Beograd Budimpešta 3 sata brzim sns vozom

Онда,нико(мислим) ти не даје Кеш назад уколико ниси задоваљан..у најбољем случају ти дају тај Бон,Ваучер у противвредности рекламиране Ствари..тих 1000 Евра Бон па ти купи нешто друго за те паре.
imaš zakon u celoj evropi da ako ti se proizvod ne sviđa imaš pravo da ga vratiš u roku od 45 dana

Pa to je AFA na mađarskom.
Zato je subotički buvljak najpovoljniji da i Mađari tu kupuju "svoju" robu.
A inače ta procedura nije baš tako brza i retko ko je dovoljno lud da se zbog jednog ili dva cegera bakće sa tim. Naročito je leti to suludo kada se čeka po 5-6 sati. Samo profi šverceri koji su uhodani, tj vlasnici tezgi i radnji po Subotici ili okolini.
AFA se posebno overava odvojeno od čekanja za ulazak.
јбт..ако стварно мораш чекаш по 5-6 сати :eek:
ма какви,већ описано..немац то ради експресно брзо..
7.5% на прехрамбене Артикле,19% на све што се не једе.Печат на Рачуну на грани,продавница то врати кад следећи пут налетиш-завршена Ствар.
Минималан износ који мораш потрошиш је 50 Евра...у Француској већ мораш 130 евра(тако нешто) али желиш ПДВ назад.
Из Швице људи се не либе да возе аутом и по 100 Км. у једном правцу како би се накуповали свега и свачега..тамо се и поправљају Аутомобили,купује столарија,купују Аута само што то није ништа у поређењу са 90тим,почетком 2000тих...
Онда си могао да напуниш она велика Колица до врха за неких 100 марака,сада испод 400 евра..тешко.
Даље,доста си и ограничен...2 Литре зејтина по Особи,1 Кг. Сира,1 Кг. свежег меса иначе те Швајцарци изују од Казне.
Али са временом научиш Тајминге..који Прелази,које Време ,бираш Гужве када не тркељишу толико и увезеш Вола,истранжираног :mrgreen:

јбт..ако стварно мораш чекаш по 5-6 сати :eek:
ма какви,већ описано..немац то ради експресно брзо..
7.5% на прехрамбене Артикле,19% на све што се не једе.Печат на Рачуну на грани,продавница то врати кад следећи пут налетиш-завршена Ствар.
Минималан износ који мораш потрошиш је 50 Евра...у Француској већ мораш 130 евра(тако нешто) али желиш ПДВ назад.
Из Швице људи се не либе да возе аутом и по 100 Км. у једном правцу како би се накуповали свега и свачега..тамо се и поправљају Аутомобили,купује столарија,купују Аута само што то није ништа у поређењу са 90тим,почетком 2000тих...
Онда си могао да напуниш она велика Колица до врха за неких 100 марака,сада испод 400 евра..тешко.
Даље,доста си и ограничен...2 Литре зејтина по Особи,1 Кг. Сира,1 Кг. свежег меса иначе те Швајцарци изују од Казне.
Али са временом научиш Тајминге..који Прелази,које Време ,бираш Гужве када не тркељишу толико и увезеш Вола,истранжираног :mrgreen:

Zato Mi iz prve Srbije, Grobari koji idemo turistički postavljamo Jugoslava čvarka da vas lovi. :mrgreen:

Autorska tema.

Malopre ide reklama na tv. Vozom do budimpešte za 3h. Hoće li cela srbija ići u šverc ture pošto je u mađarskoj duplo ako ne i troduplo jeftinija isto toliko kvalitetnija hrana nego u srbiji?!?? I još ti vrate afu? Kolika će da bude cena karte? Hoće li voz stajati satima na granici kao automobili i busevi? Jao baš se radujem 🤗
https://www.google.com/amp/s/mondo....z-beograda-vozom-do-budimpeste-za-3-sata.html
Pogledajte prilog 1723219
Konačno nešto pametno od naprdnjaka! Jeftina i kvalitetna hrana na dohvat ruke!
pruga se zavrsava kod Subotice,dalje neces proci,kakva qrceva Budapest...........

Никада раније није у Србији отпао малтер или нешто напукло, то се само дешава од када је СНС на власти.

Од кад је СНС на власти, то се редовно дешава на тек новоизграђеном, реконструисаном...

Није изузетак, него правило.

Zato Mi iz prve Srbije, Grobari koji idemo turistički postavljamo Jugoslava čvarka da vas lovi. :mrgreen:
Има томе доста дуго...из Оних времена док је Паштета још била паштета...она Карнексова са Поврћем,њу сам обожовао.
И накупујем ја 50 тих паштета,аеродром...каже ,шта ти је ово'?
Месне прерађевине.
Каже,не може.
Шта не може,знам да могу до 1 Кг..израчунајте Ви лепо..једна је 30 Гр. пута 50...ја екстремно љут.
не може Бато,ти не долазиш из ЕУ..и извади ми неки Проспект...за НАС нула толеранција-ма ништа не мож пренесеш.
Читам ја оно,тражим неку Рупу у закону а он узме оне моје паштете и у кесу за ђубре..хтео сам га убијем :evil:
Алооо,шта радите то,платићу јебену Казну..оставите ми Паштете!!
ма јок..
ем остао без Паштета + казна 40 Фр.

