Енглески језик - учење, преводи и остало

• Začetnik teme Začetnik teme sreca
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
moze neko da mi pomogne da ovo prevedem na engleski:

Na zahtjev Marko (Jovan) Markovic, (broj indeksa 2/8), a na osnovu člana 159. Zakona o opstem upravnom postupku (Sluzbeni glasnik RS 13/02) i Matične evidencije fakulteta izdaje se
UVJERENJE
Marko (Jovan) MArkovic redovan je student... prvi ciklus, upisan u deveti semestar (apsolvent)
Uvjerenje se izdaje radi regulisanja stipendije dok se u druge svrhe ne moze upotrebiti.

Studentska sluzba

Ako neko ima vremena, boldirano mi je posebno kritično.

At the request of Mark (John) Markovic, (index number 2 / 8), based on Article 159 Law on General Administrative Procedure (Official Gazette 13/02) and the records of the Faculty shall be issued
CERTIFICATE
Mark (John) Markovic has been a regular student ... first cycle, is registered in the ninth semester (undergraduate)
A certificate is issued to regulate scholarships while the other purposes can not be used.

Student Services

:P

At the request of Marko (Jovan) Markovic, (index number 2 / 8), based on Article 159. Law on Administrative Procedure (Official Gazette of RS 13/02), and the records issued by the Faculty
CERTIFICATE
Marko (Jovan) Markovic is a regular student ... first cycle, is registered in the ninth semester (undergraduate)
The certificate is issued to regulate the scholarship while in other purposes not be used.

Student Services

U sustini moze ali treba biti uporan . Sad zavisi koliko je tvoje predznanje iz engleskog , koji nivo da bih ti bilo sta preporucio . Uvek recimo savetujem neku dobru englesku gramatiku izdavaca Oxford ili MacMillan pa i Cambridge a sto se vocabulara tice najbolje je da pocnes da citas na engleskom one knjizice za strance koji uce engleski jezik, njih imas na internetu svugde i one su sortirane po nivoima tako da sama mozes da odaberes nivo koji ti najvise lezi .

Pozdrav

Jel mozes da das link do tog sajta koji ima te specijalne knjige za ucenje jezika, sortirane po nivoima? Hvala.

Moze braza pomoc , moram za 6-7 mj da naucim pricati engleski . Sada imam slabo znanje englesko. Koji je najbrzi nacin za ucenje tog jezika posto imam velike sanse da dobijem sportsku stipendiju samo ako solidno uradim SAT i TOEFL testove . Hvala u napred na pomoci ;)

Imas poprilican broj tema vezanih za literaturu za ucenje engleskog jezika , licno sam ih otvarao . E sad, tebi ako je lakse da das pare profesoru nekom uradi to, ali mislim da je individualno ucenje mnogo bolje i jeftinije .

Back