bekija sam nasla ostavljenog kako lezi i trese se od straha.bezao je kao lud.biolo mu je mnogo hladno tako da predpostavljam da je navikao na stan..tu je mesecima i niko ga ne trazi.oglasavala sam ga i nista.
on je umiljat ,voli i ljude i decu,ne bih ga nudila da ne voli.imam pse koji nisu za poklanjanje i njih nikada nisam oglasavala.
beki je samo uplasen sa nepoznatim ljudima.
ako ga neko i uzme ne moze odmah da ocekuje da ga pas voli i da s eponasa prema njemu kao da se znaju sto godina.trebalo bi da prodje nekoliko dana.sto je i normalno za svakog psa.kad s eopusti on je divan.raduje se skace

zdrav je,nije bio bolestan
ne znam kako da odgovorim na pitanje da li je agresivan..mislim za mene ni jedan pas nije.i da jeste odavno bibio mrtav..da je agresivan naravno da ga ne bih davala nikom.nije mi cilj da pojede ljude vec da ga neko voli kao sto viv olite vase lepote..[/QUOTE
Čekam da dodje jedna žena. Ima decu. Ako je ubedimo treba mi tvoj telefon a evo ti moj za svaki slučaj 064/267-27-30. Valjda će uspeti. Bože, ne mogu da radim jer sam ovim opterećena i ko god udje u kanc.Milica i ja mu nudimo kera.