Emotivna čamotinja

ma nema tu mogu- ne mogu, normalno-nenormalno, ili stavri prihvataš otvoreno ili se konzerviraš i štitiš što skoro svako radi, ako što nema možda, treba, potencijal - ili nešto uradiš ili ne, to su poeni koji se računaju u životu
i uglavnom situacije definišu ljude, nego što ljudi definišu situacije

ma nema tu mogu- ne mogu, normalno-nenormalno, ili stavri prihvataš otvoreno ili se konzerviraš i štitiš što skoro svako radi, ako što nema možda, treba, potencijal - ili nešto uradiš ili ne, to su poeni koji se računaju u životu
i uglavnom situacije definišu ljude, nego što ljudi definišu situacije

aj agri vid ju! :ok: File ja bih se rado menjao sa svakim psihopatom da nemam osecanja,a ovako moram da se konzerviram ko sto kaze bezibre. Trudim se da me sto manje briga,ne izlazim vise u grad da se ne bih nervirao a i nema poente izlaziti kad se nista ne desava,prijatelje nemam da mi neko ne bi zabo noz u ledja jer su ljudi mahom smradovi(svaka cast izuzetcima) ,ribu nemam iz drugih razloga,sa matorcima kontakta nemam osim ako im ne trazim pare ili da pricam sa njima. Napravio sam sebi raj,odem napolje da uzmem sok ili nesto da jedem i vratim se. Trenutno izbegavam ljude,ne osecam nista,apsolutno me nista ne zanima,nista ne osecam i a mene je to raj. Moja soba je i moj kavez i moj raj,mislim da je najbolji osecaj,osecaj ravnodusnosti i unutrasnji mir. Jedini kontakt sa spoljim svetom mi je par reci sa ljudima na faksu dok se ne ispodpisujem na predavaznjima i odmah odem kuci,a i vi ste jedini kontakt ali ste mi dosadili pa igram igrice. :D Ako mislis da si ti prso,samo pogledaj mene.

Svi ste vi zestoko razmazeni :D
Priznajte, ajde.

Priznajem... :P

Prasling - ma ti si hibrid, grokćeš i dišeš na škrge

Snikers - u principu, ono što sam ja uradio je profesionalni test emocionalne inteligencije kod psihologa. To možeš i ti, ako te zanima. Pozdrav

Videcu d' uradim to... :P

jer su devojke danas uglavnom imbecili... kucici su jedino i vredni plakanja... a nisi ni osoba, cokoladica si...:P

Slazem se, pecurko... :mrgreen:

Probaj sa lepim devojkama za promenu,umesto da muvas gabore. :D Da nisi gej?

Ma brate muvao sam ja devojke, uvek lepe...al' verovatno je problem u tome sto nikada nisam bio u nekoj duzoj vezi...a nisam bio u duzim vezama zato sto je dosadno...

Da znas da sam se zapitao da li sam gey(pored ostalog xD), ali kako mogu biti gey kad mi se u zivotu nije dopao neki muskarac, cak mi se gadi pomisao na to...tako da i to otpada... :lol:
A i svakako da sam dosta puta sanjao devojke, bio sa njima i to, samo sto jednostavno nisam osetio neku takozvanu "ljubav" tj. nisam osetio nesto preterano prema njima...

Ma jednostavno nisam emocionalna osoba, proci ce me to kad tad, kao i sve ostalo... :P

bas to sto nemaju emocije...njima je ubiti coveka isto kao i tebi ubiti komarca...beznacajno...razmisli malo sta tebe sprecava da ubijes coveka (osecaj krivice, griza savesti, strah od zatvora, itd) e pa oni ne osecaju nista od toga...razlozi idu od psihopate do psihopate...
i, da, psihopate su savrseno svesni da su to sto jesu...

E, a da li normalan covek tj. u ovom slucaju covek sa emocijama, sve na mestu..d.a li bi on mogao nekoga ubiti? :P
Ili to mogu samo ti sa poremecenim emocijama? kao sto je filozof :mrgreen:
Zato sto mislim da u ratu nije bitno kakav si ti emocionalno, posao ti je ubiti...mada ti ljudi kasnije obicno puknu u glavi pa postanu mentalno zaostali na nekim poljima...a oni koji nemaju emocije, osecaj krivice, oni bi verovatno ostali normalni i ne bi pukli u vuglici, tako? :P

Prosle god na Univerzijadi sedim na smeni i pricam sa pandurima i pricaju oni nesto kako su bili u ratu na Kosovu i kazu oni "sine najakse se osecas kada pucas u daljinu i kada te zabole da li je metak nekoga pogodio ili ne a kada si licem u lice sa neprijateljim i moras da povuces okidac koliko god ga mrzeo imas osecaj neki krivice" i ja mu kazem da meni sada teoretski da pistolje i kaze pucam u onog teroristu Ramusa Haradinaja iz OVK-a sto je okrvario ruke Srbima da bi pucao bez 2 sekunde razmisljanja u njega mirne savesti, a on kaze kao kada bi to uradio plakao bi posle 5 min jer bi te grizla savest,rekoh ili ste vi ludi ili ja :mrgreen: :eek: ubiti njega i bubasvamu je za mene isto

Nemam krizu savesti za ljude koji ne zasluzuju da zive a da im ja recimo naudim.I glupost je da svi ljudi imaju savest i osecaj krivice kada ih pukne kasnije

To ti tripujes brate...jesi li nekad ubio nekog teroristu? Ili bilo koga drugog?
Dok ne ubijes neces ni znati kakav je osecaj...
Ja se slazem sa tim pandurima, posle tog ubistva ti bi plakao kao kisa..jednostavno bi ti na um padale stvari medju koiam bi bio svestan da si oduzeo neciji zivot, da ces otici u pakao i tako to... :P

meni bi bilo lakse da ubijem coveka nego zivotinju,sad kad bih morao,ne bi trepnuo..moci/ne moci msm da je to samo stvar samosvesti i samokontrole

To sam i ja brate mislio dok jednom nisam imao kosmar kako lav ubija neke ljude...probudio sam se, a i dalje sam osecao mucninu...jedino zbog cega sam mislio da bi bilo lakse ubiti coveka jeste zato sto covek moze da se brani, a zivotinja i ne bas...sad ne mislim tako...

i to je suvisno..

