gost 345037
Veoma poznat
- Poruka
- 12.543
ne kokodači nego se ugledaj na kaču

Vidi ti njega odakle on to uci

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ne kokodači nego se ugledaj na kaču
pa pričamo o erogenim zonama ženska glavo zbunjena, ne o flertu. erogena zona = ******** u najavi, kakvi putevi
- - - - - - - - - -
eros - bog strasti i seksualne požude
- - - - - - - - - -
ništa bre ne znate
e, alo...erogene zone su pojam koji je blisko povezan sa seksualnim činom, koji bre koraci, ae bre mrš u predškolsko
![]()
Dug poljubac je dobar kad si blizu ekstaze... ne na pocetkuUpravo sam ukapirao da i nemam erogene zone.Da bi bilo sta zapoceo,oduvek sam cenio da je devojka lepa u licu i da ima dobro dupence
I ako se to dvoje poklopi,dovoljan je jedan dug poljubac i ja sam spreman.
Dzaba da mi neka koja mi se ne dopada dise u vrat ili gricka usi,to bi me samo iznerviralo![]()
pa treba ali to nije tema za ovu temu. ako ti se o tome diskutuje ti lepo otvori temu o flertu zavođenju itd...
Pa sta te briga, vazno da ti znasova kača veze ali veze nema sa životom![]()
Na TV sam vidjela neku emisiju koja se bavila tom tematikomneke su slabe na vrat neke na ushi itd. E sad mene zanima a: dje je vasha i b: KO je pronasho vi sami ili osoba x
)) guten abend Serbien
Upravo sam ukapirao da i nemam erogene zone.Da bi bilo sta zapoceo,oduvek sam cenio da je devojka lepa u licu i da ima dobro dupence
I ako se to dvoje poklopi,dovoljan je jedan dug poljubac i ja sam spreman.
Dzaba da mi neka koja mi se ne dopada dise u vrat ili gricka usi,to bi me samo iznerviralo![]()
Dug poljubac je dobar kad si blizu ekstaze... ne na pocetku
- - - - - - - - - -
Koji bwe flertja pisem o erogenim zonama a ti o oralnom seksu
![]()
Ma pusti ih nek mastaju....ko da ce neka odmah da se zatrci pravo na njegovu alatku
...Je si videla kako ju je opisao, nema tu tepanja
![]()
a) vrat ( dah, ugriz) i unutrasnja strana butina ( grejanje na izdah, hladjenje na udah)
b) ON
- - - - - - - - - -
- - - - - - - - - -
Zasto?Meni bas on probudi leptirice
:smajlisamrezomzaleptire:
Pa moze, nije zabranjeno...ali ako zelis da upotrebis sve erogene zone koje imas onda se ne preporucuje poceti sa dugim poljupcem.
ledja...i kosa![]()
ne idem kod frizera...i svrsis svaki put kad odes kod frizera
pa cekaj, valjda na meni a ne na nekom drugomSta sad,hoces reci da bi imao prodju i Zeljko Bebek?![]()
e, moja kaco...
jednom se sretnem ja sa jednom umetnicom, odemo kod nje u stan, malo caskamo, pa se dohvatimo...
u pauzi, posle drugog puta, pitam je hoce li biti orala, a ona mi pocne pricati kako joj treba vremena, kako ne moze odmah, kako ovo, kako ono...
a, negde pred zoru krenu ona sama ustima ka njemu, ne treba da je ubedjujem
ali je zadrzah, seks je bio sa kondomom, pa odustadoh i od tog zadovoljstva
ne idem kod frizera...
pa cekaj, valjda na meni a ne na nekom drugom![]()
sad lupaszato što kača prvo svrši pa se tek onda jebbe
- - - - - - - - - -
misim tako bar kaže
idia gde si to pročitala? ili znaš bolje od nje šta njoj prija?
- - - - - - - - - -
hbt tri soma postova na ljisu i svaki retard naprasno postane seksualni vidovnjak lol
Pa dobro, nije bio tvoj dan![]()