Epanjel breton

bekija sam nasla ostavljenog kako lezi i trese se od straha.bezao je kao lud.biolo mu je mnogo hladno tako da predpostavljam da je navikao na stan..tu je mesecima i niko ga ne trazi.oglasavala sam ga i nista.
on je umiljat ,voli i ljude i decu,ne bih ga nudila da ne voli.imam pse koji nisu za poklanjanje i njih nikada nisam oglasavala.
beki je samo uplasen sa nepoznatim ljudima.
ako ga neko i uzme ne moze odmah da ocekuje da ga pas voli i da s eponasa prema njemu kao da se znaju sto godina.trebalo bi da prodje nekoliko dana.sto je i normalno za svakog psa.kad s eopusti on je divan.raduje se skace:)zdrav je,nije bio bolestan
ne znam kako da odgovorim na pitanje da li je agresivan..mislim za mene ni jedan pas nije.i da jeste odavno bibio mrtav..da je agresivan naravno da ga ne bih davala nikom.nije mi cilj da pojede ljude vec da ga neko voli kao sto viv olite vase lepote..[/QUOTE

Čekam da dodje jedna žena. Ima decu. Ako je ubedimo treba mi tvoj telefon a evo ti moj za svaki slučaj 064/267-27-30. Valjda će uspeti. Bože, ne mogu da radim jer sam ovim opterećena i ko god udje u kanc.Milica i ja mu nudimo kera.

bekija sam nasla ostavljenog kako lezi i trese se od straha.bezao je kao lud.biolo mu je mnogo hladno tako da predpostavljam da je navikao na stan..tu je mesecima i niko ga ne trazi.oglasavala sam ga i nista.
on je umiljat ,voli i ljude i decu,ne bih ga nudila da ne voli.imam pse koji nisu za poklanjanje i njih nikada nisam oglasavala.
beki je samo uplasen sa nepoznatim ljudima.
ako ga neko i uzme ne moze odmah da ocekuje da ga pas voli i da s eponasa prema njemu kao da se znaju sto godina.trebalo bi da prodje nekoliko dana.sto je i normalno za svakog psa.kad s eopusti on je divan.raduje se skace:)zdrav je,nije bio bolestan
ne znam kako da odgovorim na pitanje da li je agresivan..mislim za mene ni jedan pas nije.i da jeste odavno bibio mrtav..da je agresivan naravno da ga ne bih davala nikom.nije mi cilj da pojede ljude vec da ga neko voli kao sto viv olite vase lepote..

Mina, hoće ga ova gospodja sa dvoje dece. Bio bi u stanu sa njima, ovde u blokovima na N.Beogradu. Hitno nam treba tvoj kontakt. Deca su joj 6 i 4 godine a muž je saglasan. Ne sme da odnese sliku kući jer te još nismo kontaktirali. Imaju kola i mogu doći po njega kada se dogovorite. Hitno se javi na njen tel. 061/17-29-796 Vesna.:super::super:

od jutros su me zvali njih 5 zainteresovanih za bobija.dvoje sam vec odbila jer su lovci.
ovo ostalo mi je onako..ova pomunuta gospodja se jos nije javila.
ostao mi je jedan covek iz mladenovca koji ima ogradjeno dvoriste i hoce kao mirnijeg psa..malo mi se ne daje jer je daleko ne mogu da vidim kako zivi..
da nema nekog iz mladenovca ovde?

nisu.nisu se ni javili
kao sto sam napisala mnogo ljudi me je zvalo.jedan covek iz mladenovca je zapeo oce ga pa oce.ja ga molila da uzme i miska jer se njih dvoje ne odvajaju a nisu zahtevno nece trositi mnogo para na htanu i sl..a on nece.a ima mnogo hektara svog dvorista
mada
u medjuvremenu mi se javila zena koja zivi blizu mene ovde ima ogradjeno dvoriste oce bekija..ali danas kada sam trebala da ga nosim ona javlja da joj je majka lose i da ide kod nje na nekoliko dana pa tek kada se vrati..ne znam sta da radim
dal da je cekam pa da mi beki bude blizu
ili da ga dam ovom u mladenovcu??

sto?
covek zove stioti put
nije lovac oce ga kao ljubimca ne znam
sta da radim
i meni se ne daje jer je daleko