Ti philosophere si klasican no-lifer koji sunce nije video od kad je dobio modem. Kako i mozes da budes emotivan, kad ti je jedini drugar ovaj mrtvi kompjuter koji je od tebe napravio idiota? Idi nadji neke drugare u real lifu pa ces mozda postati covek a ne retard koji smara i uvredjuje druge ljude preko interneta.POzz.

lepo kaze covek

ril lajf

Poslednja izmena:
aj agri vid ju! :ok: File ja bih se rado menjao sa svakim psihopatom da nemam osecanja,a ovako moram da se konzerviram ko sto kaze bezibre. Trudim se da me sto manje briga,ne izlazim vise u grad da se ne bih nervirao a i nema poente izlaziti kad se nista ne desava,prijatelje nemam da mi neko ne bi zabo noz u ledja jer su ljudi mahom smradovi(svaka cast izuzetcima) ,ribu nemam iz drugih razloga,sa matorcima kontakta nemam osim ako im ne trazim pare ili da pricam sa njima. Napravio sam sebi raj,odem napolje da uzmem sok ili nesto da jedem i vratim se. Trenutno izbegavam ljude,ne osecam nista,apsolutno me nista ne zanima,nista ne osecam i a mene je to raj. Moja soba je i moj kavez i moj raj,mislim da je najbolji osecaj,osecaj ravnodusnosti i unutrasnji mir. Jedini kontakt sa spoljim svetom mi je par reci sa ljudima na faksu dok se ne ispodpisujem na predavaznjima i odmah odem kuci,a i vi ste jedini kontakt ali ste mi dosadili pa igram igrice. :D Ako mislis da si ti prso,samo pogledaj mene.

koji si ti car brate :D
to je najjace tako ne znas nikoga nikoga nemas na faksu.. Tako sam ja u pocetku, a onda sam se totalno syebo i mnogo radio na socijalnim interakcijama, sad sam dobio ribe plus popularnost, al realno je smor :D.

koji si ti car brate :D
to je najjace tako ne znas nikoga nikoga nemas na faksu.. Tako sam ja u pocetku, a onda sam se totalno syebo i mnogo radio na socijalnim interakcijama, sad sam dobio ribe plus popularnost, al realno je smor :D.

Znam sve i sa svima sam ok i pricam i zajebavam se,ali osim dva casa koliko budem na faksu dnevno spoljnjih kontakata nemam sa njima! MOgu da ti kazem da mi je ovako do jaja,milina,mir,tisina po ceo dan. Mozda bi mi trebala neka devojka,nista specijalno, ali da vikend barem provodi samnom. Ne treba mi ni sex,nego eto cisto neka bleja,koji poljubac i dzapanje zasisu. Taman mogu i sebe da nateram malko da ucim,malko da se zaebavam na kompu,jos kad bih imao i ljubavni zivot. E, gde bi mi kraj bio.

Znam sve i sa svima sam ok i pricam i zajebavam se,ali osim dva casa koliko budem na faksu dnevno spoljnjih kontakata nemam sa njima! MOgu da ti kazem da mi je ovako do jaja,milina,mir,tisina po ceo dan. Mozda bi mi trebala neka devojka,nista specijalno, ali da vikend barem provodi samnom. Ne treba mi ni sex,nego eto cisto neka bleja,koji poljubac i dzapanje zasisu. Taman mogu i sebe da nateram malko da ucim,malko da se zaebavam na kompu,jos kad bih imao i ljubavni zivot. E, gde bi mi kraj bio.

pa pazi fazon je meni licno seks je smor, kad bih birao da u vezi imam samo sex, ili sve ostalo, uvek bih izabrao ovo drugo :D. Jer to je ekstra.. Ja sam imao dve devojke na faksu vec, tj sada imam jednu , i ono bas je lepo imas sa kime da budes na pauzi i to. ALi realno smor je sve to, jer ja kad dodjem kuci igram jedan mmo, i placam ga jos sto ej najgore :D. sto pokazuje da bihr adiej visio kuci na kompu nego se smarao sa njima.. Ono ok je drustvo is ve to( lako se dobija koriscenjem osnovnih nacela,a kos e secas onog dana sto smo pricali) ali je smor :D

Već dva meseca maštam kako mučim i na kraju ubijam jednog idiota iz škole.
Inače, jako sam saosećajna osoba. :neutral:

Da, dok bi ga klala sigurno bi i suosecala sa njim... :P

@Bwaco, Overu

Generalno, sa ribama je uglavnom smor, posle nekog vremena provedenog sa njima postane dosadno...zato je najbolje kad riba postepeno "daje"...mada je mene i to pocelo smarati...mada je to vise prob. do mene, uvek sam u tripu da cu uraditi nesto sto se njoj nece svideti...ili u tripu da ce neko pomisliti da sam zenski petko ako non stop visim sa ribicama...ma prs'o sam ja... :lol:

Back