Emancipovana žena ..

Da. Ali ne samo to. Mora da ima jos neke karakteristike.
U prvom planu emancipacija je i nastala iz teznje za ekonomskom nezavisnoscu i ekonomskom ravnopravnocu u prvom planu. Ima tu jos da se prica o tome, ali ja sam jos davno zakljucio da ne vredi o tome pricati. Ko je shvata pogresno shvatace je i dalje pogresno i ti samo moz da se posvadjas zbog toga :-) i nista drugo. A to nije cilj.

Kakve veze ima emancipacija sa oblačenjem i hodom?!!!:shock: Emancipovanost podrazumeva slobodu u smislu uključivanja žena u sve aspete društva ( pravo glasa, pravo na obrazovanje, istu platu za isto radno mesto i muškarcu i ženi....).

То и ја кажем, само су изгледа популарнија нека метафизичка схватања еманципованости, као, шта је "еманципованост" за мене, а шта за тебе.

Baš, što to znači emancipovana žena?
Koji su tu elementi zastupljeni kad se neka žena okarakteriše kao emancipovana?
Ima li to veze sa pameću ili sa stilom nečijeg ponašanja, oblačenja, ...?
Ili pak kroz graciozni hod...?
Može li se takva žena otkriti recimo kroz stil pisanja...?
Online ljudi što kažete, onako od oka ...

...definitivno nema veze sa pamecu...joke...danas nam bre fali emancipovanih muskaraca:D

da... za mene je bogatstvo kad si finansijski nezavistan jer to znaci da drzis svoj zivot u svojim rukama i radis sta zelis jer materijalno ne zavisis od drugih....ne cekas da ti neko udeli - nego sama sebi obezbedis...koliki god taj novac bio....
Да. Имаш право. ;-)

У условим у којима тренутно живимо, то је право богатство. :(

emancipovana zena ..hm koja je nezavispan ,hladna ,razbija se josh ako je zaista zgodna ono hot uuu
pa da ja kazem vau ....super..lol ,mora da su nemoguce jer ipak na sva sranya strada muskarac i taj brak je vise za nekog fleksibilnog papuchara i mazohistu ,realno takve zene se nista ne razlikuju od obichinih,glupis,fin. slabijih i umno lakih zenski...uostalom kako se ova pojava zove ako nisu drotze ...ljubavnice dok ne nadje jos par momaka ?!? hmmm :rotf; sto ih stiti kao imunitet,s takvim lujkama ne moze da bude muskarac svaki pravi moze slepac " nesposobni " ali to svakako nije muskarac onda onaj pravi iz sveta maste .
to da se zna ...jer takve zene po svom nachinu zivljenja dobiju po nosu ali i slobodu

Back