Za ovu ženu smatraj da je odustala jer se ne javlja. Ne javlja se ni meni niti sam je videla u centru, mora da radi popodne kada ja odem kući. Ali ako se nije javila za sve ove dane mislim da je odustala. Ima nas raznih, ja bih javila da odustajem a ne ovako. Što se tiče Mladenovca, zašto da ga ne daš. Pas je na ulici, gore mu ne može biti. Ide zima a ti kažeš da se vidi da je bio unutra i da teško podnosi zimu napolju. Pored toga sigurno je već mesecima na ulici. Kod tog čoveka će bar imati hranu, vodu, negu i krov nad glavom a i veliko imanje gde će moći da jurca i njuška a ne da mokar i promrzao leži na golom betonu. Tako veliki plac ne održava sam, sigurno ima još nekog u kući a ne kao tvoja komšinica koja je izgleda sama pa kada mora da ode na nekoliko dana šta će sa kerom.
I još nešto. Ako, i samo ako, se Beki plaši ljudi iz ko zna kojeg razloga, jadničak će pre povratiti poverenje u ljude ako u rehabilitaciju bude uključeno veliki prostor za jurcanje i njuškanje, znači ljudi i njegovi instikti da se probude. To bi se svakom lovačkom keru više dopalo nego stan i dvoje dece koje ga stalno muvaju a on nema gde da se skloni i osami i izvode ga po potrebi. :bye:

Za ovu ženu smatraj da je odustala jer se ne javlja. Ne javlja se ni meni niti sam je videla u centru, mora da radi popodne kada ja odem kući. Ali ako se nije javila za sve ove dane mislim da je odustala. Ima nas raznih, ja bih javila da odustajem a ne ovako. Što se tiče Mladenovca, zašto da ga ne daš. Pas je na ulici, gore mu ne može biti. Ide zima a ti kažeš da se vidi da je bio unutra i da teško podnosi zimu napolju. Pored toga sigurno je već mesecima na ulici. Kod tog čoveka će bar imati hranu, vodu, negu i krov nad glavom a i veliko imanje gde će moći da jurca i njuška a ne da mokar i promrzao leži na golom betonu. Tako veliki plac ne održava sam, sigurno ima još nekog u kući a ne kao tvoja komšinica koja je izgleda sama pa kada mora da ode na nekoliko dana šta će sa kerom.
I još nešto. Ako, i samo ako, se Beki plaši ljudi iz ko zna kojeg razloga, jadničak će pre povratiti poverenje u ljude ako u rehabilitaciju bude uključeno veliki prostor za jurcanje i njuškanje, znači ljudi i njegovi instikti da se probude. To bi se svakom lovačkom keru više dopalo nego stan i dvoje dece koje ga stalno muvaju a on nema gde da se skloni i osami i izvode ga po potrebi. :bye:

Ja se slažem sa Ljiljom, Mladenovac nije preko sveta, uvek možeš da proveriš. Najbolje je da prvo odeš sama u izvidnicu i da porazgovaraš da tim čovekom, proceniš kakav je i kakvi su uslovi u kojima bi kuca bila...znaš već i sam,da ti ja ne pametujem :ok:

pa i meni se svidja sto je veliko dvoriste
ali mi je covek sumnjiv sto hoce samo njega..pa me juce zvao kaze ajde ocete da mi ga date imam vec neke ponude ,,ja mu kazem pa ako imate uzmite kucice on cuti..
ja mu obbjasnim da beki zivi sa miskom ne odvajaju se,pitam ga dal bi uzeo i njega jer nisu zahtevni ne jedu puno,misko je mali mesanac ,onaj sto ne laje:)da beki ima druga da se lakse opusti on ponavlja jednu te istu recenicu ja sam uvek imao jednog psa..ne razumem..sto je navalio na bekija..on je meni spomenuo bas veliku cifru hektara zemlje..i smeta mu jedan misko a rasan pas ne..
ne znam..
mrvica i cile,znas i sama da nisam mogla ni sa bobi da odem zbog mojih kerova..to nije bas sigurno da cu ja moci..to ce se MOZDA nekad desiti ako budem imala moje da zbrinem nekako.i to je pitanje.
javicu danijelu iz mladenovca da ode i poprica ispita i da mi kaze kako izgleda.

