ИПХ ЗИЛОТ
Elita
- Poruka
- 21.290
Ја мислим да си ти први нешаљиви умоболац који је Миту назвао марксистом...то ти је марксизам за побожну и мслоумну сиротињу. на то се ложи друг Зурлот.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ја мислим да си ти први нешаљиви умоболац који је Миту назвао марксистом...то ти је марксизам за побожну и мслоумну сиротињу. на то се ложи друг Зурлот.
он је затупник происламске струје. само још да га обрежу и ето Зулфикара уместо ЗурлотаИзгледа да је ИПХ Зилот заступник хеленистичке струје у православљу, а Руси су у данашњем православном свету већина, па му се то не свиђа.
Jesi britanac, jesi , a sto ti kose oci , dodji vamo. a ti sto ti braon prsti , dodji vamo....a ti kazi the kazi R...kako kako , dodji vamo....паметнији и образовани део мухамеданске популације већ су постали Брити. за њих нема опасности. проблем су они који би од Британије да праве европски Пакистан.
То је лепо у теорији, али у пракси то води нестанку народа који то примењује.
примењиво и постојеће су две различите ствари, спајаш неистоДа је то примењиво, постојала би читава друштва и нације заснована на тим Христовим заповестима,
а овде идеализујеш у глобалу оно у шта ни сам не верујешне би било феудализма, робовласништва, капитализма, ратова, унутрашњих сукоба.
ја сам увек први. после то схвате и остали.Ја мислим да си ти први нешаљиви умоболац који је Миту назвао марксистом...
Заболе светосавца, да простиш, и за Грке и за Русе...Изгледа да је ИПХ Зилот заступник хеленистичке струје у православљу, а Руси су у данашњем православном свету већина, па му се то не свиђа.
Мита није био марксиста, али се залагао за сталешку скупштину.Најближе Митином концепту је било уређење СФРЈ по Уставу из 1963 године, у којем је скупштина имала 5 домова-радници, здравство, просвета итд.Ја мислим да си ти први нешаљиви умоболац који је Миту назвао марксистом...
Схвате да ниси духовит, већ да сереш ко фокаја сам увек први. после то схвате и остали.
паметнији и образовани део мухамеданске популације већ су постали Брити. за њих нема опасности. проблем су они који би од Британије да праве европски Пакистан.
Što volim da mislite da sam musliman. Vidim da se ložite na to. Ako,ako,samo tako.јасно ко дан.
Одлично запажање брате...Haha.. Mozda za jedno 8 generacija, dok se dobro ne izmesaju i dobro ne izblede.. Ovako su Briti samo de iure.. De facto su za njih "rubbish".. Novac je tamo jedno, status nesto drugo..
Није џабе Хомеини био у Лондону пре доласка на власт у Ирану.паметнији и образовани део мухамеданске популације већ су постали Брити. за њих нема опасности. проблем су они који би од Британије да праве европски Пакистан.
Normalo, jer to znači da dobro praktikuješ veru, pa svi primete. Aferim.Što volim da mislite da sam musliman.
Масонско гомно... Дува у талмудски обрез, по потребиНије џабе Хомеини био у Лондону пре доласка на власт у Ирану.
Raspoloženje Iraca jeKakav je odnos Skota, Velsana i Iraca prema masovnoj imigraciji?
Eto prilike ostrvskim plemenima da se ujedine oko zajednickog neprijatelja.
Misliš na britansku državu ?
A ti znaš, da li ja praktikujem veru? Daj ne sprdaj se, života ti. Niti sam musliman, niti praktikujem bilo koju veru. Poštujem sve ljude oko sebe i verujem u Stvoritelja, na svoj način, otvorenog srca. Bez ikakvih dogmi i pritisaka sa strane.Normalo, jer to znači da dobro praktikuješ veru, pa svi primete. Aferim.![]()
паметнији и образовани део мухамеданске популације већ су постали Брити. за њих нема опасности. проблем су они који би од Британије да праве европски Пакистан.
Death wish.između ostalih i oni
toliko ignorisanje migranskog kriminala nije moguće objasniti drugačije osim da to namerno rada
zašto
to je već posebno pitanje
Зато што је стварање апатије и безизлазне панике главни прут, којим дилери мигрантима прете својим УК ћацијимаizmeđu ostalih i oni
toliko ignorisanje migranskog kriminala nije moguće objasniti drugačije osim da to namerno rada
zašto
to je već posebno pitanje