EPS odbio zahtev nova.rs i podatke o 20 najvećih dužnika proglasio tajnim: na spisku bili Telekom, GSP Beograd, Železara

Ovi su se baš izveštili , profesionalni muljatori.

Pa evo ekspo sa 3 milijarde ode na 17milijardi, nemaju milosti.
Posle će prodati EPS nekome da otplate dugove a deca im već u Londonu i Parizu na studijama,
mada neki mladunci vole i Italiju.

Pa evo ekspo sa 3 milijarde ode na 17milijardi, nemaju milosti.
Ti kad lupiš, to je kratko, ali glupo. :pop:
Odakle ti cifra od 17 milijardi?
Citiraš izvore iz Bejha ili onog alkoholičara Ćute, vlasnika minihidroelektrane u pokušaju?
Ili vam je na času međunarodne ekonomije to tako objašnjeno?
Expo nije nigde otišao, niti će, a tih navodnih "17 milijardi" su ukupni troškovi, brze pruge,
stambeni objekti, autoputevi, infrastruktura, bolnice, logistika i ko zna šta još.
Sve to ostaje, niko to neće ni da ruši, ni da nosi sa sobom...
Po vašem, Expo neće imati nikakvog uticaja na privredu Srbije i na strana ulaganja?
Da probam da te malo edukujem, mada ne verujem da ima svrhe:
Recimo, Volkswagen daje godišnje na reklamiranje svojih modela oko 5 milijardi evra.
A Expo je toliko nevažan i nebitan, da su i SAD i Španija aplicirale za organizovanje.
Ti da znaš kako se mulja, ne bi pisao takve gluposti, nego bi se zapitao zašto je za Expo
izmenjen Zakon o javnim nabavkama...

Posle će prodati EPS nekome da otplate dugove a deca im već u Londonu i Parizu na studijama,
mada neki mladunci vole i Italiju.
Brkaš sa decom vaših idola, po običaju... :mazi:

Poslednja izmena:
Ti kad lupiš, to je kratko, ali glupo. :pop:
Odakle ti cifra od 17 milijardi?
Citiraš izvore iz Bejha ili onog alkoholičara Ćute, vlasnika minihidroelektrane u pokušaju?
Ili vam je na času međunarodne ekonomije to tako objašnjeno?
Expo nije nigde otišao, niti će, a tih navodnih "17 milijardi" su ukupni troškovi, brze pruge,
stambeni objekti, autoputevi, infrastruktura, bolnice, logistika i ko zna šta još.
Sve to ostaje, niko to neće ni da ruši, ni da nosi sa sobom...
Po vašem, Expo neće imati nikakvog uticaja na privredu Srbije i na strana ulaganja?
Da probam da te malo edukujem, mada ne verujem da ima svrhe:
Recimo, Volkswagen daje godišnje na reklamiranje svojih modela oko 5 milijardi evra.
A Expo je toliko nevažan i nebitan, da su i SAD i Španija aplicirale za organizovanje.
Ti da znaš kako se mulja, ne bi pisao takve gluposti, nego bi se zapitao zašto je za Expo
izmenjen Zakon o javnim nabavkama...

Brkaš sa decom vaših idola, po običaju... :mazi:

17 milijard EURA?

Auuu , pa ti veze nemaš, ti tvrdiš da Vučić laze? :lol:
Nemoj da u centrali vide koliko otaljavaš botovanje .

Od Vučiča i RTSa je cifra.

Prodaja EPS-a VELEIZDAJA Srbije !!

308673009_184404374123089_3452750315467529364_n.jpgFPxu-J2WQAMah3s.jpg

I na kraju im nije odgovori na pitanj nego je krenuo da prozivao opoziciju :hahaha:
Odlična taktika kada ih uhvatiš sa prstima u tegli meda ;
Đilaseeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:rotf::rotf::rotf::rotf::rotf:

Stanojević: Dakle, plan je da se u to uloži 17 milijardi evra. Pretpostavljam da nije dolara, nego evra. Zašto toliko? Mnogi se pitaju, kažu u Astani je 2017. koštalo nešto malo više od tri milijarde…

Vučić: Nisam razumeo, šta je koštalo nešto više od tri milijarde?

Stanojević: EXPO u Astani. Da je koštao nešto više od tri milijarde. Dakle, zašto je potrebno za EXPO? Šta je u tom planu?

Vučić: Hvala vam što ste to pitanje, ali stvarno hvala. Bez imalo cinizma…

Stanojević: A ovo do sada hvala je bilo s cinizmom?