Ako, i samo ako, se Beki plaši ljudi iz ko zna kojeg razloga, jadničak će pre povratiti poverenje u ljude ako u rehabilitaciju bude uključeno veliki prostor za jurcanje i njuškanje, znači ljudi i njegovi instikti da se probude. To bi se svakom lovačkom keru više dopalo nego stan i dvoje dece koje ga stalno muvaju a on nema gde da se skloni i osami i izvode ga po potrebi.

Potpuno se slazem sa Ljiljom.pored dvoje dece tesko bi se on opustio...
Ako covek ima dobre uslove,daj ga.neka mukica bar malo uziva...:sad2:

A to sto nece Miska...Vecina na mesance gleda kao na neizlecivu bolest(boze sacuvaj) tako da...
Ako ima neko u Mladenovcu bilo bi super da ga proveri...

Poslednja izmena:
non stop mi se javaljaju ljudi za njega..sad opet neki covek..sumnjiv..ima osecaj da su se lovci dogovorili i da me zovusa razlicitih brojeva..ova zena sto zivi blizu mene i kad ode na nekoliko dana kod majke ,,opet je u beogradu..moze bilo koji komsija da hrani bekija i obrati paznju na njega..svi bi ga voleli jer je ko dusa.uostalom ja sam nekoliko stanica od nje mogu uvek da ga vidim..uvek!ja bih cekala ovu zenu..a ovaj covek ako mu toliko znaci sacekace ,ne znam sto je zapeo..

non stop mi se javaljaju ljudi za njega..sad opet neki covek..sumnjiv..ima osecaj da su se lovci dogovorili i da me zovusa razlicitih brojeva..ova zena sto zivi blizu mene i kad ode na nekoliko dana kod majke ,,opet je u beogradu..moze bilo koji komsija da hrani bekija i obrati paznju na njega..svi bi ga voleli jer je ko dusa.uostalom ja sam nekoliko stanica od nje mogu uvek da ga vidim..uvek!ja bih cekala ovu zenu..a ovaj covek ako mu toliko znaci sacekace ,ne znam sto je zapeo..

A jel bi ta komšinica uzela i Miška? Ja nisam mogla da razdvojim mog Crnog i Žućka, zajedno su išli i na kastraciju, jer nisam mogla jednog da odvedem, a drugom da ostavim, prosto su nerazdvojni. Sad obojica uživaju kod Zorice. Vide se na slici iza Bovi tj crni je pored nje na dve slike, a Žućko na jednoj u pozadini...Pa ako ne možeš lično da odeš u Mladenovac, mada ti je on znatno bliži od NS, a čovek ti je sumljiv, onda nemoj da ga daš. Bolje je nego da insistiraš na Mišku, ovaj na kraju može da ga uzme da bi te skinuo sa vrata i posle negde da ga ostavi. :sad2:

sad sam odlucila.zasto bih ga dala kada toliko sumnjam!imam osecaj da me lovci zavrcu!!
i odlucim ja to i konektujem se a meni stigao mejl od coveka iz mladenovca..
kao pise mina vidim da se snebivate da date bekija,a ja zelim psa datog od srca!!auuu
i kao odustaje
e pa bas me briga.ali sam mu svatsa napisala i piatala ga odakle njemu pravo da kaze da ja mrzim bekija i da ga dajem iz mrznje a ne od srca..

sad sam odlucila.zasto bih ga dala kada toliko sumnjam!imam osecaj da me lovci zavrcu!!
i odlucim ja to i konektujem se a meni stigao mejl od coveka iz mladenovca..
kao pise mina vidim da se snebivate da date bekija,a ja zelim psa datog od srca!!auuu
i kao odustaje
e pa bas me briga.ali sam mu svatsa napisala i piatala ga odakle njemu pravo da kaze da ja mrzim bekija i da ga dajem iz mrznje a ne od srca..

To što ti je rekao da želi psa od srca, ne zanči da ti je rekao da ti ne voliš Bekija, nego da mu ga ne poklanjaš od srca tj. s ljubavlju njemu. (to je relacija izmešu tebe i njega, a ne tebe i Bekija)

ma bas me briga
da on voli kucice kao sto je rekao
i da je voleo svog kojeg je imao razumeo bi sta znaci i zasto brinem.
on misli d ja uzmem i samo mu ga bacim i aj zdravo bas me briga..
kazem vam imam osecaj neki,mozda nisam u pravu,da me muvaju lovci..ne znam..
ako zena odustane pitacu ga opet..

Back