Emotivna čamotinja

Da, da, one stvari o spektrima boja

ma bravo, pa i kreptoman te tu ismejao samo tako

u principu, svako od nas ima pravo da veruje u šta hoće

ali nemoj moje teme trovati svojim glupostima, a kreptoman treba da obriše sve-i moje i tvoje spam poruke

kakvi spektri boja spektri svetlosti,to je samo deo,nema to veze s ovim sto sad pricam
kreptoman..pa on je samo bot isprogramirani da siri negativnost,i pobija sve svojim plitkologickim zakljuchcima na nivou senilnog profesora,nista pametno i SVOJE taj nije rekao..lizo dupe tu da bude moderator,a i sta ima od toga na kraju kad sabere,da cita mentole poput tebe tu svaki dan i brise

pa u principu boli mene ***** u sta ko veruje,ja sam pokusao da priblizim nesto,veruj mi NE ZNAM NI STO valjda eureka sindrom,al sad mi je drago sto niko nije skonto

Haha Skajlajne, ne zalazim u tvoje afinitete, ali jedan savet - ne dozvoli da previše ljudi spozna tvoju slabu tačkicu koju ovde ispoljavaš

a to je da budeš svoj i važan u nekom domenu, očigledno da ti je to životna želja

msm, nemoj to uživo ispoljavati - savet, savet

tvoja neopoziva potreba da izgledaš kao briljantni naučnik zagledan u delo koje će promeniti svet, a koje sam stvara, pravi od tebe krpenu lutku

ma kakvi,ne poistovecujem se ja s tim,ni najmanje..ispada tako,jel,ja sve sto radim tako to ide
to mi je samo preokupacija u poslednjih godinu dana,(al' cupa sve za sobom,***)
nisi ti bio ranije na forumu,pa ne znas
nije skaj naucnik,skaj je mudo ...iz tvojih podsvesnih zeljaaah ;)) <3

moja zivotna zelja..da znam

nisam nešto emocionalan u klasičnom smislu a pogotovo saosećanje, sažaljenje, žaljenje, pa ni krivicu...
rezonujem da činim ono što smatram da treba tada i što mi je dobro tada i nema minus emocija kao što i svako svoj život oblikuje i zallužan je za svoje emocionalno stanje
sad naravno emocije ljubavi, pozitivnosti, ekstaze, antipatije, ispunjenja, praznine isl svakako se vrte al to su aktivne emocije a od ovih gore nema ništa
ne patetišem i ne trgujem s emocijama

odnosno više više kalkulišem neku svoju unutašnju mentalno-emocionalnu situaciju nego što ispoljavam i kalkulišem emocije u širem smislu

uzdržanost i hladnoća u emocijama donekel nije loša
ravnodušnost i čamotinja ubijaju

a da
inače uglavnom delujem ravnodušno, melanholočno i prazno (u neutralnim situacijama)
po komentarima delujem ako stoka, a kažem više računam emocinalnu energiju i inteligenciju nego sirove emocije
a amlitude mi variraju, al to su raspoloženja i stanja, a ne emocije

Moć? Hhahahahah bedni termitu

šta ti znaš o moći... moć je strast, želja da vladaš, da potčinjavaš... najlepši osećaj, ja obožavam samo dok izgovaram tu reč, a kamoli šta drugo

i nju mogu steći i imaju samo odabrani, ovakvi kao što sam JA

a takve epizodne nule poput tebe, ah - pa ne računaju se, jednostavno

ajde, gubi mi se sa teme, greota da kreptoman uvek mora reagovati

savetujem ti da posetis psihijatra kranje dobronamerno ako je ovos to si napisao ovde na ovoj temi tacno. sa takvim stvarima se nemoj zezati.

