Englezi na ulicama

• Začetnik teme Začetnik teme Paula
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Nešto ne videh, da su ga do sad uništili. Oni nemaju tu sposobnost, da budemo realni. Drugo, ti otvoreno opravdavaš ubistvo, cele jedne populacije. I treće, koliko treba da je čovek umobolan, pa da kaže: "Osim ako nisi musliman" ? Ako nemaš univerzalno ljudsko poimanje i empatiju, za sve narode na ovom svetu, treba da se zapitaš, da li si normalana osoba. Jer, kolektivno ubijanje i uništavanje civilnog stanovništva, nema opravdanje, gde god to bilo na svetu. Da li sam ja hrišćanin, musliman, budista, šintoista,paganin, ateista..., ne bitno je. Treba biti čovek, pre svega.
Znači, musliman! :lol:

за Јулија Цезара су кружиле злонамерне гласине да је више волео војнике него жене. а о Фридриху Великом да не причам, он то бар није крио. сва та опсесија милитаризмом има изражену хомоеротичну црту.

За сваког истакнутијег Римљанина, малтене. Више као јефтина дисквалификација него као критика карактера.

Ovde je sv.Đorđe :)
Screenshot_2025-09-14-17-50-23-211_com.android.chrome-edit.jpg

... OK, mada i pre eldžibiti pokreta, bilo je pederizma. Englezi su bili slobodomisleći i napredni i pre 100 godina. :lol:
Некада су господарили Пакистаном, Индијом, већим делом Африке.Данас су Енглези у мишјој рупи у самој Енглеској, а командују им дојучерашње слуге, а прошло је свега неколико деценија.

па уништавао је.

али, шта каже Песник- суза моја нема родитеља.
U tome i jeste poenta. Dakle, i mi smo kao narod, uništavani na jedan način. Hvala Bogu, nismo doživeli kao Palestinci, ali normalan čovek treba razumno da gleda na svet oko sebe. Jevreji su sistematski uništavani u toku IIWW, i to je za svaku osudu. Međutim, to ne daje za pravo, da rade na sličan način, kao što je njima rađeno. Brutalnost nema opravdanje. Ne znam, čemu takvo razmišljanje, bez obzira ko je u pitanju? Šta te navodi na takvo nešto?

Ајде не млати... Он је био да заузмемо неутрални став ко Швајцарска, пуштајући Немце да се кољу са Енглезима у Грчкој преко наше Територије, у замену за поштеду окупације...

Али, Ви и екипа масонски шизофреничара око Симовића то нисте хтели, извели државни пуч у сред рата и избоксовали сте нам ЈАсеновац и Тита вашом ''краљевском'' генијалношћу, од које нема лека
Pa Hitler je potpisivao da neće anektirati Austriju, da neće napadati Čehoslovačku, pa je to ipak uradio.
Šta bi ga sprečilo da ipak okupira Kraljevinu Jugoslaviju? I uz to je proklamovao politiku da će biti uz svoje saveznike u 1.s.r. a to nisu bili Srbi nego Hrvati!

Puno bolje je pitanje kako ti nemaš empatiju za sopstveni narod zapadno od Drine,a mi bi trebali imat za Palestince?
Koliko vidim, živi ste i zdravi. I niste nestali. Hvala Bogu. Bio je rat, koji su izazvali hegemoni, odavde iz Beograda. Pa njih krivi za to. Ja imam empatiju za svaki narod, koji je životni ugrožen, a naši međusobni odnosi su sasvim druga priča.

Aaaaaa, tako je on pomirio pravoslavni fundamentalizam i antirusko prozapadnjaštvo... :lol:

Pa kategija "Ni za Dražu ni za Tita/ naš je vođa Ljotić Mita"! :lol:
Изгледа да је ИПХ Зилот заступник хеленистичке струје у православљу, а Руси су у данашњем православном свету већина, па му се то не свиђа.

Koliko vidim, živi ste i zdravi. I niste nestali. Hvala Bogu. Bio je rat, koji su izazvali hegemoni, odavde iz Beograda. Pa njih krivi za to. Ja imam empatiju za svaki narod, koji je životni ugrožen, a naši međusobni odnosi su sasvim druga priča.
Pa dobro, žao mi je ljudi u Gazi, naročito dece. Ali realno, ni izraelsko ni gažansko rukovodstvo nisu čisti u celoj priči.

Nešto ne videh, da su ga do sad uništili. Oni nemaju tu sposobnost, da budemo realni. Drugo, ti otvoreno opravdavaš ubistvo, cele jedne populacije. I treće, koliko treba da je čovek umobolan, pa da kaže: "Osim ako nisi musliman" ? Ako nemaš univerzalno ljudsko poimanje i empatiju, za sve narode na ovom svetu, treba da se zapitaš, da li si normalana osoba. Jer, kolektivno ubijanje i uništavanje civilnog stanovništva, nema opravdanje, gde god to bilo na svetu. Da li sam ja hrišćanin, musliman, budista, šintoista,paganin, ateista..., ne bitno je. Treba biti čovek, pre svega.
Бог нам је заповедио да људимо ближње своје као себе самог... Говорио је да је највећа љубав кад волиш своје непријатеље, јер су болесна створења, без љубави у себи...

Али ту просту емотивну интелигенцију Христову, наши гордељиви и квазиучени манијаци не желе поједноствљено да схвате, јер стављају себе изнад других, уместо у исту раван пред Христом, која им помаже да заличе на Бога...

Сва је та њихова болесна мржња ка неистомишљеницима, ни због чеа другог, до због гордости и преузношења над другим бићима

Што се тиче актуелне ситуације у УК, подржавам мигранте, то је сада њихова земља.Енглези, Шкоти, Велшани неће постојати за 30-40 година, и зна се на чијој страни је будућност.

Лондон је постао небезбедан. Сви који су били тамо кажу да се дешавају пљачке и отимачине на сред улице.
Da ne beše prokletog Čerčila,
Srbija bi kraljevina bila
!

I još:
Ućutaše teški mitraljezi
Čiča Dražu izdaše Englezi!

Umeli su da budu veliki gadovi, sad im se vraća!

Sinoć izjavi mrtav ladan da su SS-ovci bili Židovi i da su samo sebe ubijali.
Па ти Титићу ниси чуо од своје умоболије да су јевреји довели Хитлера на власт...

Ти што су га довели, ти су га и окруживали и били ударна песница нацизма, који и дан данас гледамо код геноцидаша

Бог нам је заповедио да људимо ближње своје као себе самог... Говорио је да је највећа љубав кад волиш своје непријатеље, јер су болесна створења, без љубави у себи...

Али ту просту емотивну интелигенцију Христову, наши гордељиви и квазиучени манијаци не желе поједноствљено да схвате, јер стављају себе изнад других, уместо у исту раван пред Христом, која им помаже да заличе на Бога...

Сва је та њихова болесна мржња ка неистомишљеницима, ни због чеа другог, до због гордости и преузношења над другим бићима
То је лепо у теорији, али у пракси то води нестанку народа који то примењује.

Да је то примењиво, постојала би читава друштва и нације заснована на тим Христовим заповестима, не би било феудализма, робовласништва, капитализма, ратова, унутрашњих сукоба.

Back