- Poruka
- 8.271
imas simptome ispranog mozga..easy..sve je u redu..disi
..grom je udario u drvo 'bote..

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
i pih! na tvoju procenu iskrenosti i definiciju fantazije.....to, što ti nikad nećeš da budeš sa dva muškarca - jeste tvoja fantazija (sama kažeš), čak i da ti se to negde nekad i dogodi.Suzy:Pa, jeli moguce da na 9 strana ima samo 3-4 iskrene fantazije (Bossica, Naturaly, Faca....mozda i jos neko ..da mi ne zamere...) ..
Malo mi varijante - zidne (da mi Inco ne zameri), pa u kolima,na stolu ,u wc-u , videla sam cak ovde- i u krevetu, cak i moja zelja-u vodi....ne lice na fantazije...To su sve stvari koje se dozive..ili ce....- pa jeli to fantazija onda???Ajmo iskrenije malo...Ono sto je zaista potvrdjeno je da ih skoro svi imaju...i ono sto neke moje -statistike- kazu je da su one uglavnom slicne...kod muskaraca ..a slicne su i kod zena...
Kod muskaraca to je da budu sa dve ili vise zena , a kod zena sa dva ili vise muskarca...sto se vidi i kod onih koji su bili ovde iskreni...Meni je , priznajem,ops: , najveca fantazija bas to...da budem sa dva muskarca.....ali , naravno , nikada to necu uraditi...i ostavicu da to bude - samo fantazija.... :wink:
inspirion:Ja nemam neke fantazije.
Jedni mi je zelja da nabavim motor i sa ribom putujem i tucam se na svakom mestu gde zastanemo.
A vise riba odjednom-prosla me faza.Lepse je kako treba a ne da se rasplinjavam
a ja mislio ti trazis zenski harem (ko i ja)?hanibal77:sliku u profil!i ja trazim harem pa se mozemo dogovoriti
Pa, zašto njemu nisi rekla (jesi li?):Suzy:...
A mislim da mi je najlepsa koju sam cula (na stranu da li je tacna) kada sam pitala mog baju za njegovu fantaziju...da mi iskremo kaze....- samo me je zagrlio i rekao- ova mala ovde....![]()
ops:
Omen:Pa, zašto njemu nisi rekla (jesi li?):Suzy:...
A mislim da mi je najlepsa koju sam cula (na stranu da li je tacna) kada sam pitala mog baju za njegovu fantaziju...da mi iskremo kaze....- samo me je zagrlio i rekao- ova mala ovde....![]()
ops:
"To su sve stvari koje se dozive..ili ce....- pa jeli to fantazija onda???Ajmo iskrenije malo..."
Godilo ti, a?
Suzy:inspirion:Ja nemam neke fantazije.
Jedni mi je zelja da nabavim motor i sa ribom putujem i tucam se na svakom mestu gde zastanemo.
Super odgovor.......
ops:
Vragolasta Amfibija:Suzy:inspirion:Ja nemam neke fantazije.
Super odgovor.......
ops:
O..majko mila !!!!
Pa sta mislis...da ce da ti stvarno kaze sta mashta!!!!!!
Odrasti !!!!!
Suzy:Vragolasta Amfibija:Suzy:inspirion:Ja nemam neke fantazije.
Super odgovor.......
ops:
O..majko mila !!!!
Odrasti !!!!!
He, he....Vragolanko , odrasla ja odavno, a pogotovo on (ima 38 god ) :wink: ....i u svemu vlada iskrenost.....jednostavno, cak i kada sam ga pitala za dve...rekao je - ne razumem zasto to muskarce toliko privlaci...mene uopste....
Jednostavno, koliko ljudi-toliko cudi.....ipak fantazije nisu svima iste....(a mozda ih je i imao , a onda dosla ja i toljagom mu izbila iz glave :wink: )
Vragolasta Amfibija:Suzy:inspirion:Ja nemam neke fantazije.
Super odgovor.......
ops:
O..majko mila !!!!
Odrasti !!!!!
avesic:dok se vi svadjate ja planiram večeras da se malo približim svojoj fantaziji ,,, mada kako ste se zajapurile niko ovo neće ni da PRIIMETII