Englezi na ulicama

• Začetnik teme Začetnik teme Paula
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Nismo ih mi zamolili, i mi smo se tada obrukali, ali oni ipak vise.

Nisu strane u pregovoru bile Srbija i Izrael, nego Srbija i tzv. Kosovo, i ne znam sta je tu Izrael imao potrebe da se mesa i priznaje.

A, pa sad si sve rekao. To je inace sekta, pa i to nihova, ne "nasa" tj. neka hriscanska samo "malo zalutala"...strasno!

Zato opravdavas svaki bezuman potez pa i priznanje Kosova.

Uostalom, para vrti ge burgija nece, prodao si svoju veru za neku korist.

Tah hram koji oni zele da izgrade je satanisticki, tek toliko da se zna.
:mazi:

Nismo "mi", nego tvoj Vučić.
Po Vašingtonskom sporazumu izmedju Srbije i Kosova - Srbija se obavezala da premesti ambasadu iz Tel Aviva u Jerusalim, a da zauzvrat, u znak zahvalnosti, Izrael prizna Kosovo kao nezavisnu državu.

Pitaj Trampa.
I pitaj Veleizdajnika koji je takav sporazum potpisao, na onoj hoklici.
Obavezala se, ali ambasada je jos uvek u Tel Avivu.

https://www.mfa.gov.rs/predstavnist.../ambasade/ambasada-republike-srbije-u-izraelu

Nije stavljen potpis da Izrael prizna Kosovo, ali svejedno, i ja taj cin smatram krajnje nepotrebnim, stetnim, ruznim i izdajnickim, zbog Gazivoda i ulagivanja Trampu.

Da odgovorim tebi i Jevrosimu.

Ne postoje srpske zemlje. Postoji istina da Nestajete i da ćete hteli ili ne biti pogodjeni trendovima koji se dešavaju ostatku naprednijeg sveta.

Ma koliko mi to god ne bilo drago da to kažem.
Na klimavim nogama ti je taj napredni svet. I ova tema to potvrđuje.
A taj klimavi svet je bio blagonaklon prema muslimanima, sledeći verovatno ide u potpuno suprotnu politiku.
Bilo bi dobro da muslimani skupo prodaju svoju kožu u Britaniji, da je dobro devastiraju pre nego što ih Britanci unište.
A mi dole južno ćemo se nekako snaći. :lol:

то је увек проблем. један политички систем је успешан у оној мери у којој је способан да изгради институционалне механизме кроз које се то може артикулисати без потреса.

Да. Можеш чак да имаш савршено нивелисан механизам који одједном постаје сасвим неадекватан јер су се околности измениле, као код позне римске републике; сенат, скупови грађана, трибуни, конзули, све је било изграђено за град-републику. Одлично функционисало, углавном. Одједном имаш републику која се протеже на три континента, и систем те уводи у кризу за кризом, крв у Риму, сукобљени генерали воде грађанске ратове.

Устаљени и некад врло успешни системи имају врло снажну инерцију. Растуће незадовољство и неадеквација механизма воде ка... нечем новом, можда.

Ovo bas cirkus u londonu.
Doduse uk patriote vode kolo
Screenshot_20250914_162907_Samsung Internet.jpg

Маври (једнина: Мавар), Мавари или Маури, је назив за исламизоване становнике северозападне Африке, већином номадске сточаре. Од њих потиче име државе Мауританије, чије северне делове настањују. Деле се на неколико племена: Трарза, Бракна, Адрар, Абакак и др.

.,...,
Године 711, трупе које су углавном формирали Маври из северне Африке предводиле су Омајадско освајање Хиспаније. Иберијско полуострво је тада постало познато на класичном арапском као ал-Андалус, које је на свом врхунцу обухватао већи део Септиманије и данашње Шпаније и Португалије. Године 827, Маври су заузели Мазару на Сицилији, развијајући је као луку.<a href="https://sr.m.wikipedia.org/sr-ec/Маври#cite_note-7"><span>[</span>7<span>]</span></a> На крају су наставили да консолидују остатак острва. Разлике у вери и култури довеле су до вишевековног сукоба са хришћанским краљевствима Европе, која су покушавала да поврате контролу над муслиманским областима; овај сукоб је назван Реконкиста.
A misliš na Moors, ne znam kako se kaže na naški jer im stalno čitam ime na engleskom.

Na klimavim nogama ti je taj napredni svet. I ova tema to potvrđuje.
A taj klimavi svet je bio blagonaklon prema muslimanima, sledeći verovatno ide u potpuno suprotnu politiku.
Bilo bi dobro da muslimani skupo prodaju svoju kožu u Britaniji, da je dobro devastiraju pre nego što ih Britanci unište.
A mi dole južno ćemo se nekako snaći. :lol:

2 Miliona ortodoksnih upokojenih života u Ukrajini ti Drastično umanjuju nadu da bolji odnos postoji prema tebi.

Od države koja je bila na pragu prvog sveta, države sa stotinjak ubistava godišnje, države u kojoj je sprovedena prva transplantacija srca, u 30 godina nigeri su uspeli da naprave apsolutni shithole. Svaki 5 hiv pozitivan. 15 000 ubistava godišnje. Totalni raspad ekonomije i energetskog sistema. Rampantno siromaštvo...

Najbolji primer kako od ničega može da se napravi nešto, a i uruši kao kula od karata kad je preuzmu crnjoke.

Svaka pola pola rasno mešana zemlja je propala država.

те твоје тлапње о некаквом "геноциду" само су бедан изговор за подршку муџосима.
навуко си политичку биполарију и рабински баљезгитис...

Велики си кукавичлук навукао од тога шта ће ти Палестински умоболни сатанисти да помисле о теби

Back