Udaljicemo se od teme,ne ignorisem,ali morao bih da budem opsiran.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dali neko od vas poznaje osobu koja ima H1N1?????
Ja sam iz banata i ovde kazu da jos nema nijednog slucaja gripa ....nemoguce...
 A oni neregistrovani- pa ko to zna, verovatno vecina ljudi i ne ode kod doktora, samo preleze kod kuce sa toplim cajevima
 A oni neregistrovani- pa ko to zna, verovatno vecina ljudi i ne ode kod doktora, samo preleze kod kuce sa toplim cajevima 
Баш зато што не желим да сносим одговорност, јер сам свесна могућих последица, дајем теби да сам одлучиш шта ћеш са својим животом.lepo.
Proizvodjaci vakcina se obezbedili potpisima,ne odgovaraju za lose strane vakcine.nemaju odgovornost.
Ti si strucnjak,iznosis svoje misljenje.OK.Ali za to svoje misljenje,kao strucnjak,ne snosis nikakvu odgovornost.

Udaljicemo se od teme,ne ignorisem,ali morao bih da budem opsiran.

Ја још увек не упознах такву.Dali neko od vas poznaje osobu koja ima H1N1?????

Ја још увек не упознах такву.
Па што мислиш да је немогуће, могуће је.
Уосталом, разбољеваће се људи и од ''класичног'' грипа, па како направити разлику?

Ах...знаш како, ја сам у природи јако строга. Па можда остављам такав утисак и на форуму, па то неком делује дрско (суштина је да правим рез увек кад видим да нема сврхе расправљати, научила сам да неке људе није могуће убедити, а неке прво мораш добро подучити да би разумели, а за то одавно немам мотивацијуza Sofiju...mozda drsko odgovaras ali odgovori su bitni....zar ne...
 )...шта знам...лично мислим да је форум место где људи могу јако добро да се представе у правом светлу, јер смо анонимни...
 )...шта знам...лично мислим да је форум место где људи могу јако добро да се представе у правом светлу, јер смо анонимни...То је било некад.У демократији послодавац може да исплати плате а доприносетако да су дуговања огромна и не само здравству.
Него, зна ли неко могућност безбедне примене бактерицидних лампи и њихову ефикасност? Конкретно мислим на станове и школе а не на операционе сале.

Dali neko od vas poznaje osobu koja ima H1N1?????
Касно Марко на Косово стиже!Da li neko moze da mi objasni zasto moram da potpisem da odbijam vakcinu (n.pr)?

Баш зато што не желим да сносим одговорност, јер сам свесна могућих последица, дајем теби да сам одлучиш шта ћеш са својим животом.
Искрено, ја не бих могла да спавам мирно након што би се десило да те наговорим на вакцинацију, па да се разболиш од грипа (што је могуће) или да ти се развије нека одложена неуролошка компликација. Стално бих размишљала да ли је вакцина крива тј. ја која сам те наговорила.
Посебно што се ради о болести која може да се заобиђе тако што ћеш добро наоружати имунски систем. Ја не желим да ризикујем, ко жели, широко му поље.
Iz kog dela Banata?Ja sam iz Vrsca,danas su zvanicno objavili prvi oboleli,mada znam ih poverljivih izvora da ih ima malo vise

a da se podjsetimo i ovoga i da se manje bojimo...
- slaninica i bijeli luk
- limuna i čaja
- voća svakakvog do kojeg možete doći
- kupus salata - svaki dan

Касно Марко на Косово стиже!
О томе смо се свађали пар страна раније.
Елем, ја нисам разумела зашто морам да потпишем да нећу вакцину.

Али разумем зашто мора да се потпише пристанак, посебно за ову вакцину.

Treba biti oprezan sa savetima,strucnjak si.Niko nema iskustva sa ovim gripom,nov je virus,nova vakcina.
Jezive su procene strucnjaka da postoji mogucnos oboljevanja od tog gripa za polovinu populacije Srbije.
Ja ne pamtim takve procene za bilo koji grip.Nisam strucnjak,ne pratim tu problematiku,ali deluje zabrinjavajuce.
Ja ne bih,kao strucnjak,smeo da savetujem nikome da se ne vakcinise.Mozda ni da se vakcinise.
Struka nema nikakvog iskustva sa ovim,moze samo da nagadja.Oprez!
Pa Sofija i jeste na oprezu sa izjavama jer nikome nije rekla da se ne vakcinise.
Ne pratis temu,nema potrebe da zastupas Sofiju,ume ona sama da obrazlozi.
Елем, ја нисам разумела зашто морам да потпишем да нећу вакцину.
 ? Ili cak krivicni postupak protiv nekog lekara, ministra zdravlja, i tako...
 ? Ili cak krivicni postupak protiv nekog lekara, ministra zdravlja, i tako...
Земљаче, прихватам само резултате радова који су индексирани у Пабмеду или Медлајну, остало је лук и вода...