Има томе доста дуго...из Оних времена док је Паштета још била паштета...она Карнексова са Поврћем,њу сам обожовао.
И накупујем ја 50 тих паштета,аеродром...каже ,шта ти је ово'?
Месне прерађевине.
Каже,не може.
Шта не може,знам да могу до 1 Кг..израчунајте Ви лепо..једна је 30 Гр. пута 50...ја екстремно љут.
не може Бато,ти не долазиш из ЕУ..и извади ми неки Проспект...за НАС нула толеранција-ма ништа не мож пренесеш.
Читам ја оно,тражим неку Рупу у закону а он узме оне моје паштете и у кесу за ђубре..хтео сам га убијем :evil:
Алооо,шта радите то,платићу јебену Казну..оставите ми Паштете!!
ма јок..
ем остао без Паштета + казна 40 Фр.
To se menja nekada mogao boks cigara po osobi a sada jedna kutija. Nisu mogla jaja a sad može 30 jebbala ga jaja.

Bilo na tv kako lovi policija švajcarce koji švercuju meso šou program. Sve posakrivsno u autu ko kokain :hahaha:

To se menja nekada mogao boks cigara po osobi a sada jedna kutija. Nisu mogla jaja a sad može 30 jebbala ga jaja.

Bilo na tv kako lovi policija švajcarce koji švercuju meso šou program. Sve posakrivsno u autu ko kokain :hahaha:
Било томе такође дугооо...
понедељак,излазим ја на врата ујутро у 6 на шљаку..и видим поцепану кесу за ђубре,Пепео на све стане,цеде се неки мајонези,неки Сосови низ оне степенице..Хорор филм.
Реко шта је ово у коју пичку материну..прескочим то некако да не умочим патике,изађем напоље и реко--ово мени нешто познато-,,
вратим се и препознам своје сопствено Смеће,имали Рођендан пре пар дана.
Сутрадан Писмо из Општине:" Пронашли смо у овој Кеси неке Ваше Коверте од Рачуна са вашим Именом и Презименом као и 3 стаклене Флаше које је недозвољено бацати у класичан Отпад.Веома добро знате да је недозвољено бацати Стакло"
бла,бла,бла....

Признаница-400 Фр. :(
па ти живи и преживи у полицијској држави

ДОС је био много озбиљнији од ових садашњих блокадера и wannabe револуционара.У ДОС-у је било и озбиљних људи, који на нашу жалост нису радили у нашу корист.Ово сада је неки дечји ДОС, неколико професорчића одлучило да дође на власт па користе незреле младе људе као средство.
Гледам "нашу децу"-велике револуционаре, како иду пешке или бициклима, а испред њих полицијско возило, да их случајно неко не омета.Онда се сетим правих револуционара из прошлости, колико су батина добили, колико их је убијено, и како их полиција није штитила него млатила као волове у купусу, а неке и убијала.
Jeste mlatila, ali dzabe kad su isti principi , tj narod je gluperda i ne zna da se socioloski postavi , i ne zna da ima integritet i pusti da ga Micunovic zaebava, a Labus pljacka...

I sto je najgore, ajd da upotrebim mene, cim vide da je neko posten, onda kazu nisi ti za to , treba izaci na kraj sa lupezima...pa zato biramo lupeze..
Pa piz vam materina, zasta vam sluzi inteligencija nego da izlazite na kraj sa lupezima, sto samo pokazuje kako razmislja narod koji nema inteligenciju u sebi...nego zamene, surogate inteligencije, tj lukavstvo i neki osecaj, emotivna intuicija, cak nije ni intuicija..

Degradiranje nivoa inteligencije, bilo javne bilo prosecne, je valjda vidljivo..pa zatim i degradiranje psiholoskog zdravlja ljudi, ebiga ne mozes cak ni kad si inteligentan da budes u maksimalnoj efikasnosti kad zivis oko lopova koji te potkradaju, zivis sa matorcima koji su poblentavili , ili zivis i radis u okruzenju gde je sve lukavo i oportunisticko bez trunke postovanja svojine, interesa ili samostalnosti izbora..

evo ideje za zaradu.
odete vozom u hungariju, kupite tv za 1000e, na granci vam vrate porez 200e
ponovo odete u madjarsku, ponesete taj kupljeni tv, odete u prodavnicu reklamirate robu i vrate vam 1000e
kada se podvuce crta vi dobri 200e!
Koliko ja znam prodavac vraca tih 20% a ne carina....carina nije navikla da vraca pare, to jos nisam video..ona samo uzima pare..
Dakle ako ti overi carina, taj racun dajes ili agenciji ili se vracas na mesto kupovine i ti njima overen izvestaj da je roba napustila madjarsku ili austriju , a oni tebi kesh uz potpis, ...E sad, ti njima overeno da je roba izasla , a da je neispravna, nesto mi se cini da bi ti vratili 80% od cene i rekli hvala, e ovo hvala je mogucnost za muljanje...ali se zovu uvozno izvozni poslovi...tako da tesko da ce proci neopazeno pored inspekcijskih sluzbi, naravno moze, pa tako rade bescarinske zone, luka BGD , trte mrte....

Ali to je za teske prearante, nije za gepek prevarante...

Autorska tema.

Malopre ide reklama na tv. Vozom do budimpešte za 3h. Hoće li cela srbija ići u šverc ture pošto je u mađarskoj duplo ako ne i troduplo jeftinija isto toliko kvalitetnija hrana nego u srbiji?!?? I još ti vrate afu? Kolika će da bude cena karte? Hoće li voz stajati satima na granici kao automobili i busevi? Jao baš se radujem 🤗
https://www.google.com/amp/s/mondo....z-beograda-vozom-do-budimpeste-za-3-sata.html
Pogledajte prilog 1723219
Konačno nešto pametno od naprdnjaka! Jeftina i kvalitetna hrana na dohvat ruke!

Tako je Mario,
biće od tebe građanin Srbije kako treba.
Moramo voleti našu firmu Srbiju, pa makar po poreklu bili i Indijanci 👏

Back