Emisija na kanalu History o 21.12.2012.

• Začetnik teme Začetnik teme HYPE
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Do tog famoznog 21.12.2012. desiće se mnogo stvari.

Većina onih koji ovdje zagovaraju taj 'smak svijeta' do tada će otkriti da na svijetu postoje i sportovi ili će se prvi put zaljubiti i bataliti ove stvari. Neki će i završiti osnovnu školu, otkriti nauku, naći drugu zanimaciju i slično.
Oni koji preostanu kada svani 22.12.2012. već će zaboraviti prethodni datum i tragati za nekim novim datumom kraja svijeta. Stvar viđena već mnogo puta do sada.

Verovatno zato sto su znali da ce duse nekih od njih biti inkarnirani u tela danasnje populacije!!! A imamo i tvrdnje podosta vidovnjaka koji kazu da se u buducnost moze putovati samo do 2012.

cuj, ja sam stvarno ta koja zeli da veruje...ali vi ga preteraste..
gde je to Tesla racunao da se bas moze samo do 2012 putovati u buducnost??
prvi put cujem, a dosta sam o njemu citala..

da li zaista mislis da reinkarnacijom sve to moze objasniti..
ako je tako, sta koga briga kada ce i ovako i onako da skoncaju (posto cemo , elem svi pomreti pre ili kasnije)..tacan datum..
ne mislis valjda da se radi o nekom cajtnotu za ulazak u raj??
sta bi takvom informacijom (ako je taj datum nepromenjiva stvar) covecanstvo dobilo? (zajedno sa tim inkarniranim dusama)

pa ako je najavljen smak..ja ocekujem smak...a ne delimican smak...i to iskljucivo razno-raznih nevernika...ma , da..

e, pa mlogo trazis...mlogo...
da bacimo sklonista i to...sa sve "nekim norveskim politicarem"...
pa onda trud Iluminata i familije im...da propane...avaj...:(

ps vidovitu Vanglu da ne pominjem...pun tefter...godina...dogadjaja....ti bi da to bacimo, a?

Ja iskreno ne verujem da bi tad mogao da bude smak sveta (i to ne moze da se zove smak sveta, vec smak ljudske rase jer i da se nesto desi (kao asteroid..) Zemlja bi i dalje ostale gde je i sad) ali bi neki mogli da iskoriste taj datum za svoje zle planove i da isceniraju neka sranja kao sto su uradili sa 9/11 pa su posle za to optuzili teroriste i napali Irak, to bi bilo veoma realno zato treba tog dana biti veoma oprezan!
Ali vidim da mnogi pricaju kao probudice se tog dana i bice im kao svaki drugi, ali to sigurno nece biti isti dan kao i svaki drugi jer svi znamo da sigurno nijednom coveku nece biti svejedno jer ipak je u zadnjih nekoliko godina na hiljade puta cuo za taj dan i cuo da ce taj dan da bude smak sveta da ce ovo da ce ono, verujte mi niko od nas koji sad pricaju ovde nece se osecati prijatno tog dana (koliko god se vi posle ove moje izjave pravili hrabri, jer svaki covek se plasi smrti, osim ovih mentalno poremecenih, pa ako ste vi medju njima)!Jedno je sigurno tog dana ili u nekoliko dana posle tog ce da se desi nesto veliko, ne smak sveta ali nesto veliko i veoma vazno ce se sigurno desiti u to sam siguran 100%!

Poslednja izmena:
mnogo manje ljudi je čulo za taj datum, nego što misliš...

Ali je cuo veoma veliki broj ljudi medju kojima ima dovoljno budala koji bi taj dan mogli da naprave neku glupost!Ali ce zato cim predjemo u 2012 svuda ce poceti da izlazi o tome i veruj mi pre nego sto dodje taj dan svaki covek na planeti znace za to (osim ovih nekih divljaka u Africi i Amazoniji)!
Samo pogledaj koliko se o tome pricalo pre pet godina a koliko sada zamisli tek koliko ce o tome da se prica tek 2011. i 2012.!

