Beograd Budimpešta 3 sata brzim sns vozom

A to znači da je u celoj EU DUPLO JEFTINIJA hrana nego u srbiji! 800 grama tost hleb u lidlu jeftiniji od gumenog save koga dotira država! EJ! SRAMOTA!
Када дођу Дабрица-Динко револуционари на власт, храна ће бити бесплатна, и нико неће више користити Шаоми, већ само Ајфон или Самсунг.

:tick: Pod DOS-om je sve cvetalo.
ДОС је био много озбиљнији од ових садашњих блокадера и wannabe револуционара.У ДОС-у је било и озбиљних људи, који на нашу жалост нису радили у нашу корист.Ово сада је неки дечји ДОС, неколико професорчића одлучило да дође на власт па користе незреле младе људе као средство.
Гледам "нашу децу"-велике револуционаре, како иду пешке или бициклима, а испред њих полицијско возило, да их случајно неко не омета.Онда се сетим правих револуционара из прошлости, колико су батина добили, колико их је убијено, и како их полиција није штитила него млатила као волове у купусу, а неке и убијала.

Zanimljivo je to oko hrane u Srbiji , ko moze da proizvodi jeftino on ne proizvodi, nesto mu smeta, pare, neko blokira, svasta nesto , komsije, a ko ne moze jeftino da proizvodi, on proizvodi...
Ja se secam u selu , neki kratki potok, i sad taman najveci deo potoka je u rodbinskoj njivi , i samo malo prosiris i eto 200 kg ribe , a da i ne dodajes nista...malo ponekad...ali seljaci potrovase ribu sa nekim travama...a reka u koju se uliva taj potok je mrtva, nije , ali ima jako malo ribe , a u donjem toku je mrtva...to sigurnu , crna je...

I tako , pravilo ko moze lako da proizvodi i jeftino , on ne moze, a ko ne moze jeftino , on moze....njemu ne smeta...

Recimo zanimljivo je da meni neke biljne i zivotinjske vrste idu od ruke, a druge ne..

ribe za akvarijume mi idu od ruke, ljudi se krste kako se mnoze i rastu kad ih ja pazim...
a ne znam nista, ne mnogo.
Crni luk me hoce, beli me nece...nelogicno totalno ..
Svinje me hoce , odlicno napreduju , ovce uzasno napreduju kad ih cuvam i hranim..
Pilici srednje ni ovamo ni onamo...klasika...
Nesto ima, a pojma nemam sta...

Када дођу Дабрица-Динко револуционари на власт, храна ће бити бесплатна, и нико неће више користити Шаоми, већ само Ајфон или Самсунг.
Ima posla ko hoće da radi! Naprednjake čeka izvrsna karijera na kopanju krompira i popravkama pruga i puteva!

Hocete o profesionalnim vrednostima a ne o karakternim...

Odes kod zubara na studentsku polikliniku, ona ti umesto popravke, prvo izvusi tri zuba, pa ih lose popuni pa se pokvare i moras da ih izvadis...student bez tri zuba u startu , zato sto Dr Rusic nije mogla da ide da kupi parasak na akciji da ne dodje taj dan na osao , nego samo da se pojavi i odjavvi..

Ebes ti takve zubare..
Ni drugi nisu bili bolji , coveka mrzi jer mora da vodi dete u obfdaniste, pa nema vremena a privatna praksa...

Covek kupio diplomu, koristi nesterilisanu opremu , sta ima veze..

U manje faulove spadaju kad ne zna pa vodi pacijenta da ga odradi stomatoloski fakultet...to je ok.., nije ok, ali hajde manji faul..

Hocete o profesionalnim vrednostima a ne o karakternim...

Odes kod zubara na studentsku polikliniku, ona ti umesto popravke, prvo izvusi tri zuba, pa ih lose popuni pa se pokvare i moras da ih izvadis...student bez tri zuba u startu , zato sto Dr Rusic nije mogla da ide da kupi parasak na akciji da ne dodje taj dan na osao , nego samo da se pojavi i odjavvi..

Ebes ti takve zubare..
Ni drugi nisu bili bolji , coveka mrzi jer mora da vodi dete u obfdaniste, pa nema vremena a privatna praksa...

Covek kupio diplomu, koristi nesterilisanu opremu , sta ima veze..

U manje faulove spadaju kad ne zna pa vodi pacijenta da ga odradi stomatoloski fakultet...to je ok.., nije ok, ali hajde manji faul..
Stomatološki fakultet treba ukinuti u srbiji ionako su zubari obični lopovi i prevarsnti. Pa ako će da kradu neka se školuju po belom svetu i plate a ne o trošku poreskih obveznika.

