iskrenije malo...Ono sto je zaista potvrdjeno je da ih skoro svi imaju...i ono sto neke moje -statistike- kazu je da su one uglavnom slicne...kod muskaraca ..a slicne su i kod zena...

Kod muskaraca to je da budu sa dve ili vise zena , a kod zena sa dva ili vise muskarca...sto se vidi i kod onih koji su bili ovde iskreni...Meni je , priznajem, :oops: , najveca fantazija bas to...da budem sa dva muskarca.....ali , naravno , nikada to necu uraditi...i ostavicu da to bude - samo fantazija.... :wink:

Suzy, zašto pričaš gluposti...
Suzy:
Pa, jeli moguce da na 9 strana ima samo 3-4 iskrene fantazije (Bossica, Naturaly, Faca....mozda i jos neko ..da mi ne zamere...) ..
Malo mi varijante - zidne (da mi Inco ne zameri), pa u kolima,na stolu ,u wc-u , videla sam cak ovde- i u krevetu, cak i moja zelja-u vodi....ne lice na fantazije...To su sve stvari koje se dozive..ili ce....- pa jeli to fantazija onda???Ajmo iskrenije malo...Ono sto je zaista potvrdjeno je da ih skoro svi imaju...i ono sto neke moje -statistike- kazu je da su one uglavnom slicne...kod muskaraca ..a slicne su i kod zena...

Kod muskaraca to je da budu sa dve ili vise zena , a kod zena sa dva ili vise muskarca...sto se vidi i kod onih koji su bili ovde iskreni...Meni je , priznajem, :oops: , najveca fantazija bas to...da budem sa dva muskarca.....ali , naravno , nikada to necu uraditi...i ostavicu da to bude - samo fantazija.... :wink:
i pih! na tvoju procenu iskrenosti i definiciju fantazije.....to, što ti nikad nećeš da budeš sa dva muškarca - jeste tvoja fantazija (sama kažeš), čak i da ti se to negde nekad i dogodi.
Možda je nečija fantazija, možda neko sanjari...mašta o seksu u kolima. Baš kao i ti, može da eksplicira da to nikada nije i da nikada neće da uradi, ali ništa manje fantazija nije i ako je to već iskusio.
Ako je za tebe fantazija samo ono što je nemoguće da se dogodi...onda, po tvom kriterijumu, ja i nemam erotskih fantazija. Inače ih imam.....baš sa osobom sa kojom sam doživela nešto predivno...i baš na mestu, i baš onako...gde i kako je to odista bilo. Opet.
Usput, ništa nije nemoguće!

Ma, ok sve to...slazem se...onom ko neke stvari nije probao (kola,zid....) moze i biti fantazija....ili zelja , ili namera...ako planira da ostvari...
Ali opet treba da da razlikujemo definiciju - realnosti, zelje ..ili...fantazije... :wink:

inspirion:
Ja nemam neke fantazije.

Jedni mi je zelja da nabavim motor i sa ribom putujem i tucam se na svakom mestu gde zastanemo.

A vise riba odjednom-prosla me faza.Lepse je kako treba a ne da se rasplinjavam

Super odgovor.......
A mislim da mi je najlepsa koju sam cula (na stranu da li je tacna) kada sam pitala mog baju za njegovu fantaziju...da mi iskremo kaze....- samo me je zagrlio i rekao- ova mala ovde.... :) :oops:

Suzy:
...
A mislim da mi je najlepsa koju sam cula (na stranu da li je tacna) kada sam pitala mog baju za njegovu fantaziju...da mi iskremo kaze....- samo me je zagrlio i rekao- ova mala ovde.... :) :oops:
Pa, zašto njemu nisi rekla (jesi li?):
"To su sve stvari koje se dozive..ili ce....- pa jeli to fantazija onda???Ajmo iskrenije malo..."
Godilo ti, a?

Omen:
Suzy:
...
Pa, zašto njemu nisi rekla (jesi li?):
"To su sve stvari koje se dozive..ili ce....- pa jeli to fantazija onda???Ajmo iskrenije malo..."
Godilo ti, a?

Iskreno, ne volim da pricam o svojim fantazijama....ovde vas ne znam...pa nekako lakse.... :wink: ...ali njemu sam rekla ....samo sto me je zeznuo....tek kada sam mu ja rekla za dvojicu, on je meni ovo....naravno da je divno tako nesto cuti...ali me je ,bas zato sto mi je to rekao, posle
bilo toliko sramotaaaa... :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: ....

