Emo

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja nisam gledala za koje je ona grupe napisala..Samo sam povrsno pogledala to...Green day nije punk!!!!!!! To je obican deciji rok!!! Cista alternativa...Nema u tome punk-a...Bilo je malo ranije ali sada ne!!!

No,da se ja vratim...Pise njoj to nemoj meni ja sam samo citirala...Nisam mogla jos da se bavim da je ispravljm...A evo tebe sam uhvatila,pa tebe ispravljam..Pusti ti sta drugi kazu da je pop-punk...Valjda imas usi da cujes da to nikada ne moze biti punk...

Oces da kazes da ni Offspring nisu pankeri?

ja sam emo.......:rumenko:.....:lol:....sjecem se,vjecito placem zbog gluposti........:think: sta jos radim.....imam pirsing na ustima(lol).......:lol:
kako neko moze da ihi voli, a kamoli da ih obozava!? mislim... oni su paraziti potpuni... sta je kod njih za voljenje?

:roll:....ne gledamo samo fizicki izgled....ko da je to bitno.....:roll:.....znam emose koji su potpuno normalni....(msm na ponasanje)

:roll:....ne gledamo samo fizicki izgled....ko da je to bitno.....:roll:.....znam emose koji su potpuno normalni....(msm na ponasanje)

pa ja ni nepricam o fizickom izgledu!!! ko nije emo a oblaci se tako taj je pozer ( sto je 300puta gore) ... imam jedno pitanje... KAKO NEKO MOZE DA BUDE NORMALNA OSOBA A DA JE EMO!?!?!?!?! O_O

ja sam emo.......:rumenko:.....:lol:....sjecem se,vjecito placem zbog gluposti........:think: sta jos radim.....imam pirsing na ustima(lol).......:lol:

E vidis takvi ne postoje. Cinjenica je da ti nisi starija od 13 godina i nemas pojma ni da obrises sebi dupe a ne da pricas o necemu drugom..

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back