Autorska tema.

Malopre ide reklama na tv. Vozom do budimpešte za 3h. Hoće li cela srbija ići u šverc ture pošto je u mađarskoj duplo ako ne i troduplo jeftinija isto toliko kvalitetnija hrana nego u srbiji?!?? I još ti vrate afu? Kolika će da bude cena karte? Hoće li voz stajati satima na granici kao automobili i busevi? Jao baš se radujem 🤗
https://www.google.com/amp/s/mondo....z-beograda-vozom-do-budimpeste-za-3-sata.html
Pogledajte prilog 1723219
Konačno nešto pametno od naprdnjaka! Jeftina i kvalitetna hrana na dohvat ruke!
E bio sam u sredu u Mohaču. Neki tržni centar tamo, i neki Tesco. Cene iste kao i u Srbiji. Znam da bi trebalo tamo biti sve jeftinije, ali ja to nisam našao.

Autorska tema.

Malopre ide reklama na tv. Vozom do budimpešte za 3h. Hoće li cela srbija ići u šverc ture pošto je u mađarskoj duplo ako ne i troduplo jeftinija isto toliko kvalitetnija hrana nego u srbiji?!?? I još ti vrate afu? Kolika će da bude cena karte? Hoće li voz stajati satima na granici kao automobili i busevi? Jao baš se radujem 🤗
https://www.google.com/amp/s/mondo....z-beograda-vozom-do-budimpeste-za-3-sata.html
Pogledajte prilog 1723219
Konačno nešto pametno od naprdnjaka! Jeftina i kvalitetna hrana na dohvat ruke!

Је л’ то оно што Прецедник тражијо да се убрзају радови па дадне из свог џепа онако к’о хаџија десетине милиона некијех страних пара Кинезу.. То?!

evo ideje za zaradu.
odete vozom u hungariju, kupite tv za 1000e, na granci vam vrate porez 200e
ponovo odete u madjarsku, ponesete taj kupljeni tv, odete u prodavnicu reklamirate robu i vrate vam 1000e
kada se podvuce crta vi dobri 200e!
Ја не знам како то иде у Хунгарији али немачки Цариници ти само лупе Печат на Рачун да ниси Хунгар па ти Продавница где си купио Робу,на Каси,искешира тај ПДВ.
Онда,нико(мислим) ти не даје Кеш назад уколико ниси задоваљан..у најбољем случају ти дају тај Бон,Ваучер у противвредности рекламиране Ствари..тих 1000 Евра Бон па ти купи нешто друго за те паре.
Е,Срби Срби,само би нешто да муљате :mrgreen:

Hajde da te sa lica mesta demantujem u jednom delu, jer praktično smo u Budimpešti više nego u Subotici zbog njenog posla.
Cene hrane po prodavnicama u Mađarskoj nisu ništa dramatično jeftinije nego u Srbiji, štaviše većina je kao preslikana. Ponekad se u Tesco ili Lidlu nađu solidne akcije kada imate njihovu aplikaciju, Špar je skuplji a Penny je đubre.
Od nekih većih razlika jedino sam u Decathlonu primetio solidno jeftinije artikle, i po tržnim centrima kada su popusti zaista su popusti, pa ih vredi čekati.
Čak ni tehnika nije više toliko prijemčivija, štaviše češće sad uzimam u Nemačkoj kad sam tamo i naručujem preko sestre.(pogotovo zbog politike reklamacije i vraćanja robe kakvoj nema ravne).
Hemija je solidno povoljnija ali opet kada se pojure akcije.

Ono kada mađarska roba postaje jeftinija je kada je naš čovek pokupuje pa vrati AFA koja je u Mađarskoj 27%. Naši šverceri em kupuju velike količine, em su lokalci sa poznanstvima sa obe strane granice, em jure akcije. Kada se sve oduzme i oni iznesu cenu na subotičkom buvljaku roba postaje jeftinija nego u osnovnoj ceni u Mađarskoj, pa subotu i nedelju ne možeš da priđeš od Mađara iz Segedina, Tompe,Moroholoma, Ašothaloma, Kiškunhalaša, Šoldvarkerta i ostalih južnih mesta koji kupuju svoju sopstvenu robu.
Сигурно је тако али нису исте Цене у једном Сегедину(крајњој Дестинацији наших шверц Туриста) :mrgreen:..
као у Метрополи Будимпешти.
Нису исте Цене на Менхетну или у Вајомингу :D

Back