Englezi na ulicama

• Začetnik teme Začetnik teme Paula
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Gledaj, to je problem vas bumera, jer ste još u 1995.

A ne shvataš da je u 2025 gradonačelnik Zvečana Albanac.

2 sata vožnje od tebe.
Nekad je i Beograd bio osmanlijski grad.Sve je podložno promenama a Bošnjaci 1995 i kosovskomethojski Šiptari i Albanci iz Albanije jesu šampioni iseljevanja.Tu su negde i Hrvati posebno oni iz Be i Ha.
Zato mene nerviraju Srbi koji govore protiv migracija sa ovih područja i protiv migranata uključujuči i one iz arapskih i drugih islamskih zemalja u zapadnim zemljama.Ja u stvari navijam za vas Zuhdija za vaš demografski uspeh u VB,Nemačkoj,Francuskoj..
Ne navijam razumljivo za vas na Balkanu.Sa očigedno razumljivih razloga.

To su sitnice. EU je najveći projekt kojeg se treba rešiti. To o čemu pričaš je avov pokušaj da napravi neku svoju igricu, ali to je propalo. To su zbrisali veliki igrači.
E, jadni AV.
Da nisam video zastave države Kosovo u sred BG, šiptarske ped.ere kako u sred BG viču: "nezavisno Kosovo" i kasnije pokazuju golo doope ispred crkve Sv. Marka (na paradi koja je bila kruna ped.erske nedelje u organizaciji AV) - pa da ti i poverujem.

Nekad je i Beograd bio osmanlijski grad.Sve je podložno promenama a Bošnjaci 1995 i kosovskomethojski Šiptari i Albanci iz Albanije jesu šampioni iseljevanja.Tu su negde i Hrvati posebno oni iz Be i Ha.
Zato mene nerviraju Srbi koji govore protiv migracija sa ovih područja i protiv migranata uključujuči i one iz arapskih i drugih islamskih zemalja u zapadnim zemljama.Ja u stvari navijam za vas Zuhdija za vaš demografski uspeh u VB,Nemačkoj,Francuskoj..
Ne navijam razumljivo za vas na Balkanu.Sa očigedno razumljivih razloga.

Poprilično ćeš razne bumerske želje odneti u grob, ali ti nijedna neće pisati na ploči.

Kakvih Maora šta pričaš, Maori su na drugom kraju sveta.
Маври (једнина: Мавар), Мавари или Маури, је назив за исламизоване становнике северозападне Африке, већином номадске сточаре. Од њих потиче име државе Мауританије, чије северне делове настањују. Деле се на неколико племена: Трарза, Бракна, Адрар, Абакак и др.

.,...,
Године 711, трупе које су углавном формирали Маври из северне Африке предводиле су Омајадско освајање Хиспаније. Иберијско полуострво је тада постало познато на класичном арапском као ал-Андалус, које је на свом врхунцу обухватао већи део Септиманије и данашње Шпаније и Португалије. Године 827, Маври су заузели Мазару на Сицилији, развијајући је као луку.<a href="https://sr.m.wikipedia.org/sr-ec/Маври#cite_note-7"><span>[</span>7<span>]</span></a> На крају су наставили да консолидују остатак острва. Разлике у вери и култури довеле су до вишевековног сукоба са хришћанским краљевствима Европе, која су покушавала да поврате контролу над муслиманским областима; овај сукоб је назван Реконкиста.

Nismo ih mi zamolili, i mi smo se tada obrukali, ali oni ipak vise.
Nismo "mi", nego tvoj Vučić.
Po Vašingtonskom sporazumu izmedju Srbije i Kosova - Srbija se obavezala da premesti ambasadu iz Tel Aviva u Jerusalim, a da zauzvrat, u znak zahvalnosti, Izrael prizna Kosovo kao nezavisnu državu.
Nisu strane u pregovoru bile Srbija i Izrael, nego Srbija i tzv. Kosovo, i ne znam sta je tu Izrael imao potrebe da se mesa i priznaje.
Pitaj Trampa.
I pitaj Veleizdajnika koji je takav sporazum potpisao, na onoj hoklici.

Da, i Južnoafrička republika.
Od države koja je bila na pragu prvog sveta, države sa stotinjak ubistava godišnje, države u kojoj je sprovedena prva transplantacija srca, u 30 godina nigeri su uspeli da naprave apsolutni shithole. Svaki 5 hiv pozitivan. 15 000 ubistava godišnje. Totalni raspad ekonomije i energetskog sistema. Rampantno siromaštvo...

Najbolji primer kako od ničega može da se napravi nešto, a i uruši kao kula od karata kad je preuzmu crnjoke.

веруј ми да је српским комуњарама, који на овој теми преовлађују, Бразил далеко симпатичнији пример од Сингапура.
Pa da, u Singi ako bacis pikavac na ulicu ili uneses zvaku placas odma 1000 $ ili ides u zatvor.

A za unos vise od 10g droge ili ubistvo ides na vesala.

Back