Evo, baš nešto raspravljam sa jednim forumašem preko moba (SMS), i onako uzgred mu pomenem da ja nikad u životu nisam osetio saosećanje prema nekome, i još mali milion drugih osećaja, kao i još neke stvari koje nisu za javnost

sad, njega je to do neek mere začudilo, a mene interesuju vaša iskustva

u kojoj meri ste emocionalni? da li duboko osećate nečiji problem, da li imate empatije u sebi, saosećanje, da li ste iskreni u tome? uopšte, koji je raspon inteziteta vaših osećaja (svih)

ja za sebe mogu reći da ne osećam gotovo ništa, i da je moje približavanje ljudima zasnovano više na nekom razumevanju njihovih kvaliteta (ako takvi postoje) i na nekoj intelektualnoj razini, dok u emocionalnom smislu ne produkujem nikakve (ali stvarno nikakve) pokazatelje, ne zato što ih suzbijam, nego zato što iih stvarno-nema :confused:

kad uvredim nekog, samo me neki ZAISTA DOBAR razlog može naterati da se izvinim, ali nikad ne osećam krivicu, ni najmanju... mogu da uvredim čoveka, da ga dovedem do nervnog sloma, a da ne osetim ni trunku žaljenja, opet, ne zato što ne želim - nego zato što prosto - NE UMEM :confused:

da li još neko ima ovakva iskustva? u principu sam oduvek takav, a nije mi problem da odglumim kad mi nešto treba, ali u većini slučajeva nema u meni osećaja, emocija, čega već

i nemojte ovo u teen probleme.

Da nemas osecanja ne bi razmisljao o osecanjima i bilo bih te briga,nego eto trazis neku paznju ili da cujes ono sto hoces od drugih ovde na netu pa eto malko se proseravas.
Pozdrav. :)

Ti philosophere si klasican no-lifer koji sunce nije video od kad je dobio modem. Kako i mozes da budes emotivan, kad ti je jedini drugar ovaj mrtvi kompjuter koji je od tebe napravio idiota? Idi nadji neke drugare u real lifu pa ces mozda postati covek a ne retard koji smara i uvredjuje druge ljude preko interneta.POzz.

u kojoj meri ste emocionalni? da li duboko osećate nečiji problem, da li imate empatije u sebi, saosećanje, da li ste iskreni u tome? uopšte, koji je raspon inteziteta vaših osećaja (svih)

ja za sebe mogu reći da ne osećam gotovo ništa, i da je moje približavanje ljudima zasnovano više na nekom razumevanju njihovih kvaliteta (ako takvi postoje) i na nekoj intelektualnoj razini, dok u emocionalnom smislu ne produkujem nikakve (ali stvarno nikakve) pokazatelje, ne zato što ih suzbijam, nego zato što iih stvarno-nema
:confused:

Isto...ja bas nemam emocija...i to me nervira...dosta puta sam pisao da u zivotu prema nekoj devojci nisam osetio nesto vise, i zbog toga i jos nekih stvari, su me dosta puta pitali da li imam srce uopste...:(

Npr. zadnji put kad sam plakao zbog nekog zivog bica jeste onda kad ispustio jedno kucence i ono se nije pomeralo neko vreme...ali tad sam bio klinac... :lol:

Ne znam, jednostavno nisam bas neka emocionalna osoba, sta cu... :P

Isto...ja bas nemam emocija...i to me nervira...dosta puta sam pisao da u zivotu prema nekoj devojci nisam osetio nesto vise, i zbog toga i jos nekih stvari, su me dosta puta pitali da li imam srce uopste...:(

Npr. zadnji put kad sam plakao zbog nekog zivog bica jeste onda kad ispustio jedno kucence i ono se nije pomeralo neko vreme...ali tad sam bio klinac... :lol:

Svi ste vi zestoko razmazeni :D
Priznajte, ajde.

jer su devojke danas uglavnom imbecili... kucici su jedino i vredni plakanja... a nisi ni osoba, cokoladica si...:P

Probaj sa lepim devojkama za promenu,umesto da muvas gabore. :D Da nisi gej?

Hm, ovo je ubedljivo jedna od mojih omiljenijih tema, šteta što je previše diskutabilna, nedefinisana u mom slučaju.

Stvarno ne znam kako je kod mene, peče me savest, mnogo, i jesam emocionalna i nisam.
U potpunosti razumem druge, i mislim da umem da zamislim, osetim šta oni osećaju, ali nekako... ne obazirem se na njih.
I briga me je, i nije me briga. :mrgreen:
Kao što rekoh, moraću da poradim na definisanju svoje situacije o empatiji.

@Srki, avatar ti je za 10ku. o_o

Back