eRepublik i Renesansne Kraljevine

Па онај jeremija10 сам баталио и пустио га да умре, играм сад са новим налого, значи имам само један налог. Него како су те админи провалили, неко те пријавио или нешто друго, колико си имао налога?
 
Pozdrav svima da vas pitam jel mozete da se konektujete na stranicu na kojoj se nalazi chat za eSrbiju ?
Ja ne mogu pokusavao sam sa nekoliko racunara nece ne znam sta je u pitanju svaki put kada pokusam samo pise da je ne moguce uspostaviti konekciju tako da stranicu uopste ne otvara.
 
erepublik.jpg



Šta je eRepublik?


eRepublik je besplatna online strateška igra. Sve što je potrebno za igranje eRepublika je e-mail adresa uz pomoć koje ćete registrovati svoj nalog, instalacija igre na Vaš PC nije potrebna.

eRepublik je zamišljen kao elektronski svet koji je verna kopija stvarnog sveta u kome postoje elektronske države. Između ostalih, u ovom virtuelnom svetu postoji i eSrbija koja se nalazi kao i u pravom svetu u Evropi, na Balkanu... eSrbija ima 7 regija (Vojvodina, Beograd, Istočna Srbija, Raška, Šumadija, Zapadna Srbija i Južna Srbija). Svaki igrač eRepublika je gradjanin neke države i može učestvovati u igri kao pojedinac ili kao deo tima. Na primer, svako može biti biznismen i pojedinačno voditi firmu ili može učestvovati u nekoj političkoj stranci i biti deo tima koji donosi odluke bitne za državu... Igica u početku ne oduzima više od 5 minuta dnevno a kasnije u zavisnosti od toga koliko želite da se angažujete...

Svi igrači su radnici i vojnici od prvog dana a pored toga vremenom mogu postati i članovi stranaka, kongresmeni, predsednici stranaka pa čak i cele države, članovi specijalnih vojnih jedinica, vlasnici novina, uspešni biznismeni i vlasnici multinacionalnih organizacija. Što su vam veće ambicije i na što se više strana angažujete više vremena će vam biti potrebno.

Istorija eSrbije


- eSrbija je nastala (dodata u igricu) sredinom Februara 2009.
- 45 dana kasnije, eSrbiju napada eHrvatska koje je u tom momentu bila višestruko jača i vojno i ekonomski i oduzima 5 od 7 regija eSrbije.
- eSrpski narod je bio primoran da se masovno preseli u inostranstvo da bi preživeo ta teška vremena.
- Nakon žestoke borbe koja je trajala puna tri meseca i velike pomoći svojih saveznika, eSrbija se oslobađa i počinje proces mukotrpnog oporavka.
- U vreme pisanja ovog teksta (avgust 2009.), eSrbija je slobodna, demokratska drzava koja je od porobljene nacije postala jedna od 5 najjačih sila u eRepubliku. Da bi ostala slobodna i nastavila da jača, eSrbiji je potrebno jos aktivnih igrača.

Registracija na eRepublik...


Pri registraciji odaberite Istočnu eSrbiju jer tamo trenutno imate najbolje uslove za napredovanje u igrici. Takođe je poželjno da se zaposlite u firmi sa samo jednom zvezdicom jer firme sa više zvezdica više povređuju vašeg igrača pri radu.

1. Kliknite na sledeći link i popunite formu na strani koja će se otvoriti. Za registraciju vam je potrebna samo važeca e-mail adresa. www.erepublik.com

1a. - Nemojte koristiti Yahoo.com e-mail adresu jer eRepublik ima probleme sa primanjem mailova od njih. Ukoliko imate jedino adresu na yahoo.com sajtu mozete otvoriti drugu adresu na nekom od ovih servisa (mail.com ili gmail.com)

2. Nakon što ste popunili formu i izabrali zemlju i region u kome želite da živite kliknite na dugme "Become a citizen".

3. U sledećih nekoliko minuta bi trebalo da dobijete e-mail u kome će se nalaziti link na koji je potrebno kliknuti kako biste aktivirali svoj eRepublik nalog.

4. Registracija je nakon toga završena i Vi ste postali novi gradjanin eSrbije.

Početak igranja eRepublik-a


Evo prvih par koraka u igrici, za detaljna objasnjenja procitajte tekstove u delu "Pocetak Igranja Detaljno".

1. Promenite svoj avatar, idite na "My Places" -> "Profile" -> "Edit Profile" i onda imate dole Browse dugme... Kliknite na njega i odaberite sličicu koju želite da koristite kao avatar, samo pazite da ne bude prevelika sličica...

2. Pronađite posao. Idite na "My Places" -> "Company" -> "Find a Job"
Nakon toga treba i da odete na posao, to radite tako što idete na "My Places" -> "Company" -> "Work"

3. Idite u vojsku i vezbajte kako bi pojačali svoju snagu. Idite na "My Places" -> "Army" -> "Train"

- Svaka od ove tri stavke će vam doneti poene i ako ih sve tri uradite preci ćete odmah na nivo 2

Nakon prvog dana svaki dan idite na posao i vežbajte u vojsci. Takođe pazite da imate uvek barem 1 hleb kod sebe da bi imali šta da jedete.

Uz ovo navedeno gore poželjno je i da:
1. Posaljete poruku Ministastvu Zdravlja eSrbije i zamolite ih da vam pošalju besplatan hleb da bi lakse pregurali početnih nekoliko dana dok vam se ne poveća plata.

2. Posetite forum eSrbije ili chat kanal eSrbije (irc://irc.mibbit.com/#eserbia)

- Pravila eRepubike
- Vodič za pocetnike
- Pojašnjenje menija u igrici
- Uputstvo za ratovanje (nivo 5 i više)
- Šta raditi dok ne dođete do nivoa 5
- Kako se koristi IRC i Chat kanal
- Selidba i davanje otkaza u firmi
- Predsednički izbori .....
 
poklanjam nalog na erepubliku....lvl 4....Strength 2.2....19 exp....igrica me smorila i ne znam u cemu je poenta...pa sam mislila samo da kad sam se vec registrovala da "se ne baci"...:))....ko oce neka mi se javi na PM.....a da zaboravila sam.....u igrici sam normalno zenskog roda......pozz
 
Welness se povecava konzumiranjem hleba svako jutro u 9 automatski se uzima najbolji hleb iz tvog inventara i time ti se povecava welness. A najbolje se povecava bolnicom, ali za to moras doci do 5lvl-a, i da ti je welness u tom momentu iznad 40. Jednom ides u borbu, i odmah bolnica na lecenje. Sutradan tri puta u borbu i onda bolnica i welness ti je 100. NIKAD SE NE BORI POSLE BOLNICE!
 

Back
Top