Ja sam kvalifikovani farmaceut. Istraživao sam vakcinu svinjskog gripa koju je naša vlada kupila za nas (koristeći naš novac) i koja je sto puta opasnija od svinjskog gripa.
...
Ja sam stručnjak za kritičku analizu lekova i njihove učinke na ljudima.
...
Autor teksta: Dr. Russell Blaylock[/COLOR]
Da li znate da su proizvođači vakcine protiv svinjskog gripa zatražili od vlade izuzeće od mogucih tužbi u slučaju da vakcine uzrokuju štetu na ljudima?
Ako ste napravili vakcinu za koju znate da deluje, zašto bi vam onda bilo potrebno pravno izuzeće u slučaju neželjenih posledica na ljudima? Zar to nije veliki znak upozorenja za sve nas?
Virus Svinjskog gripa ubio je oko 2 / 3000 ljudi ukupno. Običan grip ubija 40 000 ljudi godišnje, pa zašto se onda štitimo od Svinjskog gripa a ne od običnog gripa? Da li to ima smisla? Zbog čega se onda podiže ovolika panika?
Vakcina protiv Svinjskog gripa sadrži 2 užasno opasne stvari — jedna se zove thimerosol. U njegovom sastavu je 50% žive. Thimeresol se veže na receptore u mozgu, i, zapravo, uzrokuje oštećenja mozga. Je li pametno ubrizgavati thimerosol, i dobiti oštećenje mozga, spustivši pri tom IQ ljudi za 10 bodova, kao i brojna druga ostećenja, kako bi se izbeglo dobijanje gripa koji ubija 95% manje ljudi nego obični grip?
Drugi opasni sastojak Vakcine protiv Svinjskog gripa zove se squalene. Squalene vara vaš imuno sistem da počne da ubija vaše sopstvene ćelije, što stvara auto-imune bolesti kao što su astma, multipla scelerosis, dijabetes, i hrpu drugih bolesti za koje još nemamo naziv. Zar je pametno u sebe ubrizgati te stvari, kako bi se izbegao relativno blagi grip, poput svinjskog gripa?
Ako ste trudni zapitajte se ovo — zašto bi uzimali Panvax, kada on sadrži Neomicin sulfat i polymyxin B — od kojih oba pokazuju pozitivne rizike za vaše nerođeno dete — kako bi izbegli šta? Blagi grip, koji ubija 95% manje ljudi nego običan grip?
Ako vas neki idiot u laboratoriji pita: želite li ovu vakcinu, pitajte ga o thimerosolu, o squaleneu, i zašto kompanija koja je to napravila želi da ima pravno oslobođenje od moguće tužbe, i onda pogledajte njihova lica koja će imati izgled tipa: O, bože moj, pa vi ste me izrešetali serijom pitanja na koja ja zaista nemam odgovor!

Те процене о 2 милиона оболелих звуче сумануто, чак су многи који се баве тим проценама били шокирани том ''информацијом'' или дезинформацијом која је излетела из министарства.Treba biti oprezan sa savetima,strucnjak si.Niko nema iskustva sa ovim gripom,nov je virus,nova vakcina.
Jezive su procene strucnjaka da postoji mogucnos oboljevanja od tog gripa za polovinu populacije Srbije.
Ja ne pamtim takve procene za bilo koji grip.Nisam strucnjak,ne pratim tu problematiku,ali deluje zabrinjavajuce.
Ja ne bih,kao strucnjak,smeo da savetujem nikome da se ne vakcinise.Mozda ni da se vakcinise.
Struka nema nikakvog iskustva sa ovim,moze samo da nagadja.Oprez!
Тако је.Pa Sofija i jeste na oprezu sa izjavama jer nikome nije rekla da se ne vakcinise.

Kako je moguće da se teška upala pluća dobije za dva dana?
Ма нек' је и 1% ризик- много је . Посебно за оног кога закачи компликација, а ради се о болести од које човек може да се заштити и без вакцине.