јанпи
Elita
- Poruka
- 18.145
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ako ovdje tko fantazira, to si ti.
Kad ono, to će dočekat Srbiju.То је река БоЏо за Хрватску
Žuriš požuriti do bačve? Samo ti hajde, ne daj se omesti.Не цвили о фантазијама или о вину.
Ако немаш шта свесно да кажеш, ауфидерзен
Kad ono, to će dočekat Srbiju.
Žuriš požuriti do bačve? Samo ti hajde, ne daj se omesti.
Pa to je onda taman pravo društvo za četničke teroriste.Заболе нас за ЕУ, јер су тамо терористи усташе
Pa to je onda taman pravo društvo za četničke teroriste.
Žali se njima!Опет ти, када немаш шта рећи, онда лепши етикете.
Кретен
Mutno vidiš.Ала си глуп...
Jugoslavija je bilaboljepravednije organizovana od današnjeg EU, ali "mala ruka, malena i snaga..."
Orban je resio malo da se kocka.
On ocekuje apsolutnu pobedu Rusije u Ukrajini, sto znaci da ce imati granicu sa Rusijom. E a kad se to desi moci ce da odj6e Brisel i to totalno. Preko Rusije ce biti povezan sa Kinom i nema vise nikakvih sankcija koje ce nauditi Madjarskoj.
Najgore sto mu se moze desiti je da se taj plan ne ostvari i on zvizne na nekim izborima. Posle mozda bude kao i Sanader malo corkiran i to je sve.
Mislim da se Orban dogovorio s EU. Vi mene suspendirajte da se Mađarska ne kači s Rusijom, a onda slobodno donosite odluke koje će utjecat negativno na odnose između Rusije i ostalih država EU-a. Orban se mudro sklonio s puta i Uniji i Rusiji.Orban je resio malo da se kocka.
On ocekuje apsolutnu pobedu Rusije u Ukrajini, sto znaci da ce imati granicu sa Rusijom. E a kad se to desi moci ce da odj6e Brisel i to totalno. Preko Rusije ce biti povezan sa Kinom i nema vise nikakvih sankcija koje ce nauditi Madjarskoj.
Najgore sto mu se moze desiti je da se taj plan ne ostvari i on zvizne na nekim izborima. Posle mozda bude kao i Sanader malo corkiran i to je sve.
Ниси још приметио да је Србија резервисана на ''лузере'' унапред? Није вам добро поређење, Скандинавске тактике ''нових промена'' да си споменуо па да те похвалим, ако кад се поредите са Руском губернијом, показујете да сте наивни конзументи Немачког седења на две столице, које скупо кошта...Globalna geopolitička scena se promijenila u zadnjih nekoliko godina, iako su pametni primjećivali da će se to dogoditi još i ranije, i iz tog razloga Hrvatska se ne može više lijeno i parazitski oslanjati na kolektivnu obranu te zatvarati oči pred devastiranim vojnim kapacitetima. Iz tog razloga, Hrvatska je promijenila svoju politiku, jer je razdoblje globalne geopolitičke stabilnosti došlo svom kraju, te je odlučila investirati u vojsku, opremu, naoružanje itd. Sve što inače radi, recimo i sama Srbija.
sta kaze savetnik Aleksandra Vucica...gospon Toni BlerDa ni po koju cenu ne treba da ulazimo u tu zajednicu koja će da te tretira kao roba bez prava glasa.
Hrvatska ima pun proračun, odnosno viška novca za kupovinu oružja. Novac stiže od turizma i europskih fondova. Hrvatska je zadnjih 15 godina jako slabo ulagala u naoružanje da jednostavno mora povećati potrošnju kako bi zamijenila dotrajalu i rashodovanu tehniku s novijom i funkcionalnijom. To su stvari koje moraju biti riješene i to nema veze s preprodavačima, a donekle ni sa standardima i očekivanjima NATO-a. Hrvatska se bila previše opustila po pitanju vojne spreme i nacionalne sigurnosti, uljuljana u zaštitu NATO-a, što je bilo pomalo neozbiljno. Svaka država mora biti obrambeno spremna pa onda ako saveznici pomognu, pomognu. Ako ne, onda treba zasukati rukave i pokušati sam. Međutim, ni u jednom slučaju ne može se ništa ako nemaš naoružanje.Nisi još primetio da je Srbija rezervisana na ''luzere'' unapred? Nije vam dobro poređenje, Skandinavske taktike ''novih promena'' da si spomenuo pa da te pohvalim, ako kad se poredite sa Ruskom gubernijom, pokazujete da ste naivni konzumenti Nemačkog sedenja na dve stolice, koje skupo košta...
Srbija kupuje oružije da preproda, jer nije u sankcijama prema Rusiji... prodaje uglavnom Ukrajni...
Vam pak, koji ste poluuređena država, ciganmalsko vašarište sa dilerima oružija (makar i bio NATO), bi moglo da vam napravi Srbiju u Hrvatskoj, što ne bih poželio ni najgorim neprijateljima, dovoljno je upropaštavanje samo Srbije i Bosne na Balkanu...
Samo budala pred veliku ekonomsku krizu, može da kupuje oružije, koje skupoćom opterećuje ministarstva za realno unapređenje života u Kroasaniji...
https://rumble.com/v4e6p5h-fggg.html
Nemam pojma, ali sigurno ga loži da da šiptarima jer treba njegovim pajtosima koji tamo harajusta kaze savetnik Aleksandra Vucica...gospon Toni Bler
Znači, nisu ni organizovani kako treba i samo im još mi falimo?
Ovo je već jeres a šta ćemo mi jadni bez šangarepe povikaće drugosrbijanci.Da ni po koju cenu ne treba da ulazimo u tu zajednicu koja će da te tretira kao roba bez prava glasa.
Vrlo je očigledno šta se dešava. Orbanu se nešto ne sviđa i kao ravnopravan glas, on se protivi. Sada ostali hoće da promene pravila, odnosno da mu oduzmu glas jer se njima ne sviđa kako Orban glasa. To ti je klasična WOKE ideologija - svi imaju pravo glasa ako se izjašnjavaju kao ja.Mislim da ne razumeš kako funkcioniše EU. Tamo se odluke ne donose većinom nego moraju SVI da se slože. To je namerno tako smišljeno da neko ne bi bio nezadovoljan. I to je dobra ideja osim u slučaju kad to neko krene da zloupotrebljava. Pa kad se glasa, onda se svi slože osim Orbana koji iskoristi priliku da ucenom ućari sebi nešto što nema veze sa samim predmetom glasanja. Koristi glas da bi trgovao (što nije njegova poenta) i naravno da takvo ponašanje iritira ostale jer ni malo nije fer. Šta više, vrlo je jadno. Tako da se informiši malo pre nego što kreneš da tvrdiš kako EU nekome oduzima glas. Ne oduzima se glas nikome već se traži rešenje protiv džiberskog ucenjivanja.
Nisi BRE, on je slučaj.Ti misliš da sam ja Broj Jedan?