V
Vragolasta Amfibija
Gost
upravo fantazira uzivo.reci ce kad se vrati 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Vragolasta Amfibija:idi kupi sladoled...nisi kompetentna da odgovaras na ovakve teme
Vragolasta Amfibija:upravo fantazira uzivo.reci ce kad se vrati![]()
Devilishgirl:da vozim autobus pun putnika..
ne nego jer se nisi spoznala jos.vaginalno.posto si pusila...oprastam ti malo.?:Vragolasta Amfibija:idi kupi sladoled...nisi kompetentna da odgovaras na ovakve teme
shto, jer si popushila 3 kite vishe od mene
Suzy:Inco
Evo istinite price:
....
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
jeste...i to sa onom pravom....da uzajamno i zelite i uzivate u tome da jedno drugom ispunjavate zelje(i fantazije)....hmmmmmmm :wink:
ma sta ti znas..to su punoletni turisti, nudistiavesic:Devilishgirl:da vozim autobus pun putnika..
da kao ,,yebote pun autobus ,, pa da ,, dobra fantazija ,,nego mnogo ljudi ,,i penzionera ,,i sram te bilo dece ,,e fuj
avesic:Vragolasta Amfibija:upravo fantazira uzivo.reci ce kad se vrati![]()
uh ,,sve sam crvena u licu od noćas ,,, to mi je neka reakcija na gotivan seks ,,, ma i nije mi neka fantazija ..mislim ono za vas iskusne ništa bolesno i neuobičajeno ali to me tako paaaali,,, kažem frajeru da me čeka kod njega u stanu ,spremi pićence podesi osvetljenje tako da se sve vidi ali eto neka polutama ,da me čeka samo u boksericama -uzeti u obzir da mali ima ledja ramena -uh neopisivo ,, ja dolazim u neko vreme oko ponoći zagrejana od djuskanja i poneko pićence ,,,dok mu kuckam na vrata uhvatim se jednom rukom za zid ,,skidam gaćice ,,, kada on otvori pružam ruku dajem mu tangice .... dalje.... ... crknite neću dalje
Devilishgirl:ma sta ti znas..to su punoletni turisti, nudistiavesic:Devilishgirl:da vozim autobus pun putnika..
da kao ,,yebote pun autobus ,, pa da ,, dobra fantazija ,,nego mnogo ljudi ,,i penzionera ,,i sram te bilo dece ,,e fuj
Incognito:Suzy:Inco
Evo istinite price:
....
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
jeste...i to sa onom pravom....da uzajamno i zelite i uzivate u tome da jedno drugom ispunjavate zelje(i fantazije)....hmmmmmmm :wink:
Kakve veze ja imam s' tim?![]()
Suzy:Incognito:Suzy:Inco
Evo istinite price:
....
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
A joooj...pa toliko vodis racuna o pisanju....i propustio si da vidis -vezu-?? hmmm
Pa rekao si da volis da uzivas sa jednom...na sta sam se ja nadonezala sa ovim mojim komentarom....jer zaista mislim da je bitno -znati uzivati- sa tim jednim...i da se uzajamno ne sputavaju...vec izlaze u susret partnerovim -mastarijama-, zeljom za experimentisanjem...i ..ako si uz pravu osobu...dosta fantazija i moze da se -sprovede-... :wink:
(na kakvu si ti -vezu- mislio?????)
-ne daj se zbuniti- :wink:
Pera_Zdera:Fantazija:
Ulazim u neki zabaceni butik. Prodavacica bomba. Polugolisava zbog preterane toplote, suncana u solarijumu, sise 10-ka, guza fantazija. Ja kao gledam nesto da kupim...patalone. Usput komuniciramo i blago se muvamo...raspolozena je. Nigde nikog na celom spratu. Ulazim u kabinu da probam pantalone. Super mi stoje, izlazim i gledam se u ogledalo...poziram. I ona me gleda. Ulazim u kabinu da se skinem, kad nesto se zaglavilo ne moze da se otkopca. Ja je zovem da ona to pogleda, da ja ne bi pokidao. Naravno vec skroz intimni i sprijateljeni ona ulazi i trudi se da otkopca - ne ide. Klekce ispred mene da zauzme bolju ravnotezu. Ja se slucajno pridrzih za njenu glavu da ne padnem. Ne smeta joj. Uspeva da otkopca prvo dugme. Digne glavu i cudnovato me pogleda sa smeskom na licu. Ja joj klimnuh glavom... :wink:
Kupio sam pantalone.![]()
Srdj@n:Suzy:Incognito:Suzy:Inco
Evo istinite price:
....
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
A joooj...pa toliko vodis racuna o pisanju....i propustio si da vidis -vezu-?? hmmm
Pa rekao si da volis da uzivas sa jednom...na sta sam se ja nadonezala sa ovim mojim komentarom....jer zaista mislim da je bitno -znati uzivati- sa tim jednim...i da se uzajamno ne sputavaju...vec izlaze u susret partnerovim -mastarijama-, zeljom za experimentisanjem...i ..ako si uz pravu osobu...dosta fantazija i moze da se -sprovede-... :wink:
(na kakvu si ti -vezu- mislio?????)
-ne daj se zbuniti- :wink:
Pa cak i trojka sa dva tipa![]()
![]()
![]()
Znao sam da tebi nema druge nego da placas. :wink: I ako upotrebis mastu onda ces videti da nije sve samo u pusingu.dugi777jezik:Pera_Zdera:Fantazija:
Ulazim u neki zabaceni butik. Prodavacica bomba. Polugolisava zbog preterane toplote, suncana u solarijumu, sise 10-ka, guza fantazija. Ja kao gledam nesto da kupim...patalone. Usput komuniciramo i blago se muvamo...raspolozena je. Nigde nikog na celom spratu. Ulazim u kabinu da probam pantalone. Super mi stoje, izlazim i gledam se u ogledalo...poziram. I ona me gleda. Ulazim u kabinu da se skinem, kad nesto se zaglavilo ne moze da se otkopca. Ja je zovem da ona to pogleda, da ja ne bi pokidao. Naravno vec skroz intimni i sprijateljeni ona ulazi i trudi se da otkopca - ne ide. Klekce ispred mene da zauzme bolju ravnotezu. Ja se slucajno pridrzih za njenu glavu da ne padnem. Ne smeta joj. Uspeva da otkopca prvo dugme. Digne glavu i cudnovato me pogleda sa smeskom na licu. Ja joj klimnuh glavom... :wink:
A poshto ? 'Tedo' recci, za koliko pushinga ?
Pera_Zdera:Znao sam da tebi nema druge nego da placas. :wink: I ako upotrebis mastu onda ces videti da nije sve samo u pusingu.dugi777jezik:Pera_Zdera:Fantazija:
A poshto ? 'Tedo' recci, za koliko pushinga ?
Pera_Zdera:Ona je kod mene u kancelariji. Kafenisemo. Preterano izgleda. Minic, provocira. Pominjemo vreme, sunce, suncanje.
- Ja bi bas voleo negde da mogu da se skinem skroz golisav i suncam
- i ja isto
- Hmm.... Jesi bila nekad na krovu?
- Jel imas kremu za suncanje?
- hehe ajmo.
Izlazimo i gledamo ceo grad pod nama. Rasprostiremo cebe, preko njega peskir. Skidamo se i mazemo se kremom. Pocinje igrica. I bas nas briga sto sa malo daljih zgrada mogu da nas vide, ne mogu da nas prepoznaju. Uzivamo. :wink:
Peta W.:Dugi,ti bash nisi zhiv da nekog ne poklopish....![]()
![]()
c,c,c...
![]()