емоција и реалност у Срба

Дуго сам истраживао ову материју,осматрао,посматрао,делао у том правцу...
Ујутру сам прошао поред графита ,,Марија волим те највише на Свету,, већ увече је прешкрабан а истим рукописом написано ,,куррво,,. ,,Тамара волим те,, а поред додато слободарским црним спрејом ,,Ти је волиш ми је јеббемо,, .
Посматрајући са уметничке стране,Жељко Самарџић је појеббао све оне рибе за којима је Сергеј Ћетковић плакао...
Све то ме наводи да се спроведе озбиљна студија о емоцији и реалности исте,да ли је особа која слепо заволи свесна јаме коју копа,да ли та особа може да расуђује реално о понашању свог партнера?
А шта је алтернатива? Катанац на емоције и промискуитетност или манастир?
Како дати себе а не добити нож у леђа?

suviše filozofije za ovo moje umorno predvečerje
ali mi je upalo u oči ovo da je Željko imao sve žene što za kojim je Ćetković plakao.
pa me sad zanima kako neko može da zna koje žene je Željko imao u krevetu

kontam pisati neki roman, pa ako hoces da ti ga diktiram...vidim ti volis da pises, a ja da me slusaju :)

A ha ha, jao kriminalno, kriminalnoOOOOOOOOOOOOOOOOO.....:) Vidim ja da ti voliš dominaciju, a ja avaj fakat "operisana" od iste i nekako mi hm....kako bih ti rekla, nešto je baš i ne "varim" s toga , kolega dragi, moraću da Vas razočaram, ali preživećete Vi to, ne sumnjam...:) "Diktiranje & Dominacija" co. druga strana , levo. Fala na paznji. Dovidenja i prijatno, kolega. :)

Али ако се тај мазохизам константно понавља,да ли ми само уживамо у болу или смо помало глупи?
Ваља се прилагодити овом прљавом језеру,овој Ади циганлији.

Ukoliko smo uvek mi ti koji smo ostavljeni,povredjeni,razocarani u ljubav i ljude,onda je problem ipak u nama.

Дуго сам истраживао ову материју,осматрао,посматрао,делао у том правцу...
Ујутру сам прошао поред графита ,,Марија волим те највише на Свету,, већ увече је прешкрабан а истим рукописом написано ,,куррво,,. ,,Тамара волим те,, а поред додато слободарским црним спрејом ,,Ти је волиш ми је јеббемо,, .
Посматрајући са уметничке стране,Жељко Самарџић је појеббао све оне рибе за којима је Сергеј Ћетковић плакао...
Све то ме наводи да се спроведе озбиљна студија о емоцији и реалности исте,да ли је особа која слепо заволи свесна јаме коју копа,да ли та особа може да расуђује реално о понашању свог партнера?
А шта је алтернатива? Катанац на емоције и промискуитетност или манастир?
Како дати себе а не добити нож у леђа?

zeljku samardzicu se ne dize
a sergej je pedercina

lose primere uzimas
kreni od dobrice cosica
pa zavrsi sa biseksualcem
tadicijem

Bogami , ja mislim da su najgore one ruzne koje su umislile da su lijepe ! :sad2:

Cijenim da si u pravu :sad2:

Nego na konto teme vratilo me je u daleku proslost kad smo ja i Keops isli zajedno u skolu... pogresna misao :mrgreen: Ustvari kad sam imao 15 leta i onako pun energije i kaze meni jedan pametan chika "Kad si isao kod devojke isao si tvrda kurrca i meka srca, a sad se vracas tvrda srca i mekog kurrca" :D Ali drugom prilikom o tom dogjadjaju :mrgreen:

Back