Englezi na ulicama

• Začetnik teme Začetnik teme Paula
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
... OK, mada i pre eldžibiti pokreta, bilo je pederizma. Englezi su bili slobodomisleći i napredni i pre 100 godina. :lol:
нису. Французи су. зато је Вајлд емигрирао тамо, након затвора. Викторија је увела тај пуритански морализам у британско друштво, чије трагове и данас видимо.

криза је увек покретач промене.

ја могу само да се радујем што је застава Св. Ђорђа враћена у широку употребу, па макар и овим поводом, јер ми је уз јапанску, убедљиво најлепша.
Каква светог Ђорђа застава, то је застава државе Енглеске, шта трипујеш људе свјим штреберским мистичним описима обичне крпе

вестминстрски систем је успешан зато што је био и остао изузетно динамичан, стално се мењао и прилагођавао новим околностима, а сачувао је своје основне институције и препознатљивост. пример за целу Европу.
Народ им је дно, а лидери сатанисти - толико о успешности тог система

Каква светог Ђорђа застава, то је застава државе Енглеске, шта трипујеш људе свјим штреберским мистичним описима обичне крпе
види, ја се овде представљам као мапетовац, а ти као православни хришћанин. обојица лажемо. нити сам ја мапетовац, нити си ти, као хулитељ Крста, хришћанин.

криза је увек покретач промене.

ја могу само да се радујем што је застава Св. Ђорђа враћена у широку употребу, па макар и овим поводом, јер ми је уз јапанску, убедљиво најлепша.

Мени је готивна и салтира Св Андреје, мада њу ваљда користе и Руси у некој улози. И Јунион Џек је једна од две или три најпрепознатљивије заставе на свету, уз јапанско излазеће сунце

види, ја се овде представљам као мапетовац, а ти као православни хришћанин. обојица лажемо. нити сам ја мапетовац, нити си ти, као хулитељ Крста, хришћанин.
Види шизика, лепо је што причаш сам са собом по форуму, уместо уживо, али немој да се завараваш својом лудом главом да је бистра...

Две црте називаш крстом, а Крст Христов изгледа овако

1757864356845.png

Imaju i rimokatolici Francusku, ali tanko je to.

Glavna Izraelova greška je što je pogurao pederizaciju zapada, a zapad je najveći garant njegovog opstanka. A ne mogu derpei da ti budu dobar garant, jer nije baš da su oni dobri ako dođe do bitaka.

Sad valjda pokušavaju da to isprave preko Trampa.
за Јулија Цезара су кружиле злонамерне гласине да је више волео војнике него жене. а о Фридриху Великом да не причам, он то бар није крио. сва та опсесија милитаризмом има изражену хомоеротичну црту.

Pa radi se o narodu koji ima verski program da uništi Izrael. Nije ni to baš normalno, osim ako nisi musliman.
Nešto ne videh, da su ga do sad uništili. Oni nemaju tu sposobnost, da budemo realni. Drugo, ti otvoreno opravdavaš ubistvo, cele jedne populacije. I treće, koliko treba da je čovek umobolan, pa da kaže: "Osim ako nisi musliman" ? Ako nemaš univerzalno ljudsko poimanje i empatiju, za sve narode na ovom svetu, treba da se zapitaš, da li si normalana osoba. Jer, kolektivno ubijanje i uništavanje civilnog stanovništva, nema opravdanje, gde god to bilo na svetu. Da li sam ja hrišćanin, musliman, budista, šintoista,paganin, ateista..., ne bitno je. Treba biti čovek, pre svega.

Aaaaaa, tako je on pomirio pravoslavni fundamentalizam i antirusko prozapadnjaštvo... :lol:

Pa kategija "Ni za Dražu ni za Tita/ naš je vođa Ljotić Mita"! :lol:
Мита није био прозападњак, већ пројугословен...

Хтео је са Словенцима, Македонцима и Босанцима да продубљује Србске и СЛОВЕНСКЕ везе...

Немаш појма са животом

Nešto ne videh, da su ga do sad uništili. Oni nemaju tu sposobnost, da budemo realni. Drugo, ti otvoreno opravdavaš ubistvo, cele jedne populacije. I treće, koliko treba da je čovek umobolan, pa da kaže: "Osim ako nisi musliman" ? Ako nemaš univerzalno ljudsko poimanje i empatiju, za sve narode na ovom svetu, treba da se zapitaš, da li si normalana osoba. Jer, kolektivno ubijanje i uništavanje civilnog stanovništva, nema opravdanje, gde god to bilo na svetu. Da li sam ja hrišćanin, musliman, budista, šintoista,paganin, ateista..., ne bitno je. Treba biti čovek, pre svega.
Puno bolje je pitanje kako ti nemaš empatiju za sopstveni narod zapadno od Drine,a mi bi trebali imat za Palestince?

Мита није био прозападњак, већ пројугословен...

Хтео је са Словенцима, Македонцима и Босанцима да продубљује Србске и СЛОВЕНСКЕ везе...

Немаш појма са животом
Pa bio je pro-osovinac, a Osovina tada, bila je isto što i zapad sada. Naročito u svom odnosu prema istoku.

каква гомила срцепарајућег пресеравања.

Pa bio je pro-osovinac, a Osovina tada, bila je isto što i zapad sada. Naročitu u svom odnosu prema istoku.
Ајде не млати... Он је био да заузмемо неутрални став ко Швајцарска, пуштајући Немце да се кољу са Енглезима у Грчкој преко наше Територије, у замену за поштеду окупације...

Али, Ви и екипа масонски шизофреничара око Симовића то нисте хтели, извели државни пуч у сред рата и избоксовали сте нам ЈАсеновац и Тита вашом ''краљевском'' генијалношћу, од које нема лека

Back