Erogene zone

rfHDjTc_zpsa26492ed.gif

Sad se bas setih tog malog sa bubnjare koji nam je kontrirao srednjim prstom.Visok oko 1,2 m,imao je brkove,havajsku kosulju kao Boban Zdravkovic iz spotova 90-tih kad peva i place u kafani,i koznu jaknu do kolena kojoj su dzepovi pocinjali negde u predelu njegovih grudi :heart:

Muškarci su nekako oštrijih kontura i ivica i onda sve je što je oblasto je najlepše na njima kao kontrast neki fini.
A sve što je oblasto deluje i sočno. :D

Poslednja izmena:
Ne mozes ti bez mojh saveta :)....Ma ne bolje onako kako si ti opisao....uhvatis zenu za glavu nabijes je onaj tvoj MAGA i voooooooooziiiiiiiiiii:super:

naravno da je bolje.

***** je primarna erogena zona, što gubiti vreme na sekundarne ili još gore arhaične ako se može odma stimulisati primarna. muškarci nisu žene. nama te sekundarne i arhaične dolaze do izražaja tek kad je primarna odradila posao. ali ti naravno o tome pojma nemaš.

- - - - - - - - - -

ono pod zvezdicama je ******

naravno da je bolje.

***** je primarna erogena zona, što gubiti vreme na sekundarne ili još gore arhaične ako se može odma stimulisati primarna. muškarci nisu žene. nama te sekundarne i arhaične dolaze do izražaja tek kad je primarna odradila posao. ali ti naravno o tome pojma nemaš.

- - - - - - - - - -

ono pod zvezdicama je ******
Pa jeste, to ti kazem....:mazi:

ne kažeš. ti pričaš o nekim prstima ušima i nosevima ko da je predigra pregled kod otolaringologa :hahaha:
ae pali bre

Malo si pobrkao, pricala sam o prstu ali ne i usima i nosevima....a mogla sam i to da ubrojim u erogene zone:aha:...kako se nesetih ranije:think:
Gde da palim? ako ti ovako nastavis ima da te torpeduju moderatori dok kazes keks...ali dobro ipak ces moci da me citas i tada:super:

Back