Suzy:
inspirion:
Ja nemam neke fantazije.

Jedni mi je zelja da nabavim motor i sa ribom putujem i tucam se na svakom mestu gde zastanemo.

Super odgovor.......

O..majko mila !!!!
Pa sta mislis...da ce da ti stvarno kaze sta mashta!!!!!!

Odrasti !!!!!

Mislim da takve stvari ipak nisu za javnost... Njoj cu ih svakako reci (uglavnom polako - od manje opasnih do onih najskrivenijih, ali u zavisnosti od njene reakcije na raznorazne razgovore sa [ne preterano] skrivenim erotskim nabojem).

Za nas skorpije je poznato da volimo raznorazne perverzije... Tako da svaka skorpija ima veliki broj fantazija, a ne samo jednu... I u taj skorpionski svet se voljene osobe uvode veoma polako... Korak po korak, da se ne bi zaplasile...

Vragolasta Amfibija:
Suzy:
inspirion:
Ja nemam neke fantazije.

Super odgovor.......

O..majko mila !!!!

Odrasti !!!!!

He, he....Vragolanko , odrasla ja odavno, a pogotovo on (ima 38 god ) :wink: ....i u svemu vlada iskrenost.....jednostavno, cak i kada sam ga pitala za dve...rekao je - ne razumem zasto to muskarce toliko privlaci...mene uopste....
Jednostavno, koliko ljudi-toliko cudi.....ipak fantazije nisu svima iste....(a mozda ih je i imao , a onda dosla ja i toljagom mu izbila iz glave :wink: )

Suzy:
Vragolasta Amfibija:
Suzy:
inspirion:
Ja nemam neke fantazije.

Super odgovor.......

O..majko mila !!!!

Odrasti !!!!!

He, he....Vragolanko , odrasla ja odavno, a pogotovo on (ima 38 god ) :wink: ....i u svemu vlada iskrenost.....jednostavno, cak i kada sam ga pitala za dve...rekao je - ne razumem zasto to muskarce toliko privlaci...mene uopste....
Jednostavno, koliko ljudi-toliko cudi.....ipak fantazije nisu svima iste....(a mozda ih je i imao , a onda dosla ja i toljagom mu izbila iz glave :wink: )

Evo istinite price:

Sedim ja u klupi. 3. godina srednje skole.ja do tad nisam bio sa devojkom.Pricam sa likom koji je imao veze do tad i tucao je neke ribe.

I pricamo o ribama.I ja krenem nesto tipa: ma ja zelim harem,njih 30,pa da se valjam po njihovim telima.Krajnje nesto nezrelo

a lik mi odgovara,u stilu pravog baje: ma,meni bi bila dovoljna jedna.Kako treba.

A lik je bio baja.

A ja stvarno imam fantazije kakve sam napisao.
Bitno je uzivanje,a to je najlepse sa 1 osobom.Bar meni

Vragolasta Amfibija:
Suzy:
inspirion:
Ja nemam neke fantazije.

Super odgovor.......

O..majko mila !!!!

Odrasti !!!!!

pa to shto ih ti smorish ne znaci da ce i ostale

ko se svadja !!! :shock: ovo je prijateljska diskusija. :lol:

eto na priimer ja sam cak dva puta odgovorila ovde.

a sta ti bese fantaziras?ne mogu da se vracam da citam pa ako hoces; kazi ponovo :lol: :lol:

Jedan bolestan san:
Dolazim ja kuci i odma vidim nesto nije uobicajeno. Pogledam malo bolje kad ono vidim sve zenske noge golisave kako vire iz dimnjaka iz prozora na svim spratovima. :shock: Ja skontam puna mi kuca golisavih riba, nakrcanih do plafona. I onda ulazim ja, al kao naravno prvo sam gladan i nista me ne zanima da ih obradjujem dok ne jedem. A treba se "probiti" do potkrovlja i kujne. U tom plivanju naravno da su mi skinuli svo odelo. I tako ti se ja zakacim vamo-tamo povremeno...guzva sta ces. One naravno putem gluvih telefona dojavile do kujne da mi se nesto spremi na brzinu jer ne mogu da cekaju. I onda ja polako jedem a one size sto odugovlacim. I onda... :twisted: :idea: :wink:

Back