Emotivna čamotinja

gost 223698

Domaćin
Poruka
4.747
Evo, baš nešto raspravljam sa jednim forumašem preko moba (SMS), i onako uzgred mu pomenem da ja nikad u životu nisam osetio saosećanje prema nekome, i još mali milion drugih osećaja, kao i još neke stvari koje nisu za javnost

sad, njega je to do neek mere začudilo, a mene interesuju vaša iskustva

u kojoj meri ste emocionalni? da li duboko osećate nečiji problem, da li imate empatije u sebi, saosećanje, da li ste iskreni u tome? uopšte, koji je raspon inteziteta vaših osećaja (svih)

ja za sebe mogu reći da ne osećam gotovo ništa, i da je moje približavanje ljudima zasnovano više na nekom razumevanju njihovih kvaliteta (ako takvi postoje) i na nekoj intelektualnoj razini, dok u emocionalnom smislu ne produkujem nikakve (ali stvarno nikakve) pokazatelje, ne zato što ih suzbijam, nego zato što iih stvarno-nema :confused:

kad uvredim nekog, samo me neki ZAISTA DOBAR razlog može naterati da se izvinim, ali nikad ne osećam krivicu, ni najmanju... mogu da uvredim čoveka, da ga dovedem do nervnog sloma, a da ne osetim ni trunku žaljenja, opet, ne zato što ne želim - nego zato što prosto - NE UMEM :confused:

da li još neko ima ovakva iskustva? u principu sam oduvek takav, a nije mi problem da odglumim kad mi nešto treba, ali u većini slučajeva nema u meni osećaja, emocija, čega već

i nemojte ovo u teen probleme.

jako sam empatična i emotivna. doduše držim se na odstojanju od ljudi.
samo sa bliskim ljudima mi raspon emocija dodje do izražaja.
ovim drugim delujem ili hladna i odbojna ili zabavna i duhovita. zavisno od mog raspoloženja
i kakav utisak želim da ostavim.

a ti filozofe imaš ozbiljan problem ako je stvarno tako kako kažeš.
ovo ti ozbiljno kažem bez obzira na konflikte koje smo imali.

Evo, baš nešto raspravljam sa jednim forumašem preko moba (SMS), i onako uzgred mu pomenem da ja nikad u životu nisam osetio saosećanje prema nekome, i još mali milion drugih osećaja, kao i još neke stvari koje nisu za javnost

u kojoj meri ste emocionalni? da li duboko osećate nečiji problem, da li imate empatije u sebi, saosećanje, da li ste iskreni u tome? uopšte, koji je raspon inteziteta vaših osećaja (svih)

Ja sam eto najvise u zivotu plakala kad je Tose poginuo a nije mi bio 'ni rod ni pomozi bog', ali eto bilo mi je zao... Nekad uhvatim sebe da se saosecam sa likovima iz filmova/serija, 100 puta sam plakala uz tv ali ne ponosom se time xD

E, ja sam emocionalan, posebno u poslednje vreme, dosta, al to ne delim ni sa kim, obicno je skroz suprotno, pa ljudi cesto misle da sam bezosecajna stoka, i par njih(bliskih) mi cak prebacuje zbog toga :/

nisam preterano emotivna...navikla sam od kad znam za sebe da sve pojednostavljujem do maksimuma pa tako i emocije... mada nisam sasvim bezosecajna...uhvati me nekad neka patetika...al retko, i kratko traje...

Ako hoćete da se ****** i gnjackate - izadjite mi s teme

a ti Skajlane si stoka neopevana, svaku ali SVAKU temu mi usereš svojim prljavim verbalnim izlučevinama, pa mi zatvori Kreptoman

ali kako kaže stara izreka - ničija nije do zre gorela

e sad ovako (btw koja rusincino jedna pikometarskog penisa,milimetarske ljudskosti nisi me valjda prijavio sitna duso prodana-imponuje a,supku)....ovo sto si za sebe pricao za mene isto vazi,al zato kod mene ,tj na mene najjace deluje osecanje moci,i ja ga vrlo specificno dozivljavam, bojim se ca da ne najebem jer pravi boli me tuki za sve kamikaza efekat(kad stignem do cilja ne hajem za sebe vise)
drugo,osecaj besa,to mi se vidi po vecito skupljenim zenicama,i zavist to su tri najjaca
e da,od pozitivnih mi je jedno dobra emocija osecaj odgovornosti,kad se pokazem i to

Poslednja izmena:
e sad ovako (btw koja rusincino jedna pikometarskog penisa,milimetarske ljudskosti nisi me valjda prijavio sitna duso prodana-imponuje a,supku)....ovo sto si za sebe pricao za mene isto vazi,al zato kod mene ,tj na mene najjace deluje osecanje moci,i ja ga vrlo specificno dozivljavam, bojim se ca da ne najebem jer pravi boli me tuki za sve kamikaza efekat
drugo,osecaj besa,to mi se idi po skupljenim zenicama,i zavist to su tri najjaca

Moć? Hhahahahah bedni termitu

šta ti znaš o moći... moć je strast, želja da vladaš, da potčinjavaš... najlepši osećaj, ja obožavam samo dok izgovaram tu reč, a kamoli šta drugo

i nju mogu steći i imaju samo odabrani, ovakvi kao što sam JA

a takve epizodne nule poput tebe, ah - pa ne računaju se, jednostavno

ajde, gubi mi se sa teme, greota da kreptoman uvek mora reagovati

Moć? Hhahahahah bedni termitu

šta ti znaš o moći... moć je strast, želja da vladaš, da potčinjavaš... najlepši osećaj, ja obožavam samo dok izgovaram tu reč, a kamoli šta drugo

i nju mogu steći i imaju samo odabrani, ovakvi kao što sam JA

a takve epizodne nule poput tebe, ah - pa ne računaju se, jednostavno

ajde, gubi mi se sa teme, greota da kreptoman uvek mora reagovati

koja patetika u zenskom stilu,napad iz nemoci ccc
moc se nosi u srcu,a dusevna hrana jada,koju mozes da vadis iz napacenih nerazvijenih dusa ti je ko kad moras pored pecenja da jedes kupus

izmetu evolucijski

moc je KONTROLA strast mi je drugo ime,a ti si obicna supcina 24/7 za kompom

koja patetika u zenskom stilu,napad iz nemoci ccc
moc se nosi u srcu,a dusevna hrana jada,koju mozes da vadis iz napacenih nerazvijenih dusa ti je ko kad moras pored pecenja da jedes kupus

izmetu evolucijski

moc je KONTROLA strast mi je drugo ime,a ti si obicna supcina 24/7 za kompom

Ah, vidi se da ti je astrologija popila mozak, pa ne prepoznaješ superiornije od sebe

pošto sam te ono prijavio, čujemo se

pa-pa

Da, da, one stvari o spektrima boja

ma bravo, pa i kreptoman te tu ismejao samo tako

u principu, svako od nas ima pravo da veruje u šta hoće

ali nemoj moje teme trovati svojim glupostima, a kreptoman treba da obriše sve-i moje i tvoje spam poruke

Back