gost 107590
Buduća legenda
- Poruka
- 42.249
To je elementarna nepogoda ili samacki zivot...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Evo dva prstaali po meni je ovo opis domacice..pre ce biti zaposlena..samostalna..nezavisna..
U pravu si, ali moze li npr. nezaposlena zena, bez stalnih prihoda, dozvoliti sebi "luksuz" da bude emancipovana? Ne bih rekao.Ima logike..ali po meni nije emancipovana kasirka u prodavnici..nema veze s novcem..rekao sam..sam stav..drzanje..
izgled..ponasanje..svestranost..da ne kazem nacitanost..
Ne mozes biti emancipovana, ako nemas sta da skuvas svojoj deci...Aleluja
moze da nacupa koprive iz parka i skuva. el onda znaci da je emancipovana?
E bas tako.Emancipovane zene su one zene koje ne misle samo na nalakirane nokte, krpice, kako ce da skuvaju rucak, i ko ce da ih kresne, vec one koje zele da se obrazuju, imaju zelje za novim saznanjima, pre svega imaju duha. To se neguje celi zivot. Znaci, ne zena kao seksualni objekt, ne zena kao majka i stub kuce, nego zena koja ima i druge kvalitete, vise vidike, inteligenciju, koja je visedimenzijonalna i pre svega zadovoljna sobom. Amin!
Pilence stvar je u tome sto svi oni imaju zivot kod kuce kao i ostali..ali je poenta kako ih mi vidimo..ostavljaju u drustvu o sebi uvek takav utisak.
ovo za obrazovanje nije bas mnogo potkovano, obzirom da znam masu primera visoko obrazovanih zena koje su tupave i zive po komandi muza drrkadzije.

Ne, to znaci da je pozrtvovana, a emancipovana zena bi mozda i to trebala da bude, emancipovana je svaka zena koja je u prilici da izabere ono sto je za nju najbolje, a ako je bez prebijene pare - onda drugi biraju umesto nje i namecu joj svoj izbor, tu "nacitanost" i "elegancija" ne pomazu...:mad:moze da nacupa koprive iz parka i skuva. el onda znaci da je emancipovana?
E pa obrazovanje nije diploma, vec sve ono sto sam dalje nabrojala, nisam slucajno to navela.![]()
Vidici se devojko ne mogu siriti dok se boris za svoj opstanak.Emancipovane zene su one zene koje ne misle samo na nalakirane nokte, krpice, kako ce da skuvaju rucak, i ko ce da ih kresne, vec one koje zele da se obrazuju, imaju zelje za novim saznanjima, pre svega imaju duha. To se neguje celi zivot. Znaci, ne zena kao seksualni objekt, ne zena kao majka i stub kuce, nego zena koja ima i druge kvalitete, vise vidike, inteligenciju, koja je visedimenzijonalna i pre svega zadovoljna sobom. Amin!
Ne, to znaci da je pozrtvovana, a emancipovana zena bi mozda i to trebala da bude, emancipovana je svaka zena koja je u prilici da izabere ono sto je za nju najbolje, a ako je bez prebijene pare - onda drugi biraju umesto nje i namecu joj svoj izbor, tu "nacitanost" i "elegancija" ne pomazu...:mad:
Desi se i da nezaposlena intelektualka trpi batine i ponizenja u braku od muza koji zaradjuje, zarad materijalne sigurnosti svoje dece, da li je takva zena emancipovana? :x
Ne, to znaci da je pozrtvovana, a emancipovana zena bi mozda i to trebala da bude, emancipovana je svaka zena koja je u prilici da izabere ono sto je za nju najbolje, a ako je bez prebijene pare - onda drugi biraju umesto nje i namecu joj svoj izbor, tu "nacitanost" i "elegancija" ne pomazu...:mad:
Desi se i da nezaposlena intelektualka trpi batine i ponizenja u braku od muza koji zaradjuje, zarad materijalne sigurnosti svoje dece, da li je takva zena emancipovana? :x
Zato sto si vec emancipovananisam se ni ja vezala za diplomu u svom komentaru. vec za inteligentne, pune duha zene, svestrane. koje su kuci povinovane volji muzjaka-debila koji ih dresira pistaljkom. gde je tu raskorak? sta je onda zaista emancipovana zena?
s druge strane, neobrazovane, ne-svestrane zene, koje poseduju vrlo jasne predstave o INTEGRITETU. bez dasu cule za vivaldija.
itd, itd..tema je neisrpna, a meni nezanimljiva.
, ne moras da se boris da to pokazes, ali iskustvo takve zene se ovde upravo i trazi. Pomozi drugima.
ops:E o ovome ja pricam, ali me niko ne razume. :mad:Emancipovana žena je slobodna žena, nezavisna od stega društvene sredine.
Neizdržavana i samosvesna.
Jeste ako ima one 'kvalitete' koje je navela zmajeva i ja..znaci ne gleda se da li radi na shtajgi..ili s kim i kako zivi..vec u drustvu kakav ostavlja utisak o sebi..znaci mi kako je vidimo..i na osnovu toga donosimo zakljucak a ne ulazimo u njenu privatnost.
E o ovome ja pricam, ali me niko ne razume. :mad: