Hriscanin.Hriscanin
Poznat
- Poruka
- 8.529
Nista nisam dobila.
ZNaci ne baguju samo meni!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nista nisam dobila.

With no finer instument than a pair of japanse.made desk shears, Reinhart cut his son’s hair to within approximately two inches of the scalp. During the operation Blaine murmered occasionally, and when Reinhart gently lifted his head off the pillow and bent it forward to get at the black, the boy burbled like an infant.
Next mornign gen had threatened to put the police on him. He had not anticipated that she would react so violently to the cutting of her son’s locks.
PREVOD?
Čini mi se da na pojedinim mjestima imaš tipfelera, ali pokušam svejedno.
"Bez boljeg instrumenta od japanskih škara, Reinhart je odrezao kosu svoga sina na dužinu od otprilike dva inča. Tokom šišanja, Blaine je povremeno mrmljao a kada je Reinhart nježno podignuo njegovu glavu sa jastuka i nagnuo ju naprijed da bio došao do potiljka, dječak je jecao poput dojenčeta. Slijedeće jutro (sad mi nije jasno o kome se radi, ali pretpostavljam da je to njegova žena) je zaprijetila da će pozvati policiju. On nije predvidio da će ona tako burno reagirati na šišanje uvojaka njezina sina."
Може ли неко ово превести?
Može li netko ovo prevest?
Australias's banking industry will look back on 1989 as the year it was forced to grown up. The days of geregulation in the first half of the decade are well and truly gone, and banks are no longer peering into the future with the exciment of newly-graduated students eager to join the cut-throat world of full-time employement.
Australski bankarski sektor će se osvrnuti na 1989. godinu kao onu u kojoj je bio prisiljen odrasti. Dani geregulacije (tipfeler opet?!?) prve polovine desetljeća su zaista završili, a banke više ne gledaju u budućnost sa uzbuđenjem netom diplomiranih studenata, željnih pridružiti se bezobzirnom svijetu stalnog zaposlenja.
Pomagajte ljudi,posto radim na poslu gde sam od 24h zauzet gotovo 12-13h,jel zna neko dobar sajt za Engleski gde bih mogao da ga usavrsavam kuci kad dodjem s posla posto ovako nema sanse na neki dodatni kurs da odem.????????![]()