Ja iskreno ne verujem da bi tad mogao da bude smak sveta (i to ne moze da se zove smak sveta, vec smak ljudske rase jer i da se nesto desi (kao asteroid..) Zemlja bi i dalje ostale gde je i sad) ali bi neki mogli da iskoriste taj datum za svoje zle planove i da isceniraju neka sranja kao sto su uradili sa 9/11 pa su posle za to optuzili teroriste i napali Irak, to bi bilo veoma realno zato treba tog dana biti veoma oprezan!
Ali vidim da mnogi pricaju kao probudice se tog dana i bice im kao svaki drugi, ali to sigurno nece biti isti dan kao i svaki drugi jer svi znamo da sigurno nijednom coveku nece biti svejedno jer ipak je u zadnjih nekoliko godina na hiljade puta cuo za taj dan i cuo da ce taj dan da bude smak sveta da ce ovo da ce ono, verujte mi niko od nas koji sad pricaju ovde nece se osecati prijatno tog dana (koliko god se vi posle ove moje izjave pravili hrabri, jer svaki covek se plasi smrti, osim ovih mentalno poremecenih, pa ako ste vi medju njima)!Jedno je sigurno tog dana ili u nekoliko dana posle tog ce da se desi nesto veliko, ne smak sveta ali nesto veliko i veoma vazno ce se sigurno desiti u to sam siguran 100%!

Uocite boldovano u citatu, i napravite vezu izmedju te dve recenice......o tom danu, i ko se nece osecati prijatno tada.. :)

evo ja se ne plasim smrti, a opet nisam ono sto si napisao. smrt je sasvim prirodna stvar i nemam neki strah od nje - kad dodje doci ce, ja je spreciti ne mogu. manje prijatno cu se osecati kada dodju neki drugi datumi nego taj. toga dana planiram da gledam poravnanje i prisustvujem velicanstvenom dogadjaju... e sad, ludaka je bilo i 01.01.2000. kada je prognoziran smak sveta zbog resetovanja datuma na kompijuterima u vojnim bazama bla bla... sjooo kad se setim samo. bilo je nih koji su pravili atomska sklonista, koji su izvrsavali samoubistva... pa pacijenata kolko volis.

Ali vidim da mnogi pricaju kao probudice se tog dana i bice im kao svaki drugi, ali to sigurno nece biti isti dan kao i svaki drugi jer svi znamo da sigurno nijednom coveku nece biti svejedno jer ipak je u zadnjih nekoliko godina na hiljade puta cuo za taj dan i cuo da ce taj dan da bude smak sveta da ce ovo da ce ono, verujte mi niko od nas koji sad pricaju ovde nece se osecati prijatno tog dana (koliko god se vi posle ove moje izjave pravili hrabri, jer svaki covek se plasi smrti, osim ovih mentalno poremecenih, pa ako ste vi medju njima)!

Uocite boldovano u citatu, i napravite vezu izmedju te dve recenice......o tom danu, i ko se nece osecati prijatno tada..

Ja sam rekao da nijedan normalan covek se nece osecati prijatno tog dana a koji je cuo da bi trebalo nesto da se desi, a sto se tice ovog drugog tu sam lepo rekao da se samo mentalno poremeceni ljudi ne plase smrti i ti milice cobanice malo preterujes sa tvojom izjavom da se ne plasis smrti, znam ja da je prirodna pojava ali nije ni priblizno slicna ijednoj drugoj zato ne moras bas sad da preterujes, ali kad malo bolje pogledam svi ljudi se u stvari plase bola a ne smrti, zar ne?

Ljudi, ja kazem - sto pre umrete, bicete duze mrtvi.

Znaci, Milica se ne boji smrti. Ne bojim se ni ja.
Ja se jedino bojim da ne nastupi pre kraja mog zivota.

Zaista bih da umrem na samom kraju svog zivota, a ne pre.

Te datume ne fermam strucno ni pet posto, jer ako i dodje tada do toga, ova rasprava gubi smisao. Zagovornicima te teorije smaka sveta ce da prisedne jako brzo, i nece moci da likuju svojoj pobedi nad nama, ubogim skepticima.

Verujem da ce biti par njih kojio ce da likuju dok im meteorit ne rascopa tintaru ili sta vec, i za njih bi se mogao sloziti sa izjavom moga druga Carick-a o "umobolnim budalama"

Jel tako, drug moj? (konacno da se slozimo oko nekog termina i implementacije istoga na ciljnu grupu.. :):) )

Back