емоција и реалност у Срба

e ovo mene isfurava...nigdje nisi pomenuo uopste muslimanski nacin braka :D , a ljudi odma nesto izvlace treba, treba dati slobodu, sto to rade ja ne znam...sta, da ispadnu tolerantni...neam pojma :neutral:

прочитај наслов :)
Знаш на једној застави је писало ,,пролетери свих земаља уједините се,, а један наш мудрац је упитао-,,Куда сте дакле кренули Ви,који нисте пролетери,,? :)

ako polazish od toga da ce te neko prevariti i zloupotrebiti,dzaba ti sve...misli pozitivno,ostani negativan! ;)
ali da mogu da se setim neke koja me nije izneverila,iako sam mozhda ja izneverio nju,ili mi se samo sa ove distance tako chini...
sve u svemu,to je davno bilo.ne znam seca li se ona mene,ali ja nju zaboraviti necu,i time ne izneveravam ni nju ni sebe! ;)

ја нигде не полазим,стојим и чекам,остарићу тако али неће свака куја свој ,,секс и град,, истресати на мени :)

прочитај наслов :)
Знаш на једној застави је писало ,,пролетери свих земаља уједините се,, а један наш мудрац је упитао-,,Куда сте дакле кренули Ви,који нисте пролетери,,? :)

ma znam, nisam mislio na tebe...nego sto su te izvukli iz konteksta...ti si u vuPra :)

Laki brate, pa ti si doziveo prosvetljenje! :D

samo da pohvalim
a odgovoricu drugi put kad budem imao sta pametno da kazem
da ne kvarim

Laki, Laki
mustro jedna
pobraces simpatije sviju zena ovde :cool:

Били пријатељу,ти знаш да ми је опште изнад личног,управо због тога се ја овде борим и за тебе,за НАС :) :) хахаха

Али ако се тај мазохизам константно понавља,да ли ми само уживамо у болу или смо помало глупи?
Ваља се прилагодити овом прљавом језеру,овој Ади циганлији.

Ne bih razocaranje u neispunjenim ocekivanjima nazivala mazohizmom..
ali gluposcu bih nazvala one koji ne znaju ili ne nece da procene sposobnost
osobe do koje nam je stalo...koliko i dokle je ta osoba sposobna i spremna
da ide u ostvarivanju nasih ocekivanja..pri tom nasa ocekivanja moraju biti realna
i zivotna..za mene je to krucijalan momenat u medjusobnim odnosima ne samo ljubavnim..

da ide u ostvarivanju nasih ocekivanja..pri tom nasa ocekivanja moraju biti realna
i zivotna..za mene je to krucijalan momenat u medjusobnim odnosima ne samo ljubavnim..

слажем се,али колико твојих другарица или зна да их партнери вуку за нос а они седе,ћуте и чекају ? :)

слажем се,али колико твојих другарица или зна да их партнери вуку за нос а они седе,ћуте и чекају ? :)

Takve mi osobe nikada nisu bile jasne..
pri tom ne kazem da treba odmah raskidati ..
i ne sacekati.porazgovarati ali ziveti tako..ne kapiram
od mojih drugarica koliko ja znam ni jedna nije u takvoj
situaciji a ako i jeste onda vesto to krije od svih nas

e ajde dodjes ti tako kuci sa posla
i sta radis?
a na poslu? ne svadjas se ni sa kim?

Дуго сам истраживао ову материју,осматрао,посматрао,делао у том правцу...
Ујутру сам прошао поред графита ,,Марија волим те највише на Свету,, већ увече је прешкрабан а истим рукописом написано ,,куррво,,. ,,Тамара волим те,, а поред додато слободарским црним спрејом ,,Ти је волиш ми је јеббемо,, .
Посматрајући са уметничке стране,Жељко Самарџић је појеббао све оне рибе за којима је Сергеј Ћетковић плакао...
Све то ме наводи да се спроведе озбиљна студија о емоцији и реалности исте,да ли је особа која слепо заволи свесна јаме коју копа,да ли та особа може да расуђује реално о понашању свог партнера?

А шта је алтернатива? Катанац на емоције и промискуитетност или манастир?
Како дати себе а не добити нож у леђа?
To je ljudski, to da ne znaš-posle saznaš-jesi li nagrađen ili ne. Pa posle rehabilitacija, pa ima ili nema nade :D Život je to, ljudi, a ne španska serija-gde se svi vole na kraju i budeš sam sebi baba i udaš se za svog dedu :D
Msm uobičajeno...Sad nakon nekih iskustava, neko ima veće bedeme oko sebe, neko ih nikada ne gradi...Čak i neko ko zna šta ga čeka, ume da omane i to je ljudski.

Back