Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Koliko sam cuo da se novi Ganci zovu Velvet Revolver i meni se vise svidjaju imaju solidne pesme!

Koliko sam cuo da se novi Ganci zovu Velvet Revolver i meni se vise svidjaju imaju solidne pesme!
ovaj novi album je sranje tesko. nista ne valja

.....Ne , to je valjda bend u kome svira Slash sad....
@off
Cujem spremas neko okupljanje na cert-u maiden-a
jel primas mene , stevu i markocu ( ovo nije sigurno al je verovatno)
Ne primam vas nigde,ali mozete da dodjete sa nama da se upoznate i da se zezamo i da budemo na certu zajedno! Ja kartu cu tek moci u januaru da kupim pa tako da ako ih bude (karata) dolazim,a ako ne *** vise srece drugi put!
el bila neka higijenska akcija -eliminacija i tako to ?Шта ће Ганси и Изи на овој теми, који *****? Још ће неки ретард помислити да су они емо...
Иначе, код нас у школи, веровали или не, има један емовац који повремено носи у Ганс мајицу... Кад сам то видео замало шлог да ме стрефи... Али ме зато јесте стрефило ваљање од смеха, јер лик је баш прави исфеминизиран емос... Не знам да ли га је друг Гернах приметио...
Ne primam vas nigde,ali mozete da dodjete sa nama da se upoznate i da se zezamo i da budemo na certu zajedno! Ja kartu cu tek moci u januaru da kupim pa tako da ako ih bude (karata) dolazim,a ako ne *** vise srece drugi put!
Nije to nista u mom bloku neke 3 nakur*ene emo klinkice uzrasta 10-12 god. nose povremeno majice Deep Purpla i Metallice...Шта ће Ганси и Изи на овој теми, који *****? Још ће неки ретард помислити да су они емо...
Иначе, код нас у школи, веровали или не, има један емовац који повремено носи у Ганс мајицу... Кад сам то видео замало шлог да ме стрефи... Али ме зато јесте стрефило ваљање од смеха, јер лик је баш прави исфеминизиран емос... Не знам да ли га је друг Гернах приметио...
tu decu ali uopste.