eRepublik i Renesansne Kraljevine

SasaBorgdron

Aktivan član
Poruka
1.087
Braco Srbi dosao je i taj dan , dan kada smo u prilici da vidimo istorijske izbore nakon kojih nikada vise nista nece biti isto.
Dosao je dan kada je SeS i Lipecova masinerija dozivjela prvi pravi poraaz mada ga oni tako nece predstaviti .
Dozivjeli su po prvi put da nemaju vecinu u kongresu za one koji imalo paznaju igru znaju da je kongres kljuc svega.
Ko ima kongres ima i vladu i cijelu drzavu. Sada su na potezu partije u eSrbiji.
Ako su imalo pametne nece dozvoliti da se SeS oporavi i ponovi bude u vladi.
Ses treba sto prije iskljuciti iz bilo kakvih pregovora.
Zivjeo slobodarski duh Srba koji nisu zeljeli da dozvole da jos jednom budu izmanipulisani.

Dole Lipec dole SeS!!!

SasaBorgdron

Aktivan član
Poruka
1.087
Mnogo je razloga prije svega zbog jako lose politike koja se vodi bilo u eSrbiji bilo na kanalu #eserbia.
Ne vidim da cu u buducnosti imati zajednicki interes sa SeS-om ili Lipecom sem ako se njihova politika koja je po meni neekspanzionisticka, nemilitaristicka ne promjeni a ja mislim da je ta politika kljuc uspijeha, razvoja i brzeg napredovanja u odnosu na ostale drzave i cini mi se i vojske.

Ali ono sto sam danas doziveo nisam ni u najludjim nocnim moramo mogao zamisliti ali eto desava se i to. Iskreno malo sam zatecen jer ne znam zbog cega ali se nadam da cu u sto skorije vrijeme uspijeti saznati zasto jel tako minone?

Funny!

Buduća legenda
Poruka
37.524
ne mogu da se borim u ratovima, jer mi je wellnws ispod 40. kako da ga povecam, kojom aktivnoscu?

Idi na "My places" - "Army:" - "Show active wars" - i onda samo potrazi tu negde tvoju zemlju i vidi da li rat traje. Zatim idi na "Go to battlefield" i samo jednom klikni "Fight".

Zatim ponovo idi na "Army" pa na "Start a resistance war" onda ide na Hospital i klikni na "Heal".

Rekao sam ti sve korak po korak.:ok:

Funny!

Buduća legenda
Poruka
37.524
ma mani ga lupa bre.

kažem ti idi na čet i pitaj tamo!

Kad si tako yebeeno pametan! Reci mi sta je ovo --->

auz82b.jpg

?