Jel vam se nekad desilo da vam se digne, dok gledate scenu u kom zena do besvesti izmlati tipa, ili ga cak i ukoka.Ili na neku scenu tipa serijske ubice i tako to...? 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jel vam se nekad desilo da vam se digne, dok gledate scenu u kom zena do besvesti izmlati tipa, ili ga cak i ukoka.Ili na neku scenu tipa serijske ubice i tako to...?![]()
Jel vam se nekad desilo da vam se digne, dok gledate scenu u kom zena do besvesti izmlati tipa, ili ga cak i ukoka.Ili na neku scenu tipa serijske ubice i tako to...?![]()
Pa dobro sad. Vi odmah sa osudama. Covek voli adrenalin.
A ne razumem - neko jednostavno tako funkcionise.
Ko god ima jaku potenciju dize mu se na dasak vetra.
jbg, da te je mama manje tukl kada si bio mali, sada bi ti se dizalo na to sto treba![]()
nekome se vjerojatno dize i dok gleda animal planet
![]()
a, ima li neka da vlaži?![]()
ima ima, obicno na one emisije o kuhanjui to ovako
![]()
izrazito dugotrajne i snazne erekcije tokom voznje
hm...
![]()
aaaaaaaaa i ja se ovlažim tokom vožnje... sva se preznojim od muke koliko sam loša vozačica![]()
hipoteticki, mislim da se previse pouzdas u svoju losu voznju, a da premalo verujes mojim navodima
i onda bi se nasla u vrlo nezgodnoj situaciji, vrlo nezgodnoj
![]()