Emo

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
nidzo...Boze...Ovaj poslednji album od Korn-a je najbolji ako mene pitas...Ali pazi...Usao si mi u glavu...To je jedina pesma koja mi se ikada svidela od njih...

Ma ja sam skroz svestran po pitanju muzike.Sve mogu da slusam ako je dobra pesma,necu da buti smarach u cosku na nekoj zabavi(kao ovi dotichni o kojima je tema(da ne bude offtopic)).Vec ako drustvo uziva,sto ja da se pravim pametan.

20070306-izzystradlin.jpg

evo ti ga izzy

De me nadjoste sa GnR...Ovaj najnoviji album nisam hteo ni da nabavljam,kakav je uopste.Ovog leta me je brat malo edukovao sa starim Rockom i jako sam mu zahvalan,

Ne , to je valjda bend u kome svira Slash sad :D ....

@off

Cujem spremas neko okupljanje na cert-u maiden-a

jel primas mene , stevu i markocu ( ovo nije sigurno al je verovatno)

Ne primam vas nigde,ali mozete da dodjete sa nama da se upoznate i da se zezamo i da budemo na certu zajedno! Ja kartu cu tek moci u januaru da kupim pa tako da ako ih bude (karata) dolazim,a ako ne *** vise srece drugi put!

Ne primam vas nigde,ali mozete da dodjete sa nama da se upoznate i da se zezamo i da budemo na certu zajedno! Ja kartu cu tek moci u januaru da kupim pa tako da ako ih bude (karata) dolazim,a ako ne *** vise srece drugi put!

Ako bude 2. puta :D
Oni ne bi ni dosli ni ovaj da nisu prosli put namlatili solidnu kintu za jednu malu tezgicu xD

Шта ће Ганси и Изи на овој теми, који *****? Још ће неки ретард помислити да су они емо...
Иначе, код нас у школи, веровали или не, има један емовац који повремено носи у Ганс мајицу... Кад сам то видео замало шлог да ме стрефи... Али ме зато јесте стрефило ваљање од смеха, јер лик је баш прави исфеминизиран емос... Не знам да ли га је друг Гернах приметио...

Poslednja izmena:
Шта ће Ганси и Изи на овој теми, који *****? Још ће неки ретард помислити да су они емо...
Иначе, код нас у школи, веровали или не, има један емовац који повремено носи у Ганс мајицу... Кад сам то видео замало шлог да ме стрефи... Али ме зато јесте стрефило ваљање од смеха, јер лик је баш прави исфеминизиран емос... Не знам да ли га је друг Гернах приметио...
el bila neka higijenska akcija -eliminacija i tako to ?:D

Nije to nista u mom bloku neke 3 nakur*ene emo klinkice uzrasta 10-12 god. nose povremeno majice Deep Purpla i Metallice... :dontunderstand:tu decu ali uopste.
Sad malo offtopic: Ko sve ide na Mejdene? Jer mozda znate od koliko do koliko se krecu cene karata?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back