MathPhysics
Iskusan
- Poruka
- 5.328
a da kreneš od gramatike srpskog?
no hard feelings
Rečenica, naravno, počinje malim slovom

Šalim se

Poslednja izmena:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
a da kreneš od gramatike srpskog?
no hard feelings
Rečenica, naravno, počinje malim slovom.
Šalim se.
U sustini moze ali treba biti uporan . Sad zavisi koliko je tvoje predznanje iz engleskog , koji nivo da bih ti bilo sta preporucio . Uvek recimo savetujem neku dobru englesku gramatiku izdavaca Oxford ili MacMillan pa i Cambridge a sto se vocabulara tice najbolje je da pocnes da citas na engleskom one knjizice za strance koji uce engleski jezik, njih imas na internetu svugde i one su sortirane po nivoima tako da sama mozes da odaberes nivo koji ti najvise lezi .
Pozdrav
Moze braza pomoc , moram za 6-7 mj da naucim pricati engleski . Sada imam slabo znanje englesko. Koji je najbrzi nacin za ucenje tog jezika posto imam velike sanse da dobijem sportsku stipendiju samo ako solidno uradim SAT i TOEFL testove . Hvala u napred na pomoci![]()
Imas poprilican broj tema vezanih za literaturu za ucenje engleskog jezika , licno sam ih otvarao . E sad, tebi ako je lakse da das pare profesoru nekom uradi to, ali mislim da je individualno ucenje mnogo bolje i jeftinije .