Onda brojimo 1, 2, 3… Vučić ćuti…

Stanojević nastavlja: „Nije bitno, šalio sam se“.

Vučić se budi.

„Rekao sam, bez imalo cinizma, ali čestitam pobedili ste svakako“

Stanojević: Ne, nisam.

Vučić: Ok.

https://nova.rs/vesti/politika/video-kako-je-zoza-jednim-pitanjem-zaledio-vucica-na-rts-u/

Poslednja izmena:
ahahaha
a i u Sjedinjenim Američkim Državama svakih deset sekundi pogine jedan perač prozora :hahaha:
Razumem ja da je za tebe najveća cifra za koju si ikada čuo, gazdinih 619 miliona evra. :mazi:
Ako ne veruješ meni, postoji nešto što se zove godišnji finansijski izveštaj, obavezan je za firme.

Napni se malo, bar pretraži internet, (ne verujem da bi ionako bio u stanju da razumeš
finansijski izveštaj), možda možeš i na Googlu da nađeš te cifre... :mazi:

I na kraju mi nije odgovori na pitanj nego je krenuo da prozivao opoziciju :hahaha:
Odlična taktika kada ih uhvatiš sa prstima u tegli meda ;
Đilaseeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:rotf::rotf::rotf::rotf::rotf:

Stanojević: Dakle, plan je da se u to uloži 17 milijardi evra. Pretpostavljam da nije dolara, nego evra. Zašto toliko? Mnogi se pitaju, kažu u Astani je 2017. koštalo nešto malo više od tri milijarde…

Vučić: Nisam razumeo, šta je koštalo nešto više od tri milijarde?

Stanojević: EXPO u Astani. Da je koštao nešto više od tri milijarde. Dakle, zašto je potrebno za EXPO? Šta je u tom planu?

Vučić: Hvala vam što ste to pitanje, ali stvarno hvala. Bez imalo cinizma…

Stanojević: A ovo do sada hvala je bilo s cinizmom?

Onda brojimo 1, 2, 3… Vučić ćuti…

Stanojević nastavlja: „Nije bitno, šalio sam se“.

Vučić se budi.

„Rekao sam, bez imalo cinizma, ali čestitam pobedili ste svakako“

Stanojević: Ne, nisam.

Vučić: Ok.

https://nova.rs/vesti/politika/video-kako-je-zoza-jednim-pitanjem-zaledio-vucica-na-rts-u/
Naravno, nije ni odgvorio u svom stilu.

Razumem ja da je za tebe najveća cifra za koju si ikada čuo, gazdinih 619 miliona evra. :mazi:
Ako ne veruješ meni, postoji nešto što se zove godišnji finansijski izveštaj, obavezan je za firme.

Napni se malo, bar pretraži internet, (ne verujem da bi ionako bio u stanju da razumeš
finansijski izveštaj), možda možeš i na Googlu da nađeš te cifre... :mazi:
To možda ti imaš gazdu pa projektuješ :mazipsa:

znam da kod vas SNSovaca ide lako frljanje s milijarde $ , zlatno doba Srbije pa vam nije ništa 3 milijarde gore dole.

Evo za početak Volkswagen worldwide advertisment je oko dve milijarde dolara, a ti si napisao pet milijardi,
verovatno će tako biti i za ekspo .
Šta zna SNsOvac šta su 3 milijarde :rotf:

A nije ni Đilas odneo most , a toliko kukate, ostaće kao i expo , samo što će expo biti neka šminka
koja će sama da se uruši posle godinu dve. E i Đilas nije u vlasti već 12 godina a most stoji,:ok:

Sad sam u fazonu samo da nema žrtava jeb*š pare, bolje da pokradu a da ništa ne diraju i renoviraju.

Evo za početak Volkswagen worldwide advertisment je oko dve milijarde dolara, a ti si napisao pet milijardi,
verovatno će tako biti i za ekspo .
Opet si pogrešno izguglao?
To su direktni troškovi, indirektni troškovi se tu ne računaju, to se posebno iskazuje.
Ali razumem ja da se ti razumeš u finansije kao baba Kurana, ne zameram ti uopšte.
A i da sam napisao 2.5 milijarde, opet bi se smejao jer nemaš pojma o tome.

Šta zna SNsOvac šta su 3 milijarde :rotf:
Šta zna potajni obožavalac Đilasovog lika i dela za koliko su 3 milijarde veće od 619 miliona... :mazi:

Back