Erdogan: Ako Srbija dirne BiH ili Kosovo imat će protiv sebe 100 miliona Turaka

nesko101

Elita
Poruka
20.922
Autorska
Šta ima na ovo da kaže naš predsednik pobratim njegov kojem je skoro i ruku ljubio?
Gde je naš veleizdajnik za sve vekove i vekove da kometariše ovu Erdoganovu izjavu osim što kaže da ga je molio da ne proda dronove šiptarskim teroristima?
Za šta ga je posle ovog molio možete li barem da zamislite moji Srbi?

Pa dobro , lepo sto je rekao da se vise ne blentave nekim praznim lozaja pricama, znaju svi da su jajare, nego klasicna jajarska igra prepucavanja....ko ne zna , on ko zna sta misli da se stvarno desava...mozda misle ljudi da je kao u fudbalu kad se sporeckaju....ko ce ga znati , svasta moze da misli covek...

Ta budala je i Izraelu i Grčkoj pretila ratom
Jeste, ja sam bas tad bio tamo , i ne mogu da kazem da su se grci smejali njegovim pretnjama, nego sve ono sto su bili kao ljubazno oprezni zbog nasih srpsko kosovskih problema je otislo za sekundu u napetost kao dan pred bombardovanje 1999....
Nije da Turska ne zna da nategne neku drzavu....

Imaš na tik toku lično kako govori to.
Ti počeo ko Jovanka Jolić - a ljudi na fejsu su mi to potvrdili 😁

Opet je navodno, ali uspostavilo se da lik bukvalno uopšte nije rekao nego su pojedini Bosanci preveli kako im se sviđa. Lik je pričao o tome kako je bitno održati mir i stabilnost na Balkanu, pominjao i Kosovo i Bosnu i Srbiju ali ništa ni blizu ovoga kako piše u naslovu nije rekao

Autorska
Šta ima na ovo da kaže naš predsednik pobratim njegov kojem je skoro i ruku ljubio?
Gde je naš veleizdajnik za sve vekove i vekove da kometariše ovu Erdoganovu izjavu osim što kaže da ga je molio da ne proda dronove šiptarskim teroristima?
Za šta ga je posle ovog molio možete li barem da zamislite moji Srbi?
Nema ih baš 100 miliona. Turska ima 85 miliona stanovnika, a od toga oko 20 miliona su Kurdi koji ne mirišu Turke.

Bez obzira, oni bi pregazili Balkan ko plitak potok.
Hipotetički da krenu prvo bi naišli na Grčku koja je najozbiljnija zemlja na Balkanu u vojnom smislu. Grci bi im pružili najjači otpor, ali ipak bi bili poraženi kroz neki period. Nakon toga bi bez problema mogli pregaziti sve do Beča pa i dalje.

@Perperius @GrdobanS

Back