Epstajnova lista pedofila

Cekaj jel deca ili 16 godisnjakinje......
Kad sam imao 19, nesto iako sam znao , nekim od 16, ne bih racunao da su deca ni pod razno ...

To je druga stvar sto kad imas 29 onda tineke od 22 kad dodju u stud menzu izgledaju kao deca...mentalno...tj odsustvo MZ erotiziranosti, nemaju ukljucenu seksualnost i onda ni ti ne reagujes...

Kad je prvi put objavljena vest, rekli su 16 i 17 godisnjakinje na ostrvu , to vec zvuci kao neke zurke koje se desavaju po Bg.....

Eno i u policijskom izvestaju , tj novinskom clanku pise 16 i 17....
za neku zurku ...

Ja dok cekam bus, cujem predvece kako jedna klinka navodi drugu na seks grupnjak sa momcima koji cekaju u kolima....jos je ova sto je nagovarana nevina...tako ona kaze..

Danasnje klinke nisu bas dobro usmerene, ne mogu da pripisem njima krivicu i kazem da su cudne i lude, sta zna klinka kad dodje iz unutrasnjosti u BG da bi sa nekim matorcem koga prvi put vidi , odradila skidanje nevinosti u nekom hotelu ili onaj chat cirkus, to postoji na chatu , ima ih 400 500 i vise...klinke od 17 do 26 idu po gradovima Srbije od mesta do mesta dodju na kres...i odu dalje, uslov je da imaju dva tri chata pre toga sa tim mladicem..

Isto vazi i za CG...

Poslednja izmena:
Znaci nije na listi ili je uspeo da se preko veze skine sa iste... sto je tesko razocarenje za poludele levicare u svetu a pogotovo u Srbiji i na forumu krstarice.
Мада је класична левица и десница преминула природном смрћу пред крај прошлог века, ово што се данас везује за "левицу" је управо поражено после америчких избора! И сада траје истрага полевичара, педофила, LGBTQQ++ као политичке опције, ратног хушкања, невероватних крађа из буџета и ко ће све да наброји њихова непочинства. Управо Трам и Маск су кренули да "њиховом тирјанству стану ногом за врат".

Bitkonj prop'o!

1000013056.jpg

Back