Eparhija dalmatinska napala Dinka – podrška Dinku!

Eparhija dalmatinska napala je Dinka Gruhonjića zbog učešća na festivalu FALIŠ koji se održava u nama SRBIJANCIMA veoma dragom hrvatskom gradu Šibeniku – podrška najvećem živom vojvođanskom intelektualcu Dinku Gruhonjiću!

Ne znam šta će on u Hr. U redu je da turistički dođe, ali nije vrijeme da pleše i pjeva po festivalima dok je ovakva napeta situacija u Srbiji.

Prihvativši vrednosti multikulturalne i antifašističke Vojvodine, Dinko je jedan od najvećih boraca protiv vašeg režima, i on je sada Vojvođanin. I to kakav Vojvođanin! Najveći vojvođanski intelektualac.
за пар хиљада евра биће и абориџин ако треба
јбг мултикултура

Ne znam šta će on u Hr.
:per:
👇
...malo potpiruje 🔥

4-Vreme-je-za-neto-sitnije-granice.-Postavite-ih-unakrst-u-obliku-indijanskog-vigvama.jpg

Eparhija dalmatinska napala je Dinka Gruhonjića zbog učešća na festivalu FALIŠ koji se održava u nama SRBIJANCIMA veoma dragom hrvatskom gradu Šibeniku – podrška najvećem živom vojvođanskom intelektualcu Dinku Gruhonjiću!

Koji rasplodni organ se mesa Eparhija dalmatinska SPC u celu situaciju? Kakve veze sa pravoslavnom crkvom ima to sto govori neki katolik (ako je uopste krsten) i koja prava ima pravoslavna crkva da ga komentarise?

Nije lijepo ljude nazivat Hrvatima.
Nemam pojma ko je on, samo sam procitao da se lazno predstavljao kao Hrvat (jos tamo pre 7-8 godina, tad sam procitao prvi put nesto njemu) i da mu sin zivi i radi u Zagrebu. A zasto je zavrsio na univerzitetu u NS? Zato sto je u vreme kad je dosao na studije u Novi Sad (1989) tamo mogao svako da upise studije, dok se recimo u BGD, cak i na FPN ili Filozofiju, ipak ozbiljno konkurisalo.

Nemam pojma ko je on, samo sam procitao da se lazno predstavljao kao Hrvat (jos tamo pre 7-8 godina, tad sam procitao prvi put nesto njemu) i da mu sin zivi i radi u Zagrebu. A zasto je zavrsio na univerzitetu u NS? Zato sto je u vreme kad je dosao na studije u Novi Sad (1989) tamo mogao svako da upise studije, dok se recimo u BGD, cak i na FPN ili Filozofiju, ipak ozbiljno konkurisalo.
Nije se on nikad izjašnjavo kao Hrvat,nego je provociro da ima isto ime ko Dinko Šakić.

Back