Erogene zone

pa pričamo o erogenim zonama ženska glavo zbunjena, ne o flertu. erogena zona = ******** u najavi, kakvi putevi

- - - - - - - - - -

eros - bog strasti i seksualne požude

- - - - - - - - - -

ništa bre ne znate

Upravo sam ukapirao da i nemam erogene zone.Da bi bilo sta zapoceo,oduvek sam cenio da je devojka lepa u licu i da ima dobro dupence :lol:
I ako se to dvoje poklopi,dovoljan je jedan dug poljubac i ja sam spreman.
Dzaba da mi neka koja mi se ne dopada dise u vrat ili gricka usi,to bi me samo iznerviralo:mrgreen:

Upravo sam ukapirao da i nemam erogene zone.Da bi bilo sta zapoceo,oduvek sam cenio da je devojka lepa u licu i da ima dobro dupence :lol:
Dzaba da mi neka koja mi se ne dopada dise u vrat ili gricka usi,to bi me samo iznerviralo:mrgreen:
Dug poljubac je dobar kad si blizu ekstaze... ne na pocetku:roll:

- - - - - - - - - -

pa treba ali to nije tema za ovu temu. ako ti se o tome diskutuje ti lepo otvori temu o flertu zavođenju itd...

Koji bwe flert :zcepanje: ja pisem o erogenim zonama a ti o oralnom seksu:roll:

Na TV sam vidjela neku emisiju koja se bavila tom tematikom :) neke su slabe na vrat neke na ushi itd. E sad mene zanima a: dje je vasha i b: KO je pronasho vi sami ili osoba x :))) guten abend Serbien

a) vrat ( dah, ugriz) i unutrasnja strana butina ( grejanje na izdah, hladjenje na udah)
b) ON

- - - - - - - - - -

:lol:

- - - - - - - - - -

Dug poljubac je dobar kad si blizu ekstaze... ne na pocetku:roll:

- - - - - - - - - -

Koji bwe flert :zcepanje: ja pisem o erogenim zonama a ti o oralnom seksu:roll:

Zasto? :eek: Meni bas on probudi leptirice :aha: :smajlisamrezomzaleptire:

Ma pusti ih nek mastaju:p....ko da ce neka odmah da se zatrci pravo na njegovu alatku:)...Je si videla kako ju je opisao, nema tu tepanja :)

e, moja kaco...
jednom se sretnem ja sa jednom umetnicom, odemo kod nje u stan, malo caskamo, pa se dohvatimo...
u pauzi, posle drugog puta, pitam je hoce li biti orala, a ona mi pocne pricati kako joj treba vremena, kako ne moze odmah, kako ovo, kako ono...
a, negde pred zoru krenu ona sama ustima ka njemu, ne treba da je ubedjujem
ali je zadrzah, seks je bio sa kondomom, pa odustadoh i od tog zadovoljstva

e, moja kaco...
jednom se sretnem ja sa jednom umetnicom, odemo kod nje u stan, malo caskamo, pa se dohvatimo...
u pauzi, posle drugog puta, pitam je hoce li biti orala, a ona mi pocne pricati kako joj treba vremena, kako ne moze odmah, kako ovo, kako ono...
a, negde pred zoru krenu ona sama ustima ka njemu, ne treba da je ubedjujem
ali je zadrzah, seks je bio sa kondomom, pa odustadoh i od tog zadovoljstva

Pa dobro, nije bio tvoj dan :)

Back