Fabrika od juna radi u tri smene...![]()
Tacno.I sta sad ,da napravimo jos tri fabrike.Sta kad prodje grip?!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Tacno.I sta sad ,da napravimo jos tri fabrike.Sta kad prodje grip?!
Pobogu zeno.U Africi ima najvise zarazenih ljudi na kugli zemaljskoj.Samo sto umiru kao musice i ne zna se od cega.A i koga zanima?
То је било некад. У демократији послодавац може да исплати плате а доприносеkad se svakome odbija od plate ,penzije za zdravstvo..sta rade sa tim parama...:
тако да су дуговања огромна и не само здравству.Mogu se maske i uvesti, to nije problem...
Mogu se maske i uvesti, to nije problem...
.Ovde pricamo o virusu H1N1 a ne o zarazi u Africi...promasio si temu

Nisam promasio temu uopste.nemoj samo da pominjes Afriku i medicinsku kulturu.Pa ni u RSA.
Imam ja jedno pitanje,ako može neko da mi razjasni...U moru informacija o svinjskom gripu pročitah negdje da zbog nečega (ne znam tačno čega,ne razumijem se u medicinu)su više ugrožene osobe sa jakim imunitetom,nego one sa slabijim...
I sad mi tu nije jasno ništa...![]()
Ja sam kvalifikovani farmaceut. Istraživao sam vakcinu svinjskog gripa koju je naša vlada kupila za nas (koristeći naš novac) i koja je sto puta opasnija od svinjskog gripa. Da li znate da su proizvođači vakcine protiv svinjskog gripa zatražili od vlade izuzeće od mogucih tužbi u slučaju da vakcine uzrokuju štetu na ljudima?
Swine Flu (H1N1)
Ako ste napravili vakcinu za koju znate da deluje, zašto bi vam onda bilo potrebno pravno izuzeće u slučaju neželjenih posledica na ljudima? Zar to nije veliki znak upozorenja za sve nas? Virus Svinjskog gripa ubio je oko 2 / 3000 ljudi ukupno. Običan grip ubija 40 000 ljudi godišnje, pa zašto se onda štitimo od Svinjskog gripa a ne od običnog gripa? Da li to ima smisla? Zbog čega se onda podiže ovolika panika?
Vakcina protiv Svinjskog gripa sadrži 2 užasno opasne stvari — jedna se zove thimerosol. U njegovom sastavu je 50% žive. Thimeresol se veže na receptore u mozgu, i, zapravo, uzrokuje oštećenja mozga. Je li pametno ubrizgavati thimerosol, i dobiti oštećenje mozga, spustivši pri tom IQ ljudi za 10 bodova, kao i brojna druga ostećenja, kako bi se izbeglo dobijanje gripa koji ubija 95% manje ljudi nego obični grip?
Drugi opasni sastojak Vakcine protiv Svinjskog gripa zove se squalene. Squalene vara vaš imuno sistem da počne da ubija vaše sopstvene ćelije, što stvara auto-imune bolesti kao što su astma, multipla scelerosis, dijabetes, i hrpu drugih bolesti za koje još nemamo naziv. Zar je pametno u sebe ubrizgati te stvari, kako bi se izbegao relativno blagi grip, poput svinjskog gripa?
Ako ste trudni zapitajte se ovo — zašto bi uzimali Panvax, kada on sadrži Neomicin sulfat i polymyxin B — od kojih oba pokazuju pozitivne rizike za vaše nerođeno dete — kako bi izbegli šta? Blagi grip, koji ubija 95% manje ljudi nego običan grip?
Ja sam stručnjak za kritičku analizu lekova i njihove učinke na ljudima. I neka se neko samo usudi da dođe do mene sa špricom punim Vakcine protiv Svinjskog gripa, ili da dođe blizu moje porodice jer ću uzeti iglu od njih i probosti ih njom serijom veoma jakih uboda!
Ova stvar je otrov. Nemojte to uzeti. Ne dozvolite da vaši prijatelji to uzmu. Ne dozvolite da vaša porodica to uzme. Ako vas neki idiot u laboratoriji pita: želite li ovu vakcinu, pitajte ga o thimerosolu, o squaleneu, i zašto kompanija koja je to napravila želi da ima pravno oslobođenje od moguće tužbe, i onda pogledajte njihova lica koja će imati izgled tipa: O, bože moj, pa vi ste me izrešetali serijom pitanja na koja ja zaista nemam odgovor!
Autor teksta: Dr. Russell Blaylock
Imam ja jedno pitanje,ako može neko da mi razjasni...U moru informacija o svinjskom gripu pročitah negdje da zbog nečega (ne znam tačno čega,ne razumijem se u medicinu)su više ugrožene osobe sa jakim imunitetom,nego one sa slabijim...
I sad mi tu nije jasno ništa...![]()

Вероватно је штампарска грешка у питању...![]()
Вероватно је штампарска грешка у питању...![]()

To ti spominjes...sta te muci?

Звучи сумануто и крајње нелогично из аспекта имунологије.ne bih rekla...pročitala sam na različitim mjestima...![]()
Звучи сумануто и крајње нелогично из аспекта имунологије.

у Келну је велика фабрика аутомобила Форд ( највећа у Европи ). Дневно изађеFabrika od juna radi u tri smene...![]()
Звучи сумануто и крајње нелогично из аспекта имунологије.
ne bih rekla...pročitala sam na različitim mjestima...![]()
у Келну је велика фабрика аутомобила Форд ( највећа у Европи ). Дневно изађе
2.000 аутомобила ( фабрика ради у три смене ). То је 60.000 аутомобила месечно, односно 300.000 аутомобила од јуна месеца до сада.
Ако претпоставимо да је технологија израде заштитних маски макар једнако компликована као израда најсавременијих аутомобила до сада би било произведено 300.000 заштитних маски...
Што би било довољно за почетак сезоне грипа...

O tamnog li vilajeta!!!!
I sta sada,prekrsti se i cekaj!!!?

Не може, али свака болест тј. њен развој мора да буде базирана на основним начелима имунологије тј. функционисања имунског система у комбинацији са антигеном, јер да није тако та начела не би ни постојала.Pa, ne može sve da se uklopi u šablon...![]()

Ne muci me nista ali odlicno poznajem Afriku.Ti si rekla da u Africi nema gripa i da ga ne moze biti zato sto su na aerodromima rigorozne kontrole.Smesno.
Ali ako vracevi svakodnevno baju protiv H1N1...onda verujem da ce se spasti.![]()