Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Sve je to u redu. Pa u mom uvodnom postu se nigde ne pominje smak sveta, planeta X, ili nesto trece. Ali, na kraju krajeva, svi ti sajtovi su pod velikim uticajem vlade SAD-a i objavljuje se samo ono sto oni kazu. Ne ocekujete valjda da ce na jednom od najuticajnijih sajtova sto se tice Svemira & Co pisati da ce 2012. biti smaka sveta, inverzije polova, ili da dolazi planeta X? Nastala bi ogromna panika, kriminal se ne bi mogao kontrolisati jer nikog nije briga sto ce ici u zatvor (ionako umire za koju godinu), nastalo bi totalno rasulo
Moz da bidne, a i ne mora.
Sa jedne strane nauka, sa druge teletabisi i prorocanstva.
Ja kad se povredim, odem kod doktora, naucnika da mi ushije ranu. Ne idem kod teletabisa da mi bajalicama zaustavi krvarenje.
Nadam se da sledite moj primer..
Znaci, od smaka nema nista, al bi valjalo da se malo stanovnistvo profiltrira nekom kataklizmom.
Recimo, virusom koji ce nas resiti ljudi koji bi preko tudjih ledja da zive, i to na visokoj nozi, kriminalaca, neradnika, sociopata, ludih vodja i ludih krava,
A narocito teletabisa, koji truju narod okolo budalastinama koje nemaju veze sa mozgom, a sami nemaju sta pametno da rade.
Kanal History...
Bože blagi,sačuvaj nas...
A za Teletabise Poljaci su,tačnije jedan političar,
već tražili da se ispita njihova homoseksualnost.
Ozbiljno ljudi moji,kad bismo sve vjerovali TV programima
gdje bi završili,tamo gdje su sada Ameri vjerovatno.
Kakav bre 21. decembar 2012.
Ja ću 22.12.te godine svojoj sestri da čestitam 39. rođendan
i da je zezam kako će uskoro da rasitni 4 banke.
Za ostale ne znam...