ZORO-
Iskusan
- Poruka
- 5.176
Od koga nezavisna? Od mame i tate?
Od svih.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Od koga nezavisna? Od mame i tate?
Само богата жена је финансијски независна?ne slazem se...to je bogata zena...a emancipovana je samosvesna...
Kakve veze ima emancipacija sa oblačenjem i hodom?!!!:shock: Emancipovanost podrazumeva slobodu u smislu uključivanja žena u sve aspete društva ( pravo glasa, pravo na obrazovanje, istu platu za isto radno mesto i muškarcu i ženi....).
Богата жена је финансијски независна?![]()
Od svih.
U prvom planu emancipacija je i nastala iz teznje za ekonomskom nezavisnoscu i ekonomskom ravnopravnocu u prvom planu. Ima tu jos da se prica o tome, ali ja sam jos davno zakljucio da ne vredi o tome pricati. Ko je shvata pogresno shvatace je i dalje pogresno i ti samo moz da se posvadjas zbog toga :-) i nista drugo. A to nije cilj.Da. Ali ne samo to. Mora da ima jos neke karakteristike.
Baš, što to znači emancipovana žena?
Znacji pola foruma
cccc...stidi se...
Kakve veze ima emancipacija sa oblačenjem i hodom?!!!:shock: Emancipovanost podrazumeva slobodu u smislu uključivanja žena u sve aspete društva ( pravo glasa, pravo na obrazovanje, istu platu za isto radno mesto i muškarcu i ženi....).
Baš, što to znači emancipovana žena?
Koji su tu elementi zastupljeni kad se neka žena okarakteriše kao emancipovana?
Ima li to veze sa pameću ili sa stilom nečijeg ponašanja, oblačenja, ...?
Ili pak kroz graciozni hod...?
Može li se takva žena otkriti recimo kroz stil pisanja...?
Online ljudi što kažete, onako od oka ...
Да. Имаш право. ;-)da... za mene je bogatstvo kad si finansijski nezavistan jer to znaci da drzis svoj zivot u svojim rukama i radis sta zelis jer materijalno ne zavisis od drugih....ne cekas da ti neko udeli - nego sama sebi obezbedis...koliki god taj novac bio....

da... za mene je bogatstvo kad si finansijski nezavistan jer to znaci da drzis svoj zivot u svojim rukama i radis sta zelis jer materijalno ne zavisis od drugih....ne cekas da ti neko udeli - nego sama sebi obezbedis...koliki god taj novac bio....