erekcija

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
sinnke:
Meni se nije desilo niti ce ikada jer jako biram s kojom to radim.
Nego malo malo pa cujem od zena takve izjave i onda me zanima sta ih navodi na takvo pogresno misljenje. Jer pretpostavljam da su izumrli pacenici koji samo paze da se ne zayebu pred zenama.

Ako ti i sad nije jasno daj mail pa ti saljem skicu.

...iako je muskarcima to frustrirajuce...mislim da je to sasvim normalno...i da moze da se desi svakome....uglavnom se desava u periodima extremnog stresa...ili naravno kod nekog straha....i ne verujem ni jednom muskarcu koji kaze da mu se to nije dogodilo....
...i smatram da u vecini slucajeva to nema nikakve veze sa izgledom devojke vec sa njegovim trenutnim psihickim stanjem....

OneMoment:
...iako je muskarcima to frustrirajuce...mislim da je to sasvim normalno...i da moze da se desi svakome....uglavnom se desava u periodima extremnog stresa...ili naravno kod nekog straha....i ne verujem ni jednom muskarcu koji kaze da mu se to nije dogodilo....
...i smatram da u vecini slucajeva to nema nikakve veze sa izgledom devojke vec sa njegovim trenutnim psihickim stanjem....

Sta sad ja nisam musko zato sto mi se to nije desilo. A stres je moguce, ali ko yebe kad je pod stresom.
Koji ste vi brijaci.

sinnke:
Sta sad ja nisam musko zato sto mi se to nije desilo. A stres je moguce, ali ko yebe kad je pod stresom.
Koji ste vi brijaci.

...nisam ja rekla da ti nisi musko....rekla sam da mislim da je sasvim normalno da ti se i to desi..i da nema razloga za frustriranje sa obe strane...iako negde znam da vi muski ne mozete da se oporovate od toga kako vas je ON izdao.....naravno mislim da je mnogo cesce u dugim vezama...nego ovako....
...i sta ti uopste znaci to da smo mi brijaci????

OneMoment:
...nisam ja rekla da ti nisi musko....rekla sam da mislim da je sasvim normalno da ti se i to desi..i da nema razloga za frustriranje sa obe strane...iako negde znam da vi muski ne mozete da se oporovate od toga kako vas je ON izdao.....naravno mislim da je mnogo cesce u dugim vezama...nego ovako....
...i sta ti uopste znaci to da smo mi brijaci????

Koliko ja znam nijednog nije izdao kad je bio s vrhunskom zenskom, znaci da je ipak vise problem u zeni.

sinnke:
Koliko ja znam nijednog nije izdao kad je bio s vrhunskom zenskom, znaci da je ipak vise problem u zeni.
....evo primera...drug je varao svoju dugogodisnju sevojku sa devojkom koja odlicno izgleda za njegove pojmove....morao je da uzme vijagru da mu se tako nesto ne bi desilo...i naravno ispalo je jos gore....
....a ja imam jedno pitanje za tebe sinnke...da li si bio u dugoj vezi nekad i koliko dugoj?

..****** pocela sam da trokiram sa slovima...trebam da legnem...i opet cu da kasnim sutra na vezbe...ajde ako mozes odgovori brzo posto me bas zanima pa da idem da spavam....

jeste;....sa kanarincem...trajalo je kratko...kanarinac je imao obicaj da drka na tvitija sto je zinkete vrlo uznemiravalao...u napadu ljubomore....odstranio mu je kontinuitet izmedju I i Ii vratnog prsljena.

Vragolasta Amfibija:
jeste;....sa kanarincem...trajalo je kratko...kanarinac je imao obicaj da drka na tvitija sto je zinkete vrlo uznemiravalao...u napadu ljubomore....odstranio mu je kontinuitet izmedju I i Ii vratnog prsljena.

Ti si yebeno bolesna. Samo kakvu god da sam imao nikad necu biti toliko seksualno isfrustriran kao ti i hvala bogu zbog toga.
Veruj mi ne bi se usudio kraj tebe zaspati jer kad bi te puko fles do jutra bi mi bubreg izvadila i prodala.

Vragolasta Amfibija:
cuj bubreg...oba !!!!

umro bi.

ali nema veze plakala bih malo bitno je da bi lego pored mene.

Samo da legnem pored tebe koliko ti dugo nisi imala sex, ja mislim da bi toliko morao tebe zadovoljavati da bi mi prekinula proizvodnju sperme za narednih godinu dana.

Zbilja sad kad vidim kakvih doktora ima molim boga da ih ne trebam.

Posebnost je u samosvesti sa podlogom, seksepilu, finom drzanju,inteligenciji, manirima, romanticnosti,dobrom ili solidnom izgledau, lepom vaspitanju,stilom,humorom i........ da ne nabrajam dalje ... nalazis li se u svemu ovome da bi za sebe tvrdio da si van prosecnosti ili ti je glavni argument nepostovanje zena u celini.....

kučka:
Posebnost je u samosvesti sa podlogom, seksepilu, finom drzanju,inteligenciji, manirima, romanticnosti,dobrom ili solidnom izgledau, lepom vaspitanju,stilom,humorom i........ da ne nabrajam dalje ... nalazis li se u svemu ovome da bi za sebe tvrdio da si van prosecnosti ili ti je glavni argument nepostovanje zena u celini.....

Zavisi medju kojim ljudima. Romantican nisam, ali za balkance sam smeker svih smekera.
I kad bi bio sa balkankom morala bi biti bogata da